Güzellik & Bakım Kaşınızı alıyor musunuz, aldırıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Saçımı iç etti aglicam, boy uzunluklarina yamukluguna bakın şu kaşın.. Kaşınızı alıyor musunuz, aldırıyor musunuz? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır almadım 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl her şeyimi kendim yapıyorum kuaförler hep pişmanlıkj 0 0 Yorumla
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl alıyorum ben kimseye güvenmem bir kere kuaföre gittim beter etti 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Soldan sağa boyu kısalmış biraz ama çok kötü durmuyor 0 0 Yorumla
Huzurumkalmadıığğ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayr çok ince ve güzeller benim 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hayır hic almadim kaşlarımı ince zaten.. 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Kötü olmuş vah vah vah 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 776 cevap paylaştı. Kime aldırdın sen bu kaşları 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Uçlarını da çok inceltme kalın olsun 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 973 cevap paylaştı. Aldırıyorum ara ara. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabii ki 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. Alıyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Alma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır almadım
her şeyimi kendim yapıyorum kuaförler hep pişmanlıkj
alıyorum ben kimseye güvenmem bir kere kuaföre gittim beter etti
Soldan sağa boyu kısalmış biraz ama çok kötü durmuyor
Kendim alıyorum
Hayr çok ince ve güzeller benim
Aldırıyorum ya ben hiç beceremem
Hayır hic almadim kaşlarımı ince zaten..
Kötü olmuş vah vah vah
Kendim alamıyorum kuaförde aldıriyorum
Kime aldırdın sen bu kaşları
kavisli sana yakisir bence kavisli aldir
Uçlarını da çok inceltme kalın olsun
Aldırıyorum ara ara.
Aldırıyorum
Tabii ki
Kendim alıyorum
almamda aldırmamda
Aldırıyorum
Bence normal