Tüylerinizden acısız ve etkili bir şekilde kurtulmanızı sağlayan Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı'nı duyan ya da deneyen var mı aranızda?Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı
Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı'nı kullanan var mı?
Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı'nı kullanmadım kullananları duydum memnun olan kadar olmayan da var yani önerir misin diye soracak olursanız kararsızım. Acı vermeyen bir işlem olması bakımından kadınlara cazip geliyor ağda yapmaktansa bunu uygularım diyip alıyorlar bir yandan haklılar ama pek işe yaramadığını söyleyenler de var. Karar sizin bence biraz daha araştırmaya devam edin herkesten fikir alın internetten kullanıcı yorumlarına bakın daha sonra bir fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum.
Genel olarak evdeki bu tür cihazları tavsiye etmiyorum buna verilecek para götürülüp bir güzellik salonuna verilebilir daha güzel bir eser yaparlar emin olun evde bir makine ile profesyonel makine bir değil.
Bence marka farketmiyor ıpl ise kıllar tekrardan çıkıyor. Daha önce ben philips kullandım 2 ayda temiz kalıyorsun ama iki ayda bir atış yapman gerek sıkıcı geliyor bir süreden sonra. Başka bir arkadaşım remington kullanıyor. Açıkçası ben ne diyorsam o da aynısını yaşıyor. Özetle sıkıntı markada değil bir işe yaramıyor evde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kullanıyorum yüzde yüz tüyleri yok etmedi bende ama ağda yapmaktan iyi bence