Ben bu ellirimi nasil purussuz hale getire bilirim elestirmeden once dinleyin ben hasta bakan gunun 8 sattini gunes altinda tarlada calisan biriyim Şu an calismiyorum bu eller nasil duzeltebilirim kirici yorum yapmayin lutfen tskler

Ben bu ellirimi nasil purussuz hale getire bilirim elestirmeden once dinleyin ben hasta bakan gunun 8 sattini gunes altinda tarlada calisan biriyim Şu an calismiyorum bu eller nasil duzeltebilirim kirici yorum yapmayin lutfen tskler

Bol su için, ağır ve yıpratıcı işlerde, detarjan ve türevi kimyasallarda mutlaka eldiven kullanın, güneş ışığı yıpratır, yine eldiveni eksik etmeyin ve ellerinizi zeytinyağı veya nemlendiriciler ile nemlendirmeyi unutmayın. El sağlığı içinde 2 litre suyun içine 1 yemek kaşığı beyaz sirke eklereyerek hem dezenfekte edebilir hemde sağlıklı tutabilirsiniz aklıma gelen bunlar
Surekli eldiven kullanma sansim yok maalesef evek deterjan elimi cok yipratiyor ve bizim buranin yakici bir sicakligi var maalesef
selamm <3
Öncelikle Allah kolaylık versin yoğun iş temposunda çalışmak gerçekten yorucu ve yıpratıcı olabiliyor en çokta etkilenen ne yazık ki ellerimiz. Bunun için yapmanız gereken ilk şey ise iş güvenliğinizi sağlayıp eldiven takmanız olacak. Düzenli olarak elinize masaj yapıp nemlendirici sürmek bir diğer unsur en son ki süreçse yaz kış düzenli olarak güneş kremi kullanmak. Bu işlemleri düzenli olarak yaptığınız takdirde elleriniz kendine gelecek ve daha sağlıklı görünecektir. Sağlıklı günler dilerim

😁masallah elleriniz cok guzel bide cok tatli bi anlatimiz var cok tsk deneyecwm 🤲
ya çok teşekkür ederim <3
Elin böyle diye eleştiri yapacak birisi varsa gitsin kafasını tuvaletin deliğine soksun.
🙏🙏🙏
Teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
İyi bir bakım yapan yere gidin
🙄🙄turkiye sartlarinda bu mumkunmu sizce parayi zor ekmege buluyoz bide bakim
Günlük kendiniz bakım yapın bitkisel yağlar kullanin
Evde krem bide bebe yagi var onlari kulanayim. en iyisii
1 çay kaşığı saf zeytinyağı 1 çay kaşığı şeker avuçla iyice ovala
Peeling yapıp nemlendir kafi
Ozur ama o ne oluyor peeling?
Cok cok tsk zaman ayirip bilgilendirdigin icin deneyecem cok sagolun