Yumuşatıcı kokuları güzeldir. Bazı yumuşatıcılar parfümlü oluyor ve normal yumuşatıcıların aksine uzun süre kalıcı oluyor ve daha güzel kokuyorlar fakat kullanımına özen gösterilmelir diye düşünüyorum. Yumuşatıcılar yoğun parfüm içeriyor ve sinüzit, alerjik rahatsızlığı olan insanlar için çok da iyi bir şey değildir. Kendi adıma konuşacak olursam ben çok ağır olmayan ferah kokuları seviyorum yumuşatıcılarda :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYumuşatıcı kokusunu seviyorum. Ancak her yumuşatıcı kokusu bir olmuyor. Bazıları çok ağır kokuyor ve zaman geçtikçe o ağır koku haliyle yerini ekşimtrak bir kokuya bırakıyor. O yüzden önerim hafif yumuşatıcılar kullanılması yönünde. Beyaz çiçekli ürünlerin yumuşatıcıları daha hoş kokuyor bu nedenle. Daha hafif kokulu. Yine oksijen, deniz kokulu ürünler de hafif kokulu oluyor. Bazen yumuşatıcı kokuları, perdeler, koltuk örtüleri ya da yatak örtülerinde olduğunda şayet ağır bir kokuya sahipse baş ağrısına sebep olabiliyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Sevmek değil sadece resmen ba-yı-lı-yo-rum. <3 Kullanacağım yumuşatıcının kokusu en az tercih edeceğim parfüm kadar önemli. Çünkü her yumuşatıcı asla aynı güzellikte ve kalitede olmuyor, kokmuyor. Bu yüzden yumuşatıcı seçerken kokusuna çok dikkat ediyorum. Hatta yumuşatıcı kokusunun tamamen kıyafetlerime işlemesi için mutlaka makineyi yumuşatıcı aldıktan sonra durdurup bekletiyorum.
10 Yorumla
+1 yılÇok severim ama Yumoş olacak.
Hatta şu;
Ama makinede kullanmıyorum o ayrı 😄
Temizlik yaparken suya koyup evi siliyorum.
#Cassie33 Yorumla- +1 yıl
Evet o kokudan mahrum etmem kendimi 😄
- +1 yıl
Teşekkürler 🍀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
u 3 güEvet çok seviyorum özellikle peros sarı olan ve bingonun morlu olanı harika. Kokuları kıyafetlerden asla çıkmıyor parfüm gibi çokta kalıcı
00 YorumlaDeterjan, yumuşatıcı, parfüm vs kokulara alerjim var grip gibi oluyorum. Sevmesine seviyorum ama pek kullanamıyorum maalesef...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumuşatıcı kokusunu seviyorum. Özellikle bazı yumuşatıcı kokuları daha hoş geliyor. Çiçeksiz olanlar ile böyle daha fresh kokular ilgimi çeker. Deniz kokusu gibi olanlar oluyor. Her şeyin azı karar çoğu zarar demişler. 😄 Bazıları da çok ağır kokuyor. Marka vermeyeyim ama genel olarak sürekli olarak kullanmaktan memnun kaldığım bazı yumuşatıcı seçenekleri var. Varsa sizin de önerinizi, yumuşatıcı için tavsiyelerinizi alabilirim.
20 Yorumla
+1 yılHer yerde yumuşatıcı kullanırım ben, kokusuna o kadar aşinayım ki yemeklere bile katarım sjsjdnd
21 YorumlaEvet, güzel kokulara karşı zaafım büyük..
Daha doğrusu her şey mis gibi kokmalı..20 Yorumla
+1 yılÇok seviyorum ama yumoş tercihim oluyor ağırlıklı olarak.. Keyifli geceler..
#smellsmoke20 Yorumla
+1 yılYumuşatıcısız çamaşır yıkamayı hayal edemiyorum. Heleki yeni yıkanmış çarşafta uyumak 😌
10 Yorumla
+1 yılEvet yumuşatıcı kokusu en sevdiğim şey. Lavanta kokusu en çok tercih ettiğim şeylerden.
20 Yorumla
+1 yılAbc Nisan yagmuru benim koku takintim var simdi bunu kullaniyorum makinadan ciktigi gibi tum evim kokuyor tavsiye ederim 🌸
20 Yorumla
+1 yılYeni nevresimden gelen yumuşatıcı kokusu kalp ben
10 YorumlaParfüm niyetine kullanıyorum o derece🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılEvt çamaşırlar da hep kullanırım
10 Yorumla
+1 yılBayılırım
20 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri