Kız arkadaşımı aldattığım için ne ceza almam gerektiğini öğrenmek için bir anket düzenledim ve en çok oyu alan ceza transseksüel bir kadın olmam gerektiği oldu. Şimdi hangi kıyafetleri giymeliyim, makyaj yapmalı mıyım vs?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba
Hayatını ankete göre mi yaşıyorsun. Ne alaka biri sana git atla dese intihar mı edeceksin misal.
İçinde varmış hayırlı uğurlu olsun knk
Hayır, ama bir işim yok ve geçimimi sağlamak için tamamen kız arkadaşıma bağımlıyım. Kız arkadaşım bu anketi düzenlememi ve insanların onu aldattığım için bana verilecek cezayı seçmelerini istedi. Şimdi itaat etmek zorundayım. Kendimi zihinsel olarak hazırlıyorum.
Sen zihinsel olarak hatsasın
Bakın, yanlış bir şey yapmıyorum ve kimseyi rahatsız etmiyorum. Kız arkadaşım intikamını bu şekilde almaya karar verdi. Sadece şu anda ne tür kıyafetler, ayakkabılar ve makyaj yapmam gerektiği konusunda tavsiye istiyorum.
He
Do you speak English?
Anketini gördüm ve transseksüel bir kadın olması için oy verdim. 😂
@ZeynepZeynep099 knk haha güldüm ya
@TeomanSarkisi O zayıf bir adam ve kız arkadaşı intikam almak için onun zayıflığından yararlanmaya karar verdi. Şimdi transseksüel bir kadına dönüşecek. Onun için üzülmüyorum.
@ZeynepZeynep099 kesinlikle niyeti var hoşuna gidiyor intikam bahane erkek adam böyle bir şeye kendini ne maruz bırakmalı nede bunu yapmalı adam gibi kabul etse içimde var dese zaten saygı duyucaz
Bilemiyorum. Ama kız arkadaşlarına itaat eden çok zayıf erkekler tanıyorum.
Sadece makyaj, kıyafet, ayakkabı vs. konusunda tavsiye istiyorum.
Yok tavsiyem knk
@TeomanSarkisi Gülmekten ağlıyorum. Erkeklerin ona asılması onun için garip olacak. 😂
@ZeynepZeynep099 ahahah yeter bu kadar
Ben heteroseksüel bir erkeğim 😡
Kendini öldür deseler onu da mı yapacaktın.
Hayır
Allahından bul
Teşekkür ederim. Kız arkadaşımı aldattığım için hep pişman olacağım.
Sg ne halin varsa gör ya
Hayır, bir işim yok ve geçimimi tamamen ona bağlıyorum. Benden bir anket düzenlememi istedi, profilime tıkladığınızda ilk sorumun bu olduğunu göreceksiniz. İnsanların çoğunluğu transseksüel bir kadın olmam yönünde oy kullandı, bu yüzden itaat etmek zorundayım. Kendimi zihinsel olarak hazırlıyorum.
Oğlum bana yazmaa sinirli adamım kalbini kırarım
Gülmekten ağlıyorum. Transseksüel bir kadın olması için ona oy verdim. 😂
Bu adam ne içmiş yaa kızım böylelerine yazmayon zaten iyi deüiler dahada geri oluyorlar