Güzellik & Bakım Kalıcı oje markası önerir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birde çabuk kötü olmayan çünkü sık oje değiştirmiyorum bir kere sürdüğüm oje 1 hafta kullanırim.3 4 renk yeni oje almak istiyorum bekleyince yapış yapış olmuş x markasının. birde duşa girdikçe ek yıkadikca çabuk çıkmayan oje markası önerin lütfen ☺️ Güncellemeler+1 yıl Uygun fiyatlı ve aradığım 2 özellik olması şart Kalıcı oje markası önerir misiniz? Cevapla Marka Soruları Öneri Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ilolitta Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl net kodi al 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hiç duymadım o marka Yorumla ilolitta +1 yıl protez tirnak yapiyorum kodi kullaniyorum kalıcı oje kullanımında yapılması gereken her işlemi uygularsan çok güzel bir marka Yorumla Soran +1 yıl Normal oje kendim süreceğim kalıcı oje değil yani salonda yaptirmiycam Yorumla ilolitta +1 yıl kalıcı oje sürerken eğer sürdükten sonra top coatla kapatmazsan her oje çıkar ve atar Yorumla Soran +1 yıl Top coat ne ki? Ne işe yarar? Ojeden önce oje gibi onunmu süreceğim Yorumla ilolitta +1 yıl sen kalıcı ojeyi direkt sürüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Abla kalıcı oje ne ben seni anlamıyorum normal oje var ya alıyorum onu suruyirum sonra kuruyor 1 kat daha sürüyorum bitti bu kadar soruyu oku lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
net kodi al
Hiç duymadım o marka
protez tirnak yapiyorum kodi kullaniyorum kalıcı oje kullanımında yapılması gereken her işlemi uygularsan çok güzel bir marka
Normal oje kendim süreceğim kalıcı oje değil yani salonda yaptirmiycam
kalıcı oje sürerken eğer sürdükten sonra top coatla kapatmazsan her oje çıkar ve atar
Top coat ne ki? Ne işe yarar? Ojeden önce oje gibi onunmu süreceğim
sen kalıcı ojeyi direkt sürüyor musun
Abla kalıcı oje ne ben seni anlamıyorum normal oje var ya alıyorum onu suruyirum sonra kuruyor 1 kat daha sürüyorum bitti bu kadar soruyu oku lütfen
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!