Ömer Özagin vardı hatırlıyor musun? Ümit Özagin Hijyenik Mikrop Serdest Yıldız asdfjklqwlketqwe Cross Marina Cosse Kun Dat biz hepimiz senin hastandık kanka
Değişik değişik felsefik şeyler yazdığın ve fotoğraflar paylaştığın için zamanında sana takılıyorduk. Biz birde değişik insanlardık her şeyi eleştiriyorduk. Bu konu yüzünden kaç defa mahkemelik oldukl ASJHFLKJQWR
oğlum asdflkasdjklglkasdgkl öyle değil be sormak istediğim soruyu ben soramadığım için muhtemelen böyle oldu. kanka mesela saçlarım gözüm felan filan aklsdjfklasdklg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Masadaki diğer detaylarla birleştirince 6/10?
özellikle yediğim kinder
Olabilir de olmayabilir de. O damarlarla ne trombosit bagisi yapilir ama.😬
dikkate alırım
Sevindim. 🙂
neden sadece kan bağışı demediğini anlayamadım ama olsun :d
Ortalamanın biraz üstü orta model sarı - kahverengi saç kahverengi göz gibi bir şey canlandı
yanlış kanka asdfasdgasdgasdg
Bakalım ne kadarı doğru
Öyle olsa kolunu değil suratını atardın
doğru
beyaz tenli siyah saclı yakısıklı canlandı ama
yakışıklı kısmı hariç saç rengi doğru :D
Giga Chad olabilirsin kardeşim maşallah 😄
profil resminde ki sen misin? ismin Ömer mi?
Aynen benim de ama ismim ömer değil kardeşim. Ö ile başladığı doğrudur sen nasıl tahmin ettin 😄
kanka eskiden facebook'ta fake hesaplar vardı. Hjiyenik Mikrop ve Hz Paganini diye bir arkadaşım senin fotoğrafını kullanıyordu asdşlfşlasdf
Şimdi hatırladım 😁
Hijyenik Mikrop bendim kanka :(
Amaç neydi tam olarak bide acayip acayip photo shoplar yapıyordunuz fotoğraflarıma
Lan senden çok özür dilerim gerçekten kanka hakkını çok helal et.
Estağfurullah lafı olmaz da sadece merak ettim niye yapıyordunuz. Hem kaç senelik olay unutuldu bile 😄
Ömer Özagin vardı hatırlıyor musun? Ümit Özagin Hijyenik Mikrop Serdest Yıldız asdfjklqwlketqwe Cross Marina Cosse Kun Dat biz hepimiz senin hastandık kanka
Değişik değişik felsefik şeyler yazdığın ve fotoğraflar paylaştığın için zamanında sana takılıyorduk. Biz birde değişik insanlardık her şeyi eleştiriyorduk. Bu konu yüzünden kaç defa mahkemelik oldukl ASJHFLKJQWR
Kardeşim benim neyime hasta oldunuz etten kemikten bir insanım, kimseden aşağı yukarı kalır bir yanım yok 😁
İyiydi kanka idol seçtik seni zamanında 😂
navigasyon? xmdmwlşqğq
asdgasdgasdg
Karizmatik bi yüz şeklin olabilir 🙄
mesele nasıl olabileceğini tahmin etmek kanka jkasdflkasdf
Ne deyim aw 3 göz 2 ağız 😂
oğlum asdflkasdjklglkasdgkl öyle değil be sormak istediğim soruyu ben soramadığım için muhtemelen böyle oldu. kanka mesela saçlarım gözüm felan filan aklsdjfklasdklg
Büyücü müyük awq ne bilek
saç göz rengi falan neyse kanka salla amaan asldflaksd
Öff ne kafa açtın beee
kib :d
ha yani bunu kolundan mı anlıcaz 😂
yok kanka mesela kola bakıp tipi tahmin ediyorlar
edemem ben böyle bir şeyi tahmin nasıl beceriyorlar onu
aşağıda ki arkadaş tahmin etmiş ondan dolayı :D
müneccim mi arkadaş 😂
yanlış tahmin etmiş ama kanka sajkdflaksdfasdf
vallahi benim bu fotodan tek tahmin ettiğim şey masada ki 10 ₺ 😂
asdadsgasdgsadg