AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
226Cevap
Ozon tedavisi önemli bir tedavi
Benim cildim daha çok yağlı
Hep farklı şampuanlar kullanmak zararlı mı?
Yıllardır çözemediğim egzama sorunum var. Ne yaparsam yapayım kesin çözüm olmadı. Öneriniz var mı? Ve saç derisini nasıl nemlendirebiliriz?
Kuruluktan çok yağlı bir vücudum var sürekli yüzümü ve kulağımı yıkamak zorunda kalıyoru
saçımda bazı dönemler aşırı kepek varken bazı dönemler hiç olmuyor neden acaba
ahhh ahhh her gün yıkıyorum saçlarımı kepeklenmeye çözüm bulamadım
Kepekli, yağlı saçlar içun evde doğal yollarla ne yapılır?
Merhaba minel hanım gün içerisinde çok duş almak ve kullandığımız şampuan saç derisinde zarar verirmi nemlendirici kullanıyorum tasfiye edeceğiniz şampuan var mı? teşekkür ederim
Saç kırıklarını yok etmek için illaki düzenli olarak kestirmek mi gerekiyor?
Harika olmuş. Biraz pahalı bakımlar ama güzel hepsi
Saç hergün mü yıkanmalı iki güne bir mi?
Aksine yağlı saç derisi 😒 duşun ertesi günü başlayan yağlanma ve saçlarda sönme elektriklenme?
Kepek, Kuruluk ve kaşıntı Seboreik dermatit hastalığı oluyor ve maalesef kalıcı tedavisi mümkün değil Minel Hanım.
Hastalık kalıtsal ve genetik sebeplerden oluşan kronik bir hastalık.
Ömür boyu Selenyum Sülfat, Çinko Piriton veya Ketokonazol etken maddeleri içeren şampuanlar kullanılmalı, hastalığa sahip insanlar üremeyerek hastalığın nesilden nesile aktarılmasını önleyebilirler.
Merhaba Minel Hanım hoş geldiniz 😊
Saçlarım kuru ancak aynı zamanda iki üç gün sonra yağlanıyor
Ve çok kepek var
Saçlarımda kiriklarımda var ne yapabilirim
Daha hızlı uzaması için ne yapmam gerekiyor
Merhaba ❤️
İnce telli saçlarım var ne yaptıysam çok uzamıyor çabuk kırılıyor bunun bir çaresi yok mu?
Keratin bakım yaptırabilirsin
Teşekkürler emekleriniz için.
Kepek hakkında bilgilendirebilirsiniz
Ne kullanılmasını tafsiye edersiniz çok nemli saçım yağlı
Benim sacım uzamıyor be ablam, ne denediysem olmadı yıllardır sürmedim yağ tonik kalmadı.
Kepekten nasıl kurtulabilirim
Saç kabuklanması ile kepek sorununu yıllardır ayırt edemedim ve kepek sorunum var zanettim hep. Ama asıl sorunumun saç derisi kabuklanması olduğu tespit edildi. Ne gibi önerileriniz olur?
2 gündür duş almıyorum kafam kaşınıyor neden
Alerjiyle tetiklenen kepek ve yara problemleri hakkında bilgi verir misiniz?
Saçımı kurutma makinesiyle kurutmamın bir zararı var mı?
Kepekten kurtulmak için evde yapılabilecek şeyler nelerdir
Saç şeklimin sabit kalması için ne önerirsiniz?
Sıcak su kepek yapar mı onu çok merak ediyorum
Merhaba,
Özellikle nedenini bilmiyorum aslında tahlil de yaptırdım değerlerimle gayet yerinde ama neden bilmiyorum saçlarımın ön kısmıyla üst kısmında anlamsız bir şekilde saç dökülmesi oldu daha önce namaz kıldığım için takkeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama durduk yere eksildi ve şu anda saçlarımın yan taraflarında saç yok üst taraflarında daha azaldı genel olarak çinko ve b 12 kullandım hiçbir faydası olmadı, aynı zamanda sarımsaklı şampuan kullandım yine faydası olmadı saç ekimi işlemi yaptıramıyorum, çünkü 8 saat boyunca iğne batırılması ve bu şekilde işlem uygulanması gerekiyor ve ben uzun saat boyunca duramıyorum acaba saçlarımın gelmesi için bunun haricinde ne yapabilirim?
Bir de saç dökülmesi ve kemik problemi biraz babadan kaynaklı bir genetik bir durum söz konusu da var acaba bundan kaynaklı da olabilir mi?
Kepek ten nasıl kurtulurum
Yağlı saçlarla mücadele ediyorum nasıl kurtulabilirim yağlı saçlardan
Selamlar Minel hanım, hoş geldiniz.
Ben saçımdaki yağlı egzama ile ilgili soru sormak istiyorum. Saçım yağlı egzama ile ilgili belada. Kepek gibi görünmesi beni çok uyuz ediyor. Yıkadıktan bir saat sonra bile aynı kepek görüntüsünde saç derim dökülüyor. Bunun için tavsiyeleriniz var mıdır?
Dökülme sorununu nasil önleriz benim sorum bu
Madem sormamızı istediniz o halde buyurunuz. Saçlarım eskisi gibi son 2 senede artık uzamıyor gür çıkmıyor ve çok kırılıyor iyice ne yıprandı ve ben bunu çok kafaya takıyorum. Kafamda da saç var taksam dert takmasam ayrı dert!! Öneriniz nedir Minel Hanım?
Merhaba💚sorum şöyle:
Saçlarım kıvırcık ve kuru. Eskisinden daha kıvırcık duruyorlar elektriklenmiş değil ama kabarık duruyor ve saç diplerim kuru. Kepek yok ama sürekli nem istiyor, yağı ememiyor bir de. Daha kremsi yapıda şeyler iyi geliyor ama yine de ışıltılı, parlak ve yumuşak durmuyor.
Boya yapmak istiyorum ama bu da kurutur diye yapmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yüzümde 2haftadir. sivrce çıkıyor ne yapamam lazim
Saç diplerinde çok sivilce oluyor
Kuru saç derisi demişsiniz ama ben tam tersi olarak yağlı saç derisiyle ilgili sormak istiyorum. Sabah yıkandığı halde öğlene doğru çabucak yağlanan ve kepek gibi kabuk kabuk olan saçlar için hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
Sorum şu saçım çok yağlı bundan nasıl kurtulabilirim
Benim sorunum aslında saclarımın çok yağlı olması
saçımızın hızlı uzaması için ne yapmamız gerek
saç neden çok dökülür ve nasıl engelleyebiliriz
saçım çok hızlı uzuyor her hafta berbere gidiyorum
Hiç bir problemim yok çok şükür
Güzellik uzmanlarının önerilerini dikkate alalım.
Merhabalar iyi günler kardeşim kuru saç için en uygun şampuan hangisi
Ense tarafında tam saçımın içinde egzema gibi bir kızarıklık var ve orası sürekli kepek yapıyor ne yapsam çare bulamadım. Ben kendimi bildim bileli böyle yeni oluşmadı.
Yağlı saçlar için öneriniz nedir
Merhaba kepek problemim var. Hangi şampuanları önerirsiniz
Öncelikle hoş geldiniz☺ Kuru saç derisi demişsiniz ama ben tam tersi olarak yağlı saç derisiyle ilgili sormak istiyorum. Sabah yıkandığı halde öğlene doğru çabucak yağlanan ve kepek gibi kabuk kabuk olan saçlar için hangi şampuanı tavsiye edersiniz?
Hangi şapuani kullanmalıyım
Çok şükür yok kaşıntım arada oluyo
Lazer epilasyon hakkında sorum olacak
Yağlı saça ne yapilir peki
Yağlı saçlar için şampuan öneriniz ne olurdu?
yağlı saçlara ve düzleşmeyen saçlara öneriniz nedir
yaş 37 saçlar dökülüyor hocam
saç egzaması var ne yapsam geçmiyor
Saç diplerinde çıkan sivilcelerin sebebi nedir.
benim kaşıntı ve aşırı yağlanma sorunum var.. ve tabii kepek.. saçlarımı kaşıdığımda tırnak arası yaplı kepekle doluyor.. ne yapabilirim?
Kepeğe karşı en etkili çözüm nedir?