Güzellik & Bakım Beyaz tenliler solaryuma gitmeli mi? coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Günaydınlaaaarrrr☀️🌞Çok beyaz tenliyim, aslında seviyorum da amaaa denize tatile gitcem ve bu kadar beyaz gitmeli miyim emin olamadım Hafif tirsiyorum da 😅 1 kere geçen sene gittiğimde 10 gün yanık ile uğraştım 😆 Beyaz tenliler solaryuma gitmeli mi? Cevapla Tatil Soruları Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çokta şe değil ya... Zaten bronzlaşacaksın ne gerek var. Görmemiş amele gibi güneşlenmezsen güneş yanığı da olmazsın. 0 0 Yorumla
the-notorious Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ya sakın gitmeyin en beyaz tene bayılıyorum çok hoşuma gidiyorayrıca solaryum da çok zararlı direkt cilt kanserine davetiye 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Çatıya çık üç saat güneşte uzan sonra yüzüne çamur sür 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Biraz dikkat çekersin sadece çok bir etksii olmaz denizde zaten yanacaksın bence değmez 0 0 Yorumla
ALainDeLon35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok beyaz tenliysen ne güzel işte farkın olsun tek tip olmayın 0 1 Yorumla ALainDeLon35 +1 yıl Beyaz rus gibi gezersin 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çokta şe değil ya... Zaten bronzlaşacaksın ne gerek var. Görmemiş amele gibi güneşlenmezsen güneş yanığı da olmazsın.
Ya sakın gitmeyin
en beyaz tene bayılıyorum çok hoşuma gidiyor
ayrıca solaryum da çok zararlı direkt cilt kanserine davetiye
Çatıya çık üç saat güneşte uzan sonra yüzüne çamur sür
Biraz dikkat çekersin sadece çok bir etksii olmaz denizde zaten yanacaksın bence değmez
Çok beyaz tenliysen ne güzel işte farkın olsun tek tip olmayın
Beyaz rus gibi gezersin 😀😀
Hayır beyaz ten güzel
Öyle bir derdim yok 😊
Çok mu beyaz