Güzellik & Bakım Saçlarımın rengini nasıl düzeltirim? ferhat1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kızıl yapacaktım patlıcana döndük asıl renk kahve rengi gibi Saçlarımın rengini nasıl düzeltirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Naptin saçına öyle :)saclar güzel ama rengi acil değiştir 0 2 Yorumla ferhat1111 +1 yıl Valla rezil ettik saçı değişmiyor lanet olası Yorumla Neyse1900 +1 yıl Bisey olmaz, bu kutu siyah boyaya bakar Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim kuaforumu onerirdim ama yer sapa. Illa guzel salon vardir kaldigin yerde. Kendin yapma bozarsin 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kafanda kızıl yosun var gibi duruyo reis. Açıcı yap öyle boya 0 0 Yorumla
Sakura_80 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Rengini açsınlar kötü görünüyor 0 4 Yorumla ferhat1111 +1 yıl Eskisi haline dönmez mi Yorumla Sakura_80 +1 yıl Döner bir şekilde zamanla boyamasaydın ne gerek vardıki beyaz olmadıktan sonra Yorumla ferhat1111 +1 yıl Küp şeker almaya giderken bı anda esti 😂😂 Yorumla Sakura_80 +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Saçını kestirip koyu renklere boya 0 0 Yorumla
MiskKokulu Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Siyaha boya Wella Koleston al o iyi hemen akmıyor. 1 1 Yorumla ferhat1111 +1 yıl Kazıtmaya karar verdim yorumun icin teşekkür ederim
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kötü durmuyo bence 0 1 Yorumla ferhat1111 +1 yıl Fotoğraflarda biraz farklı çıkıyor normalde bildiğin patlıcanın rengi Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Açmam lazım kral 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Naptin saçına öyle :)
saclar güzel ama rengi acil değiştir
Valla rezil ettik saçı değişmiyor lanet olası
Bisey olmaz, bu kutu siyah boyaya bakar
Benim kuaforumu onerirdim ama yer sapa. Illa guzel salon vardir kaldigin yerde. Kendin yapma bozarsin
Kafanda kızıl yosun var gibi duruyo reis. Açıcı yap öyle boya
Rengini açsınlar kötü görünüyor
Eskisi haline dönmez mi
Döner bir şekilde zamanla boyamasaydın ne gerek vardıki beyaz olmadıktan sonra
Küp şeker almaya giderken bı anda esti 😂😂
🙂🙂
Kuaföre git onlar düzeltir
Saçını kestirip koyu renklere boya
Bence siyaha boya komple
Siyaha boya Wella Koleston al o iyi hemen akmıyor.
Kazıtmaya karar verdim yorumun icin teşekkür ederim
Kötü durmuyo bence
Fotoğraflarda biraz farklı çıkıyor normalde bildiğin patlıcanın rengi
Açmam lazım kral