Bakırdan kumrala döndükten sonra tekrar bakıra boyanır mı?

merhaba öncelikle. ben 2022 ekim ayında doğal boyasız olan saçımı kuaförde bakıra boyattım. kuaför açıcıyla açtı saçımı maalesef. keşke açmadan boyasaydı ama iş işten geçti.

sonra ayda veya 5 haftada 1 igora 7.77 ile kendim boyayarak yaklaşık 4 ay kullandım sonra malum deprem oldu ve en çok etkilenen yerlerden birinde oturduğum için saçıma neredeyse 2 ay hiç dokunamadım doğru düzgün yıkayamadım bile.. haliyle aktıkça aktı ve çok çirkin bir renk oldu. ben de dayanamayıp marketten 7.1 alıp boyadım. bakır kumral gibi oldu en azından her yeri eşit diye çok takılmadım sonra zamanla o da aktı turuncumsu bir şey oldu.

en son da koyu kumrala ana rengime boyadım yaklaşık 1.5 ay önce. şimdi yine aktı kumral bakırımsı çok hoş bir renk oldu ama hem dibi geldi hem de ben tekrar bakır 7.77 kullanmak istiyorum. diple uğraşmamak için ana rengime boyadım ama yine dibim geliyor bari istediğim rengi kullanayım.

sizce açmadan direkt boyarsam tutar mı? elimde igora 6.77, palette 7.77 ve garnier 7.40 var sizce boyamalı mıyım? çok yıpranır mı? akmış kumral üstüne bakır tutar mı?

bu arada saçıma çok güzel bakıyorum kırık kopukluk yok denecek kadar az hiç yanmadı boyu da göğüs hizamda. yani pişmaniye gibi dursa dinlendirirdim ama sağlıklı görünüyor.

Bakırdan kumrala döndükten sonra tekrar bakıra boyanır mı?