fiziğim yok derken evet düzüm göğüs kalça sıfır ama göğüs aşırı aşırı küçük çıkar at sütyeni yani o derece küçük, yarım atlet giyiyorum sütyen olmuyor zaten, bi de buna rağmen aşırı zayıf da değilim 155 boyuma 52 kiloyum göbeğim falan da var çok moralim bozuluyor. şimdi diyeceksiniz seni seven bunlara bakmaz diye ama bir insanı gerçekten sevmek için de en azından ilk intibada dış görünüş önemli oluyor o elektriği almak gerekiyor, diyelim karşımdaki benim fiziğime bakmadı hatta göğsümün olmadığını falan görmedi bile ama benim yüzümde de kusurlar var burnum yüzüme oranla biraz büyük ve eğri hem de ön profilden bile düzgün durmuyor uzun ve ucu düşük duruyor biraz, dudaklarım da çok ince yok denecek kadar ince vücudum pürüzsüz bile değil geçmişte geçirdiğim bir hastalıktan dolayı yara izleri kaldı önceki hali daha kötüydü biraz daha düzeldi eskisi gibi göze batmıyor ama ben takıyorum çünkü tamamen geçmeyecek sanırım o izler doktor öyle demişti. kendimi çöp gibi görüyorum bu özelliklere sahip olan birini kimse istemez mi kimse evlenmez mi evlense bile sevilmez miyim hiç
Fiziğim kötü, bu evlilikte sorun mu?

En İyi Cevap