Kişilik & Karakter 2 ay Kin güder misiniz? Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Merhabalar,Kinci bir yapınız var mıdır yoksa affedici misiniz? Kin güder misiniz? Görüş Yaz 21 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,9b görüş paylaştı. Sevdiğim kişiye kıyamam affettim derim ama asla yaptığını şeyi bana hissettirdiği o acıyı unutmam mümkün değildir. Bu kinci olmaksa kin tutarım evet 1 0 Yorumla
BlondesmannFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı. Yoktur, kimseye kin gütmem 😄 1 0 Yorumla
tuba-suedaFenomen Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı. Adalet neyi gütmeyi icabediyorsa onu güderim. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAenFenomen Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b görüş paylaştı. Kinci biri değilim 1 0 Yorumla
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b görüş paylaştı. Fena kinciyim 1 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 98% 2 ay pişman olmayana evet hatasını kabul edip kendini değiştirmezse yaptıklarını unutmam ama samimi bi özrü mutlaka kabul ederim ne hatası varsa silip giderim tabi bununda limiti var :) 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Eskiden herşeyi affedecek kadar safmışım. Şimdi sevdiklerime dahi kindarım. Biri hariç. 🤍 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı. Çok pis bir huy ama maalesef kinci yönüm daha baskın. 1 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 318 görüş paylaştı. Güderim hem de çok. Yapılan hataları pek affetme huyum yoktur 1 0 Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Kinci bir yapım vardır.Kolay kolay yapılanı unutup affedemiyorum. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 39,8b görüş paylaştı. Evet kinci bir insanım 1 0 Yorumla
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı. Kin gütmem affetmem de Azad ederim. 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 47 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 334 görüş paylaştı. Yok desem yalan olur. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eig 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 462 görüş paylaştı. Kinci değilim. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b görüş paylaştı. Kin gutmem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Sevdiğim kişiye kıyamam affettim derim ama asla yaptığını şeyi bana hissettirdiği o acıyı unutmam mümkün değildir. Bu kinci olmaksa kin tutarım evet
Yoktur, kimseye kin gütmem 😄
Adalet neyi gütmeyi icabediyorsa onu güderim.
Kinci biri değilim
Fena kinciyim
pişman olmayana evet hatasını kabul edip kendini değiştirmezse yaptıklarını unutmam ama samimi bi özrü mutlaka kabul ederim ne hatası varsa silip giderim tabi bununda limiti var :)
Eskiden herşeyi affedecek kadar safmışım. Şimdi sevdiklerime dahi kindarım. Biri hariç. 🤍
Çok pis bir huy ama maalesef kinci yönüm daha baskın.
Güderim hem de çok. Yapılan hataları pek affetme huyum yoktur
Kinci bir yapım vardır.
Kolay kolay yapılanı unutup affedemiyorum.
Kinciyimdir ben. Bana yapılanı asla unutmam.
Evet kinci bir insanım
Kin gütmem affetmem de Azad ederim.
Yok desem yalan olur.
Kinci değilim
Gütmem
Kincim yapılanı unutmam
Kinci değilim.
Hayır
Kin gutmem.