Beğenilmek sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Beğenilmek sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Beğenilmek benim için önemli değil desem yalan olur ama benim kendimi beğenmem çok daha önemli. Birileri beni beğensin diye de saçma sapan şeyler de yapmam. Her zaman sadece kendim olurum.
Tabiki önemli ama beni fiziğimden çok beğeniyorlar yüzümden değil bunun farkındayım
Fizik daha ön planda 🙃
Benim için önemli ama olmasa da olur diyorum çünkü çoğu kişi dış güzelliğe baktığı için insan diyor ki bende sevilseydim ya da beni de beğenen çıksaydı gibi.
Pek umrumda olduğu söylenemez. Zaten normal hayatta ya motor kıyafetiyle ya da iş elbiseleriyle geziyorum.
O elbiseye o ayakkabılar olmamış.
Cevap
23Cevap
Benim beğendiğim bir insan beğenmedikten sonra pek bir şey etkilemiyor açıkçası
Merhaba.
Beğenilen biri olmak kimin hoşuna gitmez ki. Öncelikle kişinin kendisini sevip beğenmesi daha önemli. Kendimi sevip beğeniyorum.
Öyle bir iç güdüm yok. Doğuştan gelen bir şey yani.
Ne güzel
Hayır değil. Kendimi iyi hissediyorsam mutlu olurum. Ben kendimi beğeneyim yeter bana. 🙂
En güzeli
Yapmada zaten 😅
Hahaha
Evet bazen böyle beni beğenin haftasına giriyorum… hatta zırt pırt arkadaşlarıma nasılım diye sorarıım
Beğenilen biri değilim. Bazen kendimi öldürsem de kurtulsam diyorum. Çok yalnız hissettiğim zamanlar oluyor, kimsenin olmadığı zamanlar oluyor. Bir yerlerden kendimi atsam bu izdirabi bitirsem nasıl olurdu diye düşünürüm bazen
Günaydın; Aynaya baktığında sen bile seni beğenmiyorsan, ben neden seni beğeneyim. Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Herkesin beğenmesi umrumda olmaz. Sevdiğim kişi, yakın arkadaşlarım ve ailem tarafından beğenilmek umrumda. Harici insanlar çok da tın.
Hayır hatta birilerinin beğenmesi aksine sinirlendirir beni süs eşyası mıyım ben başkalarının beğenisine sunulayım? ~ ℳ
Beğenilmek içgüdüsel olarak her cinsin hoşuna gider bu bir gercektir herkes beğenilmek taktir edilmek ister
Önceden bakmazdım kendime fakat şimdi kendime bakıyorum etrafımdaki insanlar evet iste bu sensin diyenler oldu buda hoşuma gitti
Valla her beğenildiğimde nazar değiyor, 3 gün baş ağrısından kendime gelemiyorum. Mümkünse kem gözlerini değdirmesinler üzerime
Hayır önemli değil benim kendimi beğeniyor olmam daha önemli. Kendi düşüncelerimi daha çok önemsiyorum galiba
Önemli değil ben aynada gördüğüm yansımamı beğeniyorum. O yeterli. 😌🪁
Degil.. bıktım artık begenmeyin.. 29 sene oldu yeter daaaa😱😅
Evet önemli, her kadın beğenilmek ilgi görmek ister.
Hiç öyle bir derdim yok zekamın beğenilmesi daha evladır
Benim kendimi beğenmem önemli.. ee ee dışarıdan da böyle bir kibar söylem olursa Yok demem😃
Hiiiç umurumda değil. Biri beğenirse ekime, beğenmezse dikime kadar 😂
Evet, önemli. Fiziksel eleştirilerden de çok etkilenirim.
Abla da maşallah yani
Evet tabikide her canlı için on3mli
Çok değil ama herkes ister ve hoşuna gider o yüzden biraz önemli diyebilirim
Eskiden önemliydi şimdi önemsemiyorum oluruna bıraktım
Hic beğenilmedigim icin bilmiyorum önemli mi degil mi
Gadası Koreliler için çok önemlidir yani ivet benim içinde önemli
Kimseyi umursamam. Birisinin beğeni algısına göre olmak içinde ekstra çaba sarfetmem.
Sadece sevgilim tarafından beğenilmek benim için önemlidir gerisi boş
Maksat begendigin tarafindan begenilmek gerisi tirt
yani benim beğendiğim beni beğenmezse veya beni beğeneni ben beğenmezsem çok da bi önemi olmuyor.
Önemlidir ama fazlası ego yapabilir ayarı iyi tutturmak lazım.
Yani hoşlandığım kişilerin beni beğenmesi hoşuma gider beğenmezlersede seviim kadar yolları var
Hayır ben kendimi beğensem yeterli zaten millete kalsa biz kendimizi asla beğenemeyiz
Beğenilmek benim için önemli çünkü o zaman daha özgüvenli hissediyorum kendimi
Belli bir yaştan sonra umursamıyorsun.
Beğenilir beğenilmemek umrumda bile olmaz!
Ben beni beğenirim ya, vala uğraşamam kimseyle
Genelde insanın doğasında olur
Hayır, ben kendimi beğeniyim yeterli :D
Önemli olan benim kendimi beğeniyor olmam :)
Hayır önemli değil çünkü umursamıyorum
Önemli değil. asıl önemli olan saygı.
yani oyle herkes tarafindan degil tabiki
beğendiğim tarafından beğenilmek önemli
Beğenilen, imrenilen olmak fena ego kabartır 😈
Fiziğim değil zekam beğenilsin isterim.
Evet çok önem veriyorum yoksa günüm kötü geçiyor
Hemde cok
Evet
Önemli
Hangi yönden ?
Evet önemli