Güzellik & Bakım Kısa saç mı daha dişil /çekici uzun saç mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @Feyzzzzzaa Kısa saç mı daha dişil /çekici uzun saç mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Genellikle uzun saç. Kısa saç kestirince fizik biraz daha öne çıkıyor. Fiziği güzel olan birine yakışır her türlü. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben uzun saci asiri severim sahsen ama yuz seklime kisa gitmistir hep 1 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Ben normalde uzun saç severim ama bazı kızlara kısa saç çok yakışıyor. Hem tatlı hem seksi oluyor. 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Yüze göre değişir ama kısa saçın daha güzel görünümü oluyor 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Aslında kısa saç daha çok dişil ve havalı gösteriyor. 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısa saç daha güzel olabilir ama uzun saç her zaman dişiliği çağrıştırır 1 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kisa saç da güzel ama yinede herzaman uzun saç diye bilirim 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kısa saç sekste, uzun saç diğer kriterlerde daha dişil oluyor 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Uzun saç erkekte bile harika kısa saç nedir ya 😎🦉 1 0 Yorumla
thestyxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yüz şekline göre değişir o, kiminin yüzüne kısa çok güzel gidiyor mesela kimine hiç gitmiyor bkz ben 1 0 Yorumla
periiitozu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Bence uzun ama sağlık parlak ve güzel kokulu tabi 🫠❤️🔥❤️🔥 1 0 Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Uzun saç ama bazı simaları kısa saç daha sevimli çekci gösteriyo 1 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Valla saçla alakasi yok olayin ama illa tercih lazımsa uzun saç derim 1 0 Yorumla
gamergirl97 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yüze bagli, bazi kizlara kisa cok hos gidiyor. Uzun zamandir kisaltmayi düsünüyorum sacimi, ama bir türlü karar veremiyorum. 1 0 Yorumla
BerkeBurak18 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Uzun saçlı kızlar artık demode oldu. Kısalar artık daha çekici 1 0 Yorumla
adesahanım Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kısa saçta yüz şekli çok önemli bence ama uzun saça da asla hayır demem 1 0 Yorumla
JayzieBloom Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Uzun saç çekici, kısa saç kadını daha seksi gösteriyor 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Uzun saçlı oldugumdan uzun saç 1 0 Yorumla
ArzuHannn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Uzun sac tabikide o o oyle kisa sac hic sevmem 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uzun saç her zaman daha çok sevilir. 1 0 Yorumla
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl çok zayıfsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim görseldekiKısa saç temsili Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl anladım Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bnce kıza bağlı 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun. 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Uzun saç 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Uzun saç favorim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. uzun saç 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 416 cevap paylaştı. Uzun 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Ben uzun seviyorum 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Uzun saç elbette 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Genellikle uzun saç. Kısa saç kestirince fizik biraz daha öne çıkıyor. Fiziği güzel olan birine yakışır her türlü.
Ben uzun saci asiri severim sahsen ama yuz seklime kisa gitmistir hep
Ben normalde uzun saç severim ama bazı kızlara kısa saç çok yakışıyor. Hem tatlı hem seksi oluyor.
Yüze göre değişir ama kısa saçın daha güzel görünümü oluyor
Aslında kısa saç daha çok dişil ve havalı gösteriyor.
Kısa saç daha güzel olabilir ama uzun saç her zaman dişiliği çağrıştırır
Kisa saç da güzel ama yinede herzaman uzun saç diye bilirim
Kısa saç sekste, uzun saç diğer kriterlerde daha dişil oluyor
Uzun saç erkekte bile harika kısa saç nedir ya 😎🦉
Yüz şekline göre değişir o, kiminin yüzüne kısa çok güzel gidiyor mesela kimine hiç gitmiyor bkz ben
Bence uzun ama sağlık parlak ve güzel kokulu tabi 🫠❤️🔥❤️🔥
Uzun saç ama bazı simaları kısa saç daha sevimli çekci gösteriyo
Valla saçla alakasi yok olayin ama illa tercih lazımsa uzun saç derim
Yüze bagli, bazi kizlara kisa cok hos gidiyor. Uzun zamandir kisaltmayi düsünüyorum sacimi, ama bir türlü karar veremiyorum.
Uzun saçlı kızlar artık demode oldu. Kısalar artık daha çekici
kısa saçta yüz şekli çok önemli bence ama uzun saça da asla hayır demem
Uzun saç çekici, kısa saç kadını daha seksi gösteriyor
Uzun saçlı oldugumdan uzun saç
Kim ne derse desin uzun taraftarıyım
Uzun sac tabikide o o oyle kisa sac hic sevmem
Uzun saç her zaman daha seksi
Yüz şekline Göre değişiyor
Uzun normal uzun kısa tuhaf be
Uzun, düz fönlü, sarı saçlar
Uzun ama fotodakine yakışmış
Bu sen isen kısa yakışıyor