merhaba öncelikle. ben 2022 ekim ayında doğal boyasız olan saçımı kuaförde bakıra boyattım. kuaför açıcıyla açtı saçımı maalesef. keşke açmadan boyasaydı ama iş işten geçti.
sonra ayda veya 5 haftada 1 igora 7.77 ile kendim boyayarak yaklaşık 4 ay kullandım sonra malum deprem oldu ve en çok etkilenen yerlerden birinde oturduğum için saçıma neredeyse 2 ay hiç dokunamadım doğru düzgün yıkayamadım bile.. haliyle aktıkça aktı ve çok çirkin bir renk oldu. ben de dayanamayıp marketten 7.1 alıp boyadım. bakır kumral gibi oldu en azından her yeri eşit diye çok takılmadım sonra zamanla o da aktı turuncumsu bir şey oldu.
en son da koyu kumrala ana rengime boyadım yaklaşık 1.5 ay önce. şimdi yine aktı kumral bakırımsı çok hoş bir renk oldu ama hem dibi geldi hem de ben tekrar bakır 7.77 kullanmak istiyorum. diple uğraşmamak için ana rengime boyadım ama yine dibim geliyor bari istediğim rengi kullanayım.
sizce açmadan direkt boyarsam tutar mı? elimde igora 6.77, palette 7.77 ve garnier 7.40 var sizce boyamalı mıyım? çok yıpranır mı? akmış kumral üstüne bakır tutar mı?
bu arada saçıma çok güzel bakıyorum kırık kopukluk yok denecek kadar az hiç yanmadı boyu da göğüs hizamda. yani pişmaniye gibi dursa dinlendirirdim ama sağlıklı görünüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Orijinal saç rengin olsaydı tutardı. Boyalı olduğu için büyük bir ihtimalle tutmayacaktır. Önce saçına açma işlemi yapılmalı.
şu anki hali hiç kumral gibi değil akmış durumda çok açık bir bakır da istemiyorum açarsam çok yıpranacak muhtemelen boyanın içindeki oksidan yeterli olmaz mı
Oksidanın açma özelliği yok ya. Ben denemiştim :D
Tatlım seni bu renk açmamış biraz hardal sarısı gerekli.
yakışır mı diye sormadım :D? allah aşkına okuyun da öyle cevap verin. günlük hayatta görüp görebileceğin çoğu kızıldan güzel taşıdığıma eminim çilimle beyaz tenimle.. hiç komik değilsiniz gerçekten.
O zaman tatlım seni petrol siyahı açıcaktır ama buna itiraz istemiyorum.
boşu keselim..
Sende ne pipirikli çıktın. Çıkmışsın destan gibi yazmışsın okunmasını bekliyorsun kim ne neden vakit ayırsın berbat soruna, birde çok egoistsin kimse sana fikrini söylemek zorunda değil. Ama tatlım sana bej pembesi güzel gider.
evet okuyan okur okumayan da gitsin kendi işine baksın ben sizinle uğraşmak zorunda mıyım kardeşim?
Ya sen kimsin ki nesin sen ilk başta konuşmanı düzelt. burası sana bağlı hayır kurumu değil isteyen makara yapar iistiyen olur iistiyen okumaz.
Önce acarlar sonra doner sanırım
anaaam cevap veren kadin yok saka gibi.. tesekkur ederim acicisiz deneyecegim basima bi sey gelmezse :)
Tutmaz
Yüzün güzel ama fizğin nasıl ona bakmak lazım
başka enayi bul abim
Pp deki sen değilsin o zaman
benim ben olmasına da burada kendi yüzünü koyacak kadar öz güvenli insanlar hiç yok anladığım kadarıyla
Kendi fotom var zaten profilimde sadece gizli yorum yaptım 😌
doğrudur
Gizliden çıkayım mı 😘
?
Boyanır
Fotodaki sen misin
evet reis benim telefonum depremde kaybolunca tüm fotoğraflarım gitti diye instagramdan ss aldım amma meraklı çıktınız siz de
Çok güzelsin la niye boydan koymadın
niye boydan koyim yüzümü koyunca bile dadandılar zaten kızıl saçlı halimi buldum örnek olsun diye onu koydum
Ahahahah dadanmam ben korkma fiziğin güzel mi
Hım?
Yazsana lan
Boya bakalım
soru bu muydu gerçekten bilen hakim olan cevaplasın bu ne ya
Asıl bu instagram hesabı ne