Güzellik & Bakım Saçım boyalı ama rengini nasıl değiştirsem? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu saç rengine hangi renk iyi gider şuanda saçımda boya var ama sadece günesde işikda belli oluyor hangi boya olursa hep öyle ama renk karar veremedim sizce hangi renk olur. Saçım boyalı ama rengini nasıl değiştirsem? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kahve ya da kızıl tonları hoş olur gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onlari eskiden yaptım dedim gibi zaten belli olmucak artık açici yaptırmak istemiyorum Yorumla
silent65 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bence renk güzel. Koyu olmayan bir siyah da iyi durur diye düşünüyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim saçımda zaten tutmuyor acici yapmam gerek ama o saçı mat ediyor Yorumla silent65 +1 yıl Kendi rengin ne? Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki siyah biliyorum ama günesde kahverengi galiba Yorumla silent65 +1 yıl Kendi doğal rengin de hoş durur. Zaten hafiften esmer bir tenin var, birbirini tamamlar Yorumla Soran +1 yıl Siyah sevmiyorum Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Bi kuaföre danış bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kuaföre güvenmiyorum artık kendim boyucam Yorumla Nawdeniz +1 yıl Boya ama asidi fazla kaçırma yakarsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu ton tenine uyum duruyor goz rengi lede uyumluysa hafif acabilirsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Acdirmak istemiyorum saçımi yakiyor Cevap sahibi +1 yıl yuzunu gosterir misin Soran +1 yıl Niye göstermem Cevap sahibi +1 yıl merak ettim aslinda ten rengin ilgimi cekti , mumkansiz mi? Cevap sahibi +1 yıl why not be?
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Koyu kestane olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koyu sevmiyorum Yorumla
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Karamel olabilir Amasya mi orası 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla SS_ss_SS +1 yıl Küçük ama güzel bı yer gelmiştim bı kaç kez Yorumla Soran +1 yıl Iyimis Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adın g ile baslamiyor dimi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birine benzettim o zmn Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mavi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne ya Yorumla Pişmaniyeeee +1 yıl Xper kazanayim dedim emmi Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl morr 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Iğrenc Yorumla ElCuco +1 yıl feminaziye benziyon :d Yorumla Soran +1 yıl Sen kendine bak Yorumla
Uniqueness Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu kalsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama artık dipleri siyah oldu ve bı iki tane beyazım var Yorumla Soran +1 yıl Bu renk hem bal köpüğü rengi hem kahverengi var Yorumla
omr_haytyaşa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yeşil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of ciddi bişey sordum yeşil sen yap Yorumla omr_haytyaşa +1 yıl Keske yapabilsem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kahve ya da kızıl tonları hoş olur gadası
Onlari eskiden yaptım dedim gibi zaten belli olmucak artık açici yaptırmak istemiyorum
Bence renk güzel. Koyu olmayan bir siyah da iyi durur diye düşünüyorum
Benim saçımda zaten tutmuyor acici yapmam gerek ama o saçı mat ediyor
Kendi rengin ne?
Bilmem ki siyah biliyorum ama günesde kahverengi galiba
Kendi doğal rengin de hoş durur. Zaten hafiften esmer bir tenin var, birbirini tamamlar
Siyah sevmiyorum
Bi kuaföre danış bence
Kuaföre güvenmiyorum artık kendim boyucam
Boya ama asidi fazla kaçırma yakarsın 😂
Evet
bu ton tenine uyum duruyor goz rengi lede uyumluysa hafif acabilirsin
Acdirmak istemiyorum saçımi yakiyor
yuzunu gosterir misin
Niye göstermem
merak ettim aslinda ten rengin ilgimi cekti , mumkansiz mi?
why not be?
Koyu kestane olabilir
Koyu sevmiyorum
Karamel olabilir
Amasya mi orası 😅
Evet
Küçük ama güzel bı yer gelmiştim bı kaç kez
Iyimis
Adın g ile baslamiyor dimi
Ne alaka
Birine benzettim o zmn
Hmmm