Güzellik & Bakım Güzel kokmayı sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Su an saçlarım kurabiye gibi kendim de çiçek gibi kokuyorum kim koklamak isterr Güncellemeler+1 yıl Gizliler yazmasın ya Güzel kokmayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
oyunadamı3 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben hem okşayıp hem koklamak isterim sana sarılırken 1 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sen yalancısin libido yükseltmek icin yaziyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhq Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Her zaman kendime has kokum varmış herkes çok beğeniyor ama ben sürekli parfum sıkıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Parfimsuz olmaz Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Kavunlu Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. sizi kim koklamak ister bilemem ama insanın kendsine saygısıdır bakımlı olmak 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzel kokmanın delisiyim, uyumadan önce bile parfüm sıkıyorum yoruyo ama olsun 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Her şeyi geçtim de bir saç nasıl kurabiyeye benzetilir ona anlam veremedim. 0 0 Yorumla
yedi_ekim Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kurabiyeden nefret ederim! Kusura bakma… 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de yaslilardan Yorumla yedi_ekim +1 yıl Ben de öyle! Teyze’lerden hiç hoşlanmam… Yorumla yedi_ekim +1 yıl Hele kurabiye gibi kokan teyzelerden hiç!!! Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 😂😂😂 kim yemek ister diyecektin galiba sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla zamansız003 +1 yıl Kurabiye falan deyince yemek geliyor yani Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 971 cevap paylaştı. Ben hep güzel kokarım 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 688 cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kullandın saçına 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Saç spreyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi markanın kokusu kalıcı mı ya ben bulamıyorum memnunsan söyler misin 💖 Yorumla Soran +1 yıl Fön sütü morfose du galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben hem okşayıp hem koklamak isterim sana sarılırken
Sen yalancısin libido yükseltmek icin yaziyorsun.
Ahahahhq
Her zaman kendime has kokum varmış herkes çok beğeniyor ama ben sürekli parfum sıkıyorum
Parfimsuz olmaz
Kavunlu
sizi kim koklamak ister bilemem ama insanın kendsine saygısıdır bakımlı olmak
Güzel kokmanın delisiyim, uyumadan önce bile parfüm sıkıyorum yoruyo ama olsun
Her şeyi geçtim de bir saç nasıl kurabiyeye benzetilir ona anlam veremedim.
Ee tabi Fresh parfüm tercihimiz
Kurabiyeden nefret ederim! Kusura bakma…
Ben de yaslilardan
Ben de öyle! Teyze’lerden hiç hoşlanmam…
Hele kurabiye gibi kokan teyzelerden hiç!!!
😂😂😂 kim yemek ister diyecektin galiba sen
Hayır
Kurabiye falan deyince yemek geliyor yani
Parfüm bazen kullanırım
Evet güzel kokmak önemli
yok pis kokmayı severim
Evet her zaman
Leş gibi ter kokmayi severim
Ben hep güzel kokarım
Koklayalim bakalim 😂😂😂
bize ne senin kokundan a*q
Nerenin kurabiyesisin?