Güzellik & Bakım İstediğim saç tonunu nasıl yakalarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu benim saç rengim Buda tutturmak istediğim renk Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İstediğim saç tonunu nasıl yakalarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok hoşsun saçında gitmiş sana gerek yok böyle iyisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz o renk istiyorum Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oha! Ne güzel karısın lan...Saç zor bu arada, profesyonellere git. 0 3 Yorumla serafettinkansiz +1 yıl kadının kendisi değil bu. saç modelleri bunlar. Yorumla Yodanınsoltaşağıv12 +1 yıl Düzeltme;Ne güzel karılar lan...Saç zor bu arada, profesyonellere git. Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol kardeşim 😂 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Saçın hariç her detay😍 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek saçın kötü Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kuaförüne sorman daha mantıklı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kendim yaptım o yüzden kuaförü karıştırmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok hoşsun saçında gitmiş sana gerek yok böyle iyisin
Olmaz o renk istiyorum
Oha! Ne güzel karısın lan...
Saç zor bu arada, profesyonellere git.
kadının kendisi değil bu. saç modelleri bunlar.
Düzeltme;
Ne güzel karılar lan...
Saç zor bu arada, profesyonellere git.
Çok sağol kardeşim 😂
Saçın hariç her detay😍
Ne demek saçın kötü
Kuaförüne sorman daha mantıklı.
Ben kendim yaptım o yüzden kuaförü karıştırmam
Kaliteli bir kuaför bularak
Kizlar derdi niye boyle yaa…