Balık etli olmak kader mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Balık etli olmak kader mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Birincisi bu fotoğraf eğer gerçekse bu balık etlilik değil fazla kiloluluk ama balık etli birine cevap verdiğimi farz ederek cevabımı verecek olursam hayır balık etlilik kader değil kilo almak çok basit bir formülde işler yaktığınız kalori aldığınız kaloriden az ise kilo alırsınız bu sebeple yaktığınız kalori aldığınız kaloriden fazla olduğu zaman kilo vermeye başlarsınız görünüş olarak farkını ortaya koyması uzun sürebilir ancak aktif bir hayata adım attığında hareket kabiliyetinizin arttığını depresyon riskinizin azaldığını aktifliğinizin arttığını 1 haftada bile görebilirsiniz dediğim gibi fiziksel olarak bunu belli etmesi daha uzun sürer ancak süreklilik burada büyük bir anahtar
Hayır değil kişi sağlıklı beslenirse diyet yaparsa spor yaparsa fazla kilolarından kurtulabilir. bu kadar basit insanlar kaç kilo veriyor. yani bu yüzde de tek yapmaları gereken sağlıklarına bakmak
balık et güzeldir, yalnız resimdeki daha çok balina :)) o da balıktı demi..
Hayır. Sadece tembel insanların oturup "bu benim kaderim" diye ağladığı bir bahane. İsteyen herkes, çok çok ciddi sağlık sorunları olmadığı müddetçe zayıflayabilir. Kilosundan memnun olmayıp zayıflamak için çaba göstermeyenleri anlamıyorum.
Cevap
5Cevap
Değildir. Yediğine içtiğine dikkat etmiyordur. Doğru düzgün yürüyüş vs., spor yapmıyordur. Ya evde oturuyordur ya her yere araçla gidiyordur. Gece gece yemek yiyordur vs.
Genetik olabilir. Bazı kadınlar ne yapsa incelemiyor bazısı da sevdiği için bu kıvamda sabit kalıyor.
Çocuklukta gürbüz iri ve toplu olan bebeklerin çoğunluğu büyüyünce de toplu ve iri oluyor benim gözlemlediğim bu.
değildir
herkes hayalindeki vücuda sahip olabilir
Değil istedikten sonra zayıf olunabilir bedeni yönetmek kişinin kendi elinde
Şeker, tiroit vb dışında genetik değilse yani irade meselesi.
Fotodakı balık etli değil. Yorumdaki 50 kg-ın altında olup kendini seksi zannedenler "Oşongoçlor o yozdon boylolor'' diye yorum yapmışlar sjdjfhf. Komik
Kader değil. Kişinin kendi elinde bunu değiştirmek.
Hayır sağlıklı bir diyet ve spor rutini ile düzelebilecek bir şey.
Genetik faktörlerle de ilgisi olsa da, vücut yapısı sporla değişebilir
Değil üşengeçliklerinden kaynaklı bir durum. Spor yapsalar düzelir
evet güzel bir kader... hatun dediğin tombul olur. tombul kızlar zayıf kızların üstüne otursun ezsin onları
Ne alaka Allah yaratıyor işte kaderle ne ilgisi var anlamadım
Hastalığı olmadığı sürece kader değildir.
Balık etli hatun eyidir
Bence bu bizim elimizde olan bir şey
Degil
Gadsı bilmiyorum
Bazılarına yakışıyor bence
Onlar kadersiz
değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?