Güzellik & Bakım Eskiden daha yakışıklıydım/güzeldim diyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben şahsen diyorum sürekli bunu, eski halim çok ama çok yakışıklı geliyordu bana ve şu anki halimden pek memnun değilim ya siz 😅 Güncellemeler+1 yıl Soruyu günün sorusu yapar mıyız ha? Eskiden daha yakışıklıydım/güzeldim diyen var mı? Cevapla Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tipsizin önde gideniydim kilolu bodurdum. Şimdi çok yakışıklı ve 188 im. Eski zamanlara lanet olsun beni ret eden kız şimdi görünce aşırı etkilendi 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şimdi daha iyiyim bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bol şans 🥲 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Teşekkür ederim sanada :) Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben ben ben 0 1 Yorumla BlissfullyCurSed +1 yıl 106 yasinda birine gore gayet genc gordum sizi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipsizin önde gideniydim kilolu bodurdum. Şimdi çok yakışıklı ve 188 im. Eski zamanlara lanet olsun beni ret eden kız şimdi görünce aşırı etkilendi
Şimdi daha iyiyim bence
Bol şans 🥲
Teşekkür ederim sanada :)
Bir tık beyazdım galiba ama kendi kuruntum
yani, daha çok dikkat çekiyordum.
Ben ben ben
106 yasinda birine gore gayet genc gordum sizi.
Bencede öyle