Güzellik & Bakım At kılı fırçası ile kuru fırçalama sonrası cildime ne sürmem gerekir? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ulan heves ettim gittim fırça aldım. Sonrasında ölü deriyi temizlemek için cildime ne kullanmam gerekir. At kılı fırçası ile kuru fırçalama sonrası cildime ne sürmem gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hindistan cevizi yağı, badem yağı veya jojoba yağı gibi doğal yağları cildinize uygulayabilirsiniz. Bu yağlar cildi nemlendirir ve besler. 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Sakalımı taramak için at kılı fırça aradım bulamadım hiç bir yerde 🤣 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl BİM'de vardı ama burada bulamadım başka şehirde kuzenim buldu aldı Yorumla Catutigernos +1 yıl Hadi ya sen hangi şehirdesin kuzenin hangi şehirde buldu 😔 Yorumla Eylulemira +1 yıl Ben mersindwgim kuzenım kütahya bayramda gelecek Yorumla Catutigernos +1 yıl Ankara 'da bulamadım internettekilere de güvenemedim nereye sorduysam yok arkadaşlarıma söyledim kızlar da bulamadı 🤣 bu arada ozon yağı sürebilirsin fırçaladiktan sonra ☺️ Yorumla
TEVFİK_FİKRET600527 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sorunun konusu olan resim orjinal mi alıntı mı? 0 6 Yorumla Eylulemira +1 yıl Tabiki alıntı Yorumla Shznzlclaak +1 yıl Alıntıdır Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl Hmmmm. Bir an senin bacaklar zannettim ya. Kızma ne olur. İltifat kabul et.😂😁🤣 Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl @eylulemira Ya kusura bakma ne olur? PROZAC etkisindeyim bugün 2 doz attım yanlışlıkla. Gecenin bu saatinde acayip bir neşe/coşku var içimde. Yorumla Eylulemira +1 yıl Prozac mi 😂ulan o ilacın kendine hayrı yok Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl Yoo hiç öyle deme. Günde 2 doz çok fazla geliyor gerçekten. Kıpır kıpırım. Bu arada resimdeki kızın bacakları da harikaymış ya sütun gibi.🤣😁😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiç kullanmadım🙄 0 1 Yorumla Eylulemira +1 yıl bende kullanmadım 😂ilk defa kullanacam Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Keçi dili lazım :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hindistan cevizi yağı, badem yağı veya jojoba yağı gibi doğal yağları cildinize uygulayabilirsiniz. Bu yağlar cildi nemlendirir ve besler.
Sakalımı taramak için at kılı fırça aradım bulamadım hiç bir yerde 🤣
BİM'de vardı ama burada bulamadım başka şehirde kuzenim buldu aldı
Hadi ya sen hangi şehirdesin kuzenin hangi şehirde buldu 😔
Ben mersindwgim kuzenım kütahya bayramda gelecek
Ankara 'da bulamadım internettekilere de güvenemedim nereye sorduysam yok arkadaşlarıma söyledim kızlar da bulamadı 🤣 bu arada ozon yağı sürebilirsin fırçaladiktan sonra ☺️
Sorunun konusu olan resim orjinal mi alıntı mı?
Tabiki alıntı
Alıntıdır
Hmmmm. Bir an senin bacaklar zannettim ya. Kızma ne olur. İltifat kabul et.😂😁🤣
@eylulemira Ya kusura bakma ne olur? PROZAC etkisindeyim bugün 2 doz attım yanlışlıkla. Gecenin bu saatinde acayip bir neşe/coşku var içimde.
Prozac mi 😂ulan o ilacın kendine hayrı yok
Yoo hiç öyle deme. Günde 2 doz çok fazla geliyor gerçekten. Kıpır kıpırım. Bu arada resimdeki kızın bacakları da harikaymış ya sütun gibi.🤣😁😂
Hiç kullanmadım🙄
bende kullanmadım 😂ilk defa kullanacam
Keçi dili lazım :)
Arki nemin nemlendiricisi çok iyi geliyor
Ben vücut yağı sürüyorum
Badem yağı sür
At tükürüğü