Güzellik & Bakım Vücut & yüz i̇çin güneş kremi önerileri alabilir miyim? gokcemdere33 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Malum yaz geliyor hem yüz için hemde vücut için kullanabileceğimiz güneş kremleri nelerdir? Vücut & yüz i̇çin güneş kremi önerileri alabilir miyim? Cevapla Güneş Kremi Soruları Öneri Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Vücut için değil de yağlı ciltler için luvit güneş kremi 👌👌👌 benim cildim çok kuru o yüzden tam benlik değil ama yağlı ciltler bayıla bayıla kullanabilir. Sivilce yapmıyor beyazlik bırakmıyor çabuk emiliyor 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bugüne kadar kullandığın en güzel kokulu ve en iyisi bence la roche posay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Vücut için değil de yağlı ciltler için luvit güneş kremi 👌👌👌 benim cildim çok kuru o yüzden tam benlik değil ama yağlı ciltler bayıla bayıla kullanabilir. Sivilce yapmıyor beyazlik bırakmıyor çabuk emiliyor
Bugüne kadar kullandığın en güzel kokulu ve en iyisi bence la roche posay