Güzellik & Bakım Erkeklerin burun estetiği yaptırmasını nasıl buluyorsunuz? Erkekte burun estetiği olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Olur Olmaz Farketmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklerin burun estetiği yaptırmasını nasıl buluyorsunuz? Erkekte burun estetiği olur mu? Cevapla Estetik Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sinemzqx Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kadınlarda bir güzellik algısı var da erkekler için gerekli değil gibi. 1 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Koca burnumu seviyorum, ya benim ya da kara toprağın. O kadar!! :D :P Yaptıran arkadaşlarım var, öyle mutlu olacaklarmış. Mutlular. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İsteyen istedigini yaptirir ama ben sahsen çekici bulmuyorum erkeklerde 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl dıleyen yapsın... ben kemerlı burnumdan memnunum :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şıklarda yok... yok artık... ardında da popo estetiği falan. ellerinin çamuruynan kadın işlerine girmesinler 0 0 Yorumla
Hümanistgusav Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Ne var bunda ameliyat işlerinden korkmasam ben de yaptıracağım :D 1 0 Yorumla
Nightbluexx Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cinsiyeti yok bence insan istediği gibi olsun herkes güzel bir burun ister güzel kelimesi bir tek kadına ait değil 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsteyen istediğini yaptırsın 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı. isteyen yapar 1 0 Yorumla
Sonocbukucuu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Yorumla Sonocbukucuu +1 yıl Iki tarafinda estetik yaptirmasina karsiyim. Dogal olmak varken neden yapay olsun. Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. bazısına şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınlarda bir güzellik algısı var da erkekler için gerekli değil gibi.
Koca burnumu seviyorum, ya benim ya da kara toprağın. O kadar!! :D :P
Yaptıran arkadaşlarım var, öyle mutlu olacaklarmış. Mutlular. :)
İsteyen istedigini yaptirir ama ben sahsen çekici bulmuyorum erkeklerde
dıleyen yapsın... ben kemerlı burnumdan memnunum :D
şıklarda yok... yok artık... ardında da popo estetiği falan. ellerinin çamuruynan kadın işlerine girmesinler
Ne var bunda ameliyat işlerinden korkmasam ben de yaptıracağım :D
Cinsiyeti yok bence insan istediği gibi olsun herkes güzel bir burun ister güzel kelimesi bir tek kadına ait değil
İsteyen istediğini yaptırsın
sanatçı falansa olur
Olabilir
Olur güzelde oluyor
isteyen yapar
Farketmez.
Olabilir
Olmaz
Sebep?
Iki tarafinda estetik yaptirmasina karsiyim. Dogal olmak varken neden yapay olsun.
bazısına şart