Diğer Fiziğim çok mu kötü? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Zayıf olduğum için bol giyinmeye çalışıyorum ki belli olmasın diye boyum 1.70 kilom 43 bu arada Güncellemeler1 yıl Belli değil evet ama nasıl gözüküyor diye soracaktım Fiziğim çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. güzel bence,. 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl En azından 50ye düzlemeye çalış, bol giyim zayıflığını örtüyor 0 0 Yorumla
StenkaRazin Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yeme bozukluğu, bir sorun. Kilo alman gerekir. Bu da psikşyatrik bi sorun. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Harika vücut yaşın çok genç kiloda alır ideal vücuda sahip olursun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1.68 e 53 üm incecigim.. sen nasil yasiyon o boy kiloyla. Ama sen de normal duruyon 0 0 Yorumla
leyla2525 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Güzel degil demem ama 1.70 boyunla 43 kilo normal degil biraz kilo alsan iyi olur 55 kilo 60 kilo 1.70 boya bence tam olur bide kalca felanda yok 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet çocuk vücudu gibi 0 11 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Zaten çocuk ne bekliyorsun Yorumla snaçkır0 1 yıl 20 yaşındayım sl kadın Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kadın değilsin genç bir kızsın Yorumla snaçkır0 1 yıl Kadın diye sana dedim kendime demiş gibi mi gözüküyorum? Yorumla snaçkır0 1 yıl Daha demin çocuk diyordun amaç ne ezikleyip eline ne geçecek😄 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kadın demek cinsellik yaşadığın an oluyorsun bilmem anlatabildim mi Yorumla snaçkır0 1 yıl Hadi ya öyle mi oluyor Yorumla Altair19 1 yıl @Birazsesizlik evet senin gibiler ancak verince kadın oluyor sende haklısın alakası yok Yorumla snaçkır0 1 yıl Evet heralde kadının ilişki yaşayıp yaşamadığını sorucaz abla demeden önce😂 Yorumla Altair19 1 yıl Vermeye devam edin +30larınızda kedinizle başbaşa devam Yorumla snaçkır0 1 yıl Şimdiye kadar engellemem gerekiyordu geç bile kaldım Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kilo al yav bu ne hasta olursun hemen 0 2 Yorumla snaçkır0 1 yıl Yıllardır sabitim alamıyorum Yorumla Sahtegüz 1 yıl Diyetisyene gidebilirsin bence yapıyorlar listeni uygularsan düzenli alırsin. Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Uzun duruyorsun bende 173 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Uzunum zaten Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 807 cevap paylaştı. Bu ne la elektrik direği gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Buraya atmakta amacin ne tam olarak buraya yuzumun yarisini bile atmam haha 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. pek bi şey gözükmüyor. 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 629 cevap paylaştı. Yoo kötü falann değill 0 1 Yorumla Ali-Rıza 1 yıl 🙄 kılar başka biyerde mi tartışsanız Yorumla
GıcıkAdam34 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 101% 1 yıl Diğer konusunda 572 cevap paylaştı. Bilmem ben fitness seviyom basss 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kötü demek için yeterli içeriğe sahip değil 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Çok kötü değil nerde yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Fiziğin iyi ama kilo alsan daha iyi olur 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Alamıyorum☹️ Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çıbık kraker 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet çok zayifsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
güzel bence,.
En azından 50ye düzlemeye çalış, bol giyim zayıflığını örtüyor
Yeme bozukluğu, bir sorun. Kilo alman gerekir. Bu da psikşyatrik bi sorun.
Harika vücut yaşın çok genç kiloda alır ideal vücuda sahip olursun.
Hayır manken gibisin millet sana özenir sen üzülüyosun
1.68 e 53 üm incecigim.. sen nasil yasiyon o boy kiloyla. Ama sen de normal duruyon
Güzel degil demem ama 1.70 boyunla 43 kilo normal degil biraz kilo alsan iyi olur 55 kilo 60 kilo 1.70 boya bence tam olur bide kalca felanda yok
evet çocuk vücudu gibi
Zaten çocuk ne bekliyorsun
20 yaşındayım sl kadın
Kadın değilsin genç bir kızsın
Kadın diye sana dedim kendime demiş gibi mi gözüküyorum?
Daha demin çocuk diyordun amaç ne ezikleyip eline ne geçecek😄
Kadın demek cinsellik yaşadığın an oluyorsun bilmem anlatabildim mi
Hadi ya öyle mi oluyor
@Birazsesizlik evet senin gibiler ancak verince kadın oluyor sende haklısın alakası yok
Evet heralde kadının ilişki yaşayıp yaşamadığını sorucaz abla demeden önce😂
Vermeye devam edin +30larınızda kedinizle başbaşa devam
Şimdiye kadar engellemem gerekiyordu geç bile kaldım
Kilo al yav bu ne hasta olursun hemen
Yıllardır sabitim alamıyorum
Diyetisyene gidebilirsin bence yapıyorlar listeni uygularsan düzenli alırsin.
Uzun duruyorsun bende 173
Uzunum zaten
Bence tam ideal fit fizik budur
Bu ne la elektrik direği gibi
Buraya atmakta amacin ne tam olarak buraya yuzumun yarisini bile atmam haha
pek bi şey gözükmüyor.
Kilo alman lazım gece yemek ye
Yoo kötü falann değill
🙄 kılar başka biyerde mi tartışsanız
Bilmem ben fitness seviyom basss
Kötü demek için yeterli içeriğe sahip değil
Çok kötü değil nerde yaşıyorsun