+1 yılKendi zevklerim doğrultusunda cevap veriyorum: Pürüzsüz ve sıkı bir cilt, büyük göğüsler, sıkı bir kalça, orta veya hafif kısa bir boy, uzun saçlar, bakımlı eller, ince bir bel, düz bir karın. Ben de dünyanın en yakışıklı erkeği değilim ama sen sordun diye söylüyorum. Benim zevkim sadece.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende zevkimi soyleyince taşladılar resmen ya catlakli selülitli de güzel fizik olur catlaksiz selülitsiz kadın çok nadir diye zaten güzel fiziğe sahip olmak kolay bişey degil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusur her insan da olur. Günümüzde kadın bedenini ve guzelligini öyle bir yere koydunuz ki kucuk kizlar dahi bunun endisesini tasiyor. Ucretli ogretmenlik yapiyorum. Ortaokul cağlarında ogrencilerle calisiyorum. Bu yaslar zaten calkantili yaşlar ama kizlar kendine o kadar guvensiz ki. Kimi sacini begenmiyor, kimi baska bir yerini. Illaki bircogu da sosyal medya kullaniyor ne yazik ki. O beden algisi, guzellik algisi zihinlerinde var, buna cok maruz kaliyorlar.
7'den 70'e birbirimize, ozellikle kizlarimiza, kadinlarimiza zulum yapmayı lutfen birakalim artik." Xxx olmalı."Boyle bir cumle ve standart olamaz, olmamali. Catlakta olur, selilutte, sivilcede, herhangi bir izde. Olmamali diye bir sey yok. Insan vucudu bu. Oyuncak degil, porselen bebek degil.
Bir kadinin da bunu demesi gercekten üzdü beni. Zaten kadinlar ve kucuk kizlarda dahil olmak gunumuz dunyasinda yeterince kalıba sokulmusken dahasına gerek var mı? Yazik degil mi şu bir kere gelip gececegimiz dunya da? Bu dar zulüme gerek var mi?
Ustelik kucuk yaslardaki kizlara kadar inmisken bu meseleler. Şu kadın bedeni ve guzelligini bir kenara birakalim artik. Kadinlarda buyuk kucuk demeden nasil tahribat olusturdugunu, nasil ozguvensizlik olusturdugunu tahmin dahi edemezsiniz bu tur seylerin.
Etraf kendinden, gorunusunden memnun olmayan genc kizlarla ve kadinlarla dolu. Bunlarin sebebi de bu olmali kaliplari. Sosyal medyanin yaydigi guzellik algilari.
burada duyar kasmak icin yazmiyorum. Anlikta olsa farkindalik olusturmak, bazi seyleri yanlis yaptigimizi, fazla kaliba sokuldugumuzu belirtmek icin yazıyorum. Yoksa bende bilirim şu olmali bu olmalı demeyi. Ama dememek lazim.
Zaten iş cigirindan cikmis daha ateslemeye gerek var mı? Kucuk kiz cocuklar dahi kendini sevmiyor begenmiyor. Genc kadinlarin bircogu estetik cerrahlarin, kadin doğumlucularin kapisinda. Kimi vulvasinin rengini actirmaya gidiyor kimi burnunu yaptirmaya, kimi gogus buyutmeye, kimi catlak kremlerine boğmuş kendini, kimi vücudunda gordugu sarı tuyleri dahi yoluyor gozukmeyen şeye dahi tahammul kalmamis... daha da çığırından cikarmayalim bence. Tren yaydan zaten cıktı. Daha da olmali diye kaliplastirmayalim lutfen.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız da maalesef bu güzellik algıları var olmaya da devam eder büyük markalar catlakli selülitli kadınlarla çalışıyor ama hala kimse çatlak selülit kilo beğenmiyor ki sadece kadında olan bişey de değil erkeklerde de çok çirkin duruyor çirkin olan şeylere normal demekte illa guzellestirmeye bana çok saçma geliyor
Kime göre , dimi ama.. Bana göre illa boy değil ama vücut orantilari girişti çıkıntı ilk sırada beraberinde güzellik ve giyim tarzı gelir.. Yani orantılı ölçülerde uzun boylu kadın da fiziği güzel gösterir, çok kısa olmamak koşuluyla normal boydaki kadın da orantılı vücut hatları ile fiziğini konusturur
00 Yorumla
Sen istesen de istemeyende o çatlarlar ve selülite yaşın ilerledikçe olacak! Buna istemenizde engel olmayacaksınız. Fakat ıvır zırvır şeylerle yemeyip, yediklerinize içtikleriniz dikkat edip, alkol sigara gece hayatı ıvır zıvır şeylerden uzak durursanız son derece iyi bir fiziğiniz olacaktır!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen fiziğe göre seçmiyorum ama ince bel olabilir. ve fit
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelulitsiz ve çatlaksıź 😄😄😄😄
Biraz gerçekcimi olsaydın. Ne kadar fit ya da dolgun veyahut orantili bir fizigide olsa catlak fizikten ziyade vucudunun deeisinin yani yapısıyla alakali..
Cok zayif olup seluliti olanda var.
Gayet dolgun olup seluluiti olmayanda..02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ama ikiside güzel durmuyor hani az çatlak selülit neysede her yerde olan derin çatlaklar fiziği çirkin gosteriyo çok fit olsa bile niye bu kadar yadirgadiniz anlamadım ki iyi fiziğe sahip olmak kolay bişey değil zaten çok az kişinin fiziği iyi
Cevap sahibi+1 yılYadırgamak degil bu bazen genetik bi yatkinliktir. Cok dikkatlidir yedgini ictgine dikkat eder. Spor yapar ama olur
Çatlak ve selülit çok normal bi şey fizik güzelliği buna göre değerlendirilmez ince bel büyük göğüs olacak dikkat çekmesi için
48 Yorumla
Soran+1 yılA tabi canım onlarda gerekli ama çatlakları selülitleri varsa çirkin duruyor maalesef
- +1 yıl
Buyuk göğüs degil bence dik ve diri göğüs
Soran+1 yılSırf güzellik uğruna da bıçak altına yatmak acı çekmek çok korkunç geliyor bana
Soran+1 yılAma cidden kötü duruyor ya özellikle çatlaklar fazla olunca
- +1 yıl
Algı algı kesinlikle
Soran+1 yılOf algi değil ya yıllardır begenilmiyo selülit catlak
- 03 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyiymis ya
Soran+1 yılÖyle cidden masallah
+1 yılInce belli olması güzel oluyor bence ve poposu büyük olması da öyle
Catlaklar bence güzel ama nerde olduğuna bagli
00 YorumlaBu tarz sorular sadece robot toplum yaratmaya yarar. Her insanın güzel olduğu bir dünya bu ve her halimizle öyleyiz.
00 YorumlaBalık etli denen orantılı bi vücut, abartılı değil ama titiz hijyen ve özentili öyle selülit çatlak filan da kendi elinde özentisine bağlı bu
00 YorumlaDüzenli spor yapmalı. Orantılı olması çok önemli bence fizikte. birde giyim tarzına çok dikkat etmeli. çünkü fiziğini öne çıkaran giyim tarzı
00 Yorumla
+1 yılOrta boy hafif kilolu beyaz ten sarışın mavi gözlü.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBunun net bir tarifi yok aynaya baktığında kendini mutlu hissediyorsan en iyisi sensindir
00 Yorumla
+1 yılBir kadın kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı
00 YorumlaYani güzel fizik gobeksiz sıkı bir vücut ama mükemmel vücut kum saati şeklinde olmalı
00 Yorumla
+1 yılBalık etli dolgun kalçalı en az 90 beden göğüsleri olan beyaz tenli ince belli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBoy kilo orantılı olmalı, sarkık olmamalı, derli toplu fit olmalı
00 Yorumla catlak ve selulitin fizikle ne alakasi var ya hayatinda hic salona gitmeyen herkesin de bir fikri var
211 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de var az çatlak olsa neyse her yeri çatlamış poposunda bacağında selülit olan birinin fiziği nasıl güzel olabilir Allah aşkına ya
Soran+1 yılİyi fiziğe sahip olmak kolay değil zaten catlakta bı popodaysa kötü durmaz onun dışında diğer bölgelerde varsa iyi fizik olamaz bence
Soran+1 yılBence hiç normal değil çok çirkin duruyor bende de var mesela aşırı rahatsız oluyorum
Soran+1 yılCatlaklarini da yaptirsan asıl oyle iyi durur o zaman
Soran+1 yılSadece saklama değil ya bı arkadaşım var kızda hiç çatlak yok o kadar güzel ki cildi
Soran+1 yılBiz kendimizi kandiriyoruz sadece
Soran+1 yılTedavisi var en kötü görüntüsünü azaltiyo sen bilirsin tabi memnunsan ne diyim
Kadınların yüzüne göre değişir aslında kimisine kylie vücut yakışır kimisine kendall ama ben kendall taraftarıyım
10 YorumlaGöğüsler iri dik kalça geniş popo büyük bel ince bacak kalın narin hatlar belirgin köprücük kemiği bel çukurları vs
00 YorumlaBeli ince olsun ve cok kısa olmasın gerisi cok önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBalık etli ve catlakli selülitliyse?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden çatlak ve selülitlere bu kadar takıldın ki benim sevgilim nude atmıştı karın bölgesinde çatlak felan vardı tedaviyle geçti
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin duruyo o yüzden ne tedavisi olmuştu çeşidi var ya hani hangisi
Cevap sahibi+1 yılDetay bilmiyorum ama göğüslerinde hatta oynuyordum çirKin değil
Soran+1 yılBence baya çirkin duruyo ya fit spor yapan vücutta da olsa çirkin gösteriyor vucudu
Cevap sahibi+1 yılSenin kararın sende var herhalde
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm bu kadar takılmana ve sende olmasına ama genelde erkekler takılmaz emin ol
Soran+1 yılErkeklerde takılan çokta onları umursadigimdan değil kendim begenmiyorum
+1 yılÇatlaksız ve selülitsiz karı mı olur be
02 Yorumla
Soran+1 yılYok evet şu zamana kadar bir arkadaşım var onda görmedim 0 kızda o kadar güzel ki cildi
- +1 yıl
Nadir bence.
O dediğin afrodit olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya çok nadir böyleleri Victoria secret mankenlerinde bile var
spor yaparak olma ihtimali yükselir baska yolu yok
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapmayıp da fiziği iyi olan kadınlar var
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel cevap vermişsin zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılFiziği ne kadar orantılı olursa olsun çatlak olunca çirkin duruyor baya
Soran+1 yılÇok şey bekliyoruz 😂
Soran+1 yılSanane kardes
- Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEllenmemiş kadın güzeldir bence.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRuhu güzel olmalı gerisi faso fiso 😎
00 Yorumla ince bacak hafif belirgin kalça ince bel
00 Yorumla
+1 yılBalık etli ama fizik pek önemli değil benim için.
00 Yorumla
+1 yılİnce bel büyük kalça olabilir
00 YorumlaBunun örnekleri var. Foto atıyım
00 Yorumla
+1 yılBence ince bel hafif dolgun kalça olmalı
00 Yorumla
+1 yılİnce bel, sıkı yuvarlak popo ve güzel ten
00 Yorumla
+1 yılKum saati gibi orantılı olmalı
00 Yorumla
+1 yılbence de ve kilo olmamalı
00 Yorumlayüzü güzelse herşeyi ile orantılı güzeldir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Senin detayda dediğin gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf bakımlı pürüzsüz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük memeli olmalııı
00 YorumlaFit olmalı sarkma selülit olmamalı
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve catlaksiz olmalı boy kilo orantılı olmali
İnce belli
04 Yorumla
Soran+1 yılKnka ince belli ama kiloluysa selülitleri çatlakları varsa iyi fizik mi diyeceksin
Soran+1 yılKnk ince bel genetik bişey bakımla sporla degil
- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılZekası ile başlasak!
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkatılıyorum size
00 Yorumla öylesi varsa göster
00 Yorumla3 numaralı fotoğraf
00 Yorumla
+1 yılOrta resimdeki gibi
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fitt
00 YorumlaGörseldekiler onayı
00 Yorumla
+1 yılKum saati benim ki :)
00 YorumlaOrantılı bir vücut. Kilo önemli değil
01 Yorumla- +1 yıl
Senin degirmeninde su cikiyormu ya
+1 yılYemek ve kalori oranı ve vücudun kas oranı
00 Yorumla
+1 yılsenin fizik nasıl
00 Yorumla
+1 yılDetay yeterli bilgi bence
00 Yorumla
+1 yılSydney Cole
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yıl3 tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüz olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalcanin fazla buyuk olmamasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFit olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendall Jenner gibi
00 YorumlaAltın oran
00 Yorumla
+1 yılİnce bel kalın bacak