Erkeklerin alayı yalancı a😀😀. Benim gelde sempatik oluşuma fiziksel olarak normal bir insanım. Birde romantik sözlerim de sevgilim flörtüm olursa hoşuna gidiyor.
Bana iltifat eden yok pek fiziksel olarak. sadece karakterime iltifat ediyorlar ama bu daha önemli benim için bende isterdim dışa iltifat gelsin ama gelmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Şuana kadar aldığım abazan kesim dışında ten rengim olabilir beyaz tenliyim. Artılsrı da eksileri de olmasına rağmen ten rengim için iltifat aldım.
Erkeklerin alayı yalancı a😀😀. Benim gelde sempatik oluşuma fiziksel olarak normal bir insanım. Birde romantik sözlerim de sevgilim flörtüm olursa hoşuna gidiyor.
Bana iltifat eden yok pek fiziksel olarak. sadece karakterime iltifat ediyorlar ama bu daha önemli benim için bende isterdim dışa iltifat gelsin ama gelmiyor.
Zekam, merhametim ve iyi kalpli olmamı överler genelde, dış görünüş olarak da saçlarım
Saçlarıma , ya senin nerene iltifat ediyorlar?
Ellerimin güzel olduğunu söylüyorlar, hep nasıl bakım yaptığımı falan soruyorlar!
omuz ve g. tüme erkeğin neden g. tü bu kadar itifat alır anlamam karşı cins tarafından.
genel olarak fiziğime birde beyaz pantolon giyince malafatıma
Bana kimse iltifat etmez ama halime şükrederim. :) En azından elim ayağım tutuyor. :)
Goguslerime. Ve her iltifat eden erkeği engelliyorum.
Eşek gibi gözlerime ve burnuma. Fındık burnum var ve görenler estetik sanıyor dbdbdbe
iltifat pek almıyorum ha aldığım zamanlar da gözlerime alırım onun dışında bir şeyime iltifat almam
Tenimede yapamin oldu boyumada yapan oldu dişlerimede yapan oldu
her yerime. bir arkadaşım bana modern Afrodit demişti. Haksız sayılmaz yani.
Sevişirken ohaaa çok büyük çok kalın bu aşkımmm ama çok beğendim 😂
Ellerime bazı yerlere falan... Yön olarak da genellikle soğukkanlı ve herkesle anlasirim inatçı değilim bundan iyi derler
dudaklarıma, ellerimin yumuşaklığına, bir erkek olmama rağmen kirpiklerimin uzun olmasına ve 19 cme :I fiziksel bunlar :D
Genellikle gözlerime iltifat alırım
gözlerime.. ya senin
Mesleğimde ki bilgime ve çözüm odaklı çalışmama.