AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zaten tramessisin, gereksiz filtre basmanın anlamı ne lan? Seni büllüğünle kabul eden, her şeyinle kabul eder zaten. Filtre basıp ortamı germen yersiz
https://youtu.be/ZGRKFzO33Vk
@hARDER_ https://www.youtube.com/watch?v=WRR3JCeOjYI
youtube.com/shorts/YCjGeVArdWs?feature=share4
Bu sen misin gerçekten? Fizik iyi ama yüz pek iyi değil maalesef. Cinsiyet değiştirsen, etetik ameliyat olsan ve makyaj yapsan belki daha güzel olursun
estetik*
Evet, gerçekten benim. Oh, transseksüel bir kadın olmamı mı istiyorsun?
Anladım. Evet, istiyorum ama benim istememle değil. Önemli olan sen istiyor musun?
Tamam 🙂 travesti bir erkek olarak kalmayı tercih ederdim ama bir anket düzenledim ve insanlar transseksüel bir kadın olmam için oy kullandı. Bu yüzden çoğunluğa itaat edeceğim. Erkek bedenimi özleyeceğimi düşünsem de.
Peki. Sen bilirsin 😊
Çok teşekkür ederim 😊 evet, içimden geleni yapmaktansa oy veren çoğunluğun fikrine saygı duymayı tercih ediyorum 😊
Rica ederim 😊 Peki anladım 😊
Eğer doğru anladıysam, o erkek bedenini seven bir erkek ama insanların çoğunluğu onun transseksüel bir kadın olması yönünde oy kullandığı için transseksüel bir kadın mı olacak? Vay canına, çoğunluğun görüşüne saygı duyduğu için ona gerçekten saygı duyuyorum.
@Jordan05 Evet, ilginç.
Vay canına, bence kendi arzularını dinlememekte haklı. Eminim ilk başta ağlayacaktır çünkü erkek bedenini özleyecek ve erkek olarak kalmayı tercih edecektir. Ama dürüst olmak gerekirse, yaptığı fedakarlığa ve oy veren çoğunluğun görüşüne saygı duymasına büyük saygı duyuyorum.
Kötü Türkçemi bağışlayın, çevirmen kullanıyorum.
LGBT bireylerine saygı duyuyorum ama gay ve biseksüel erkeklere ayrı bir sempati duyuyorum 😊♥️
Anladım. Sorun değil. Gerçi bu kötü bir Türkçe sayılmaz. Çevirmen kullandığına göre Türk değil, yabancısın öyle değil mi?
Evet, ben Belçika'danım, Fransızca konuşulan taraftan.
Hayatımda ilk kez bir erkekle çıkıyorum. Ve henüz transseksüel bir kadın olmadığım için, bu eşcinsel olduğum anlamına geliyor.
Umarım bana saygı duymaya devam edersiniz. Çünkü erkek olarak kalmak istesem bile, oy veren insanların çoğunluğunun görüşüne saygı duymak için transseksüel bir kadın olacağım. ☺️
Saygı duymaya devam edeceğim merak etme 😊
Çok naziksiniz. ❤️
Teşekkür ederim 😊
Kendisi erkek olarak kalmayı tercih edecekken, halkın çoğunluğunun oy verdiği şeye saygı duyacağı için ona saygı duyuyorum.
Bu onurlu bir davranış.
@Jordan05 Ben de aksini iddia etmedim
Evet, biliyorum, sizi eleştirmiyorum. Aksine, gerçekten iyi bir insansınız. Ama bu sitede pek çok insan anket düzenliyor ama çoğunluğun görüşüne saygı duymuyor. Ve sonunda içlerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar.
Halkın oyuna saygı duymak için erkek olarak kalma arzusunu feda ediyor. Ve bence bu harika.
@Jordan05 Teşekkür ederim. Haklısın
Söylesene, geylerin nesini bu kadar çok seviyorsun? ☺️
Bir gey tek başına bile çok tahrik edici görünür iken iki geyin birleşmesi çok daha tahrik edici görünüyor 😊
Haha, bu sitede bana asılmaya çalışan erkekler var. Ama bana hep heteroseksüel olduklarını söylüyorlar. 🤣🤣
O da ilginçmiş 😂🤣
Evet, dahası, bana yazanlar bu sitede guru veya uzman seviyesinde olan erkekler. Hatta bir adam bana "Erkek olduğunu biliyorum ama bir kadın olarak beni gerçekten tahrik ediyorsun. "Ona eşcinsel olduğunu söyledim. Sinirlendi ve "Hayır, ben heteroseksüel bir erkeğim, bir kız arkadaşım var ama sana yatakta gerçek bir kadın gibi davranırım" dedi. 🤣🤣
Komik 😂
Durumumla ilgili en komik şey. Eskiden kadınları seven, erkeksi, maço, çapkın bir adamdım. Bugün tamamen değiştim.
Anladım ama bu bence komik değil
Doğru ya, nedenini açıklayabilir misin? Umarım sizi şok etmemişimdir.
Bir erkeğin kendini kadın gibi veya kadınsı hissetmesi üzücü. Çünkü Türkiye, Orta Doğu, Rusya vb. toplumlarda oldukça dışlanabilir. Hayır, şok olmadım. Benim açımdan bir sorun yok merak etme. 😊
Evet, seni şimdi anlıyorum. Gururlu, erkeksi bir adamken neden kadınsılaştığımı bilmiyorum.
Siz dalga mı geciyorsunuz. ? Ne istiyorsa onu yapsın bu saygı duymak değil saçmalik. Kendi hayatin istedegin gibi yaşa
Kızların sorularına 6 kişi aynı anda atlıyorlar diye buna girdim BU DA TRAVESTİ ÇIKTI AGLAYACAM SIMDI
Kendin gibi birini bul. ona sor ilgi alanim değilsin..😡😡😡
Skdlskroe sitedeki kızlardan güzel olduğun kesin lskfsldlflflfldkdjsnsnsbshdn
Yapan doktor becerememis kanka devlet hastanesin demi oldun 😂
özgür bey taksim delisi cenke benziyorsunuz erkeksi bayan mısınız? yoksa bayansı erkek misiniz acaba
Yaa Barbie gibisin çok güzelsin maşallah 🧿
Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim ❤️
Başarılar kanka hayatında
sitenin kızlarındna tatlısın
hiç doğal değil ama
😇kendinle barışık ol hep
Burdakilerin cogundan iyisin 😂😂
Memelerine çorap mı koydun.
Hayır, onlar sahte göğüsler. İnternette buldum.
Belli
Birkaç hafta önce erkeksi bir adamdım. 😅
Hicbir zaman olamamışsn demek ki..
Neden böyle söyledin?
ne mutlu size
😊☺️
Guzelsin 😇
🥰❤️
🥰🥰
bayıldım
Oh ❤️ Birkaç hafta önce erkeksi bir adamdım.
ay parçası
https://www.youtube.com/watch?v=C55rO5uIC8U
youtube.com/shorts/E8NILdCRg5I?feature=share4
bizim şeref ustaya benziyon knk