NOLUR YAPDIM EDIN IMDATTT 2haftalık aralıklarla 3-4 srans lazer atışı yaptım kıllar artık uzamıyor fakat kıl kökleri çok belirgin ne kökler gidiyor ne kıllar uzuyor kese at kılı fırçası peeling her şeyi denedim bir türlü geçmedi erkek arkadaşımla buluşucam bacaklarım çok kötü bu şekilde asla gidemem napıcam nasıl geçer bunlar
Aynı cihaz bende de var cihazın çalışma prensibi ilk kıl köklerine uyutuyor diyeyim. Yani uzamasını çok yavaşlatıyor. Sonra döküyor. Bende kollarıma yapıyorum benimde kollarım aynı oldu. Lazer bölgesinin zamanla daha pürüzsüz olacağını düşünüyorum.
O kadarda kötü değil sende insansın sonuçta kaçıcağına sevgiline anlat bence anlayışlı biriyse anlar değilse zaten ayrıl gitsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cidden adamı soğutur, su an gördüğümde hiç çekici gelmedi, içeri kaçtı hatta.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok merak ediyoduk zaten senin seyinin ne durumda oldugunu grzek. SENIN 3CM SEYINE HITAP ETMEK ISTEDIGIMI NERDEN CIKARDIN bide durum analizinde bulunmus. defol
Ahahahahaha ben görseli değerlendirdim, işine gelmeyen yorum olunca hemen de çirkinleşirmiş, kıyamam. Görmediğin şey hakkında yorum yapma bence, dudağını uçuklatır sonra diyeceğim de sana kalkmaz zaten. :)))
Ya şimdi şöyle bu benim için geçerli tanı ama kusursuz olan şeyleri sevmiyorum mesela yuzu kusursuz olan birisi bana çok çekici gelmiyor ne biliyim insan bu kusurlari olur yaraları olur sivilcesi olur bunlar doğal şeyler ve ben doğal olan şeyleri seviyorum