Erkekler için yüz güzelliği mi daha önemli yoksa vücut/fizik güzelliği mi? Her ikisini birarada bulmak zor bu yüzden birini seçin bakalım
Yüz Güzelliği
Fizik Güzelliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk etapta insan yüzünden hoşlanır. İlk etap geçersizdir benim için. İlk etaptaki geçersizliği de ikinci etapta anlarsın. Çünkü tanıdıkça aklını sevmek ister insan. Uyum arar o insanla arasında. Eğer uyum yoksa ilk etap geçersiz olur ve ilişkiyi bitirir. En azından benim için böyle
Şimdi öncelikle güzel olmak ayrı, çirkin olmamak ayrı. Evli olduğun kişinin yüzünü her an, bedenini sadece sevişirken görürsün. Bu yüzden bedeni çirkin olmamak şartı ile ben yüz güzelliği diyorum.
Cevap
20Cevap
Ben karaktere bakıyorum ikisi de önemli değil
Yüz güzelliğine daha çok önem veririm ama şöyle bir gerçek var : Kilo alınca fiziğin yanına yüz güzelliği de bozuluyor.
Yüz güzel olmadıktan sonra fiziğin bir anlamı kalmıyor. Herkes fiziğini güzelleştirebilir ama yüz sonradan güzelleşmez.
Güleryüz, tatlı dil, sohbeti güzel kafa uyumu hepsini ezer geçer nett 😎
Fizik her yürlü yapılır ama yüz güzelliği Allah vergisi.
Herkesin ilk baktığı gördüğü yüz olduğuna göre, yüz daha önemli, fizik 2. sırada. Ayrıca öyle olmasa insanlar neden bu kadar çok burun ameliyatı yaptırsın dimi?
İnsanda sevgilisinin fotograflari olur , onlara bakar mutlu olursun , bu fitograflar fizik fotograflariysa bi sıkıntı var gibi
Fizik her türlü gizlenir doğru kıyafet seçimi vs ama yüz güzelliği varsa her türlü bir adım öndesin
Maalesef fizik
Ruh, kalp ve edep güzelliği ~ ℳ
Yüze çözüm var
ikiside cok önemli degil temelde ahlak ve sadakat
Sen kendinden haber ver
Boyu önemli benim için kilosu önemli değil
Ben daha çok karakter merhamete bakıyorum.
Hic fark etmez benim olsun yeter
yüz önce gelir sanki
Fizik
Ben ilk yüz güzelliğe bakıyorum sonra fizik
Yüz güzelliği
Fizik
Yüz güzelliği daha önemli
Göğüs ve popo güzelliği 😊
Yüzü cirkinse
Siz erkekleri anlamıyorum ya bence yüz güzelliği daha onemli
Yürü git isine
Banane