Güzellik & Bakım Kaşlarımı kuaför çok kötü aldı, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nedense fotoğraflarda bir Kaşım biraz yukarida duruyor bu da dengesiz gözükmesin sebep oluyor ne yapabilirim yardım edin Kaşlarımı kuaför çok kötü aldı, ne yapabilirim? Cevapla Fotoğraf Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ben çok kötü bir şey göremedimSadece sağ üst köşede diğer sola göre daha hafif şekli farklı duruyor kavis kısmı dengeli değil 0 0 Yorumla
Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kaş tasarımcıya git hayatım bi de botoks yaptır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Botoks istemem ya Yorumla Medusanerede +1 yıl Kaşların duruşunu eşitler biri kalkık dedin ya benim de öyle sol kaşım yaptırcam bir ara yaa bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben çok kötü bir şey göremedim
Sadece sağ üst köşede diğer sola göre daha hafif şekli farklı duruyor kavis kısmı dengeli değil
Kaş tasarımcıya git hayatım bi de botoks yaptır
Botoks istemem ya
Kaşların duruşunu eşitler biri kalkık dedin ya benim de öyle sol kaşım yaptırcam bir ara yaa bakalım
kendin almalısın
Kalemle boya