- 1 yıl
Sağ elimin üzerinde de 5. sınıfa giderken mukavvadan ev yaparken maket bıçağı kesti, 3 dikiş atıldı.. Kesildikten sonra hiç kanamadı, çok tuhaftı..
Meslek itibariyle elimin her yeri kesik olmasına rağmen kız eli gibi tertemiz.. Hiç sanayide çalışmış gibi değil 😄😄
01 Yorumla- 1 yıl
İlk fotoğrafın yorumu çıkmamış..
4-5 yaşlarında evde babam ütü tamir ederken kablosunu alıp prizi sokmuşum.. Beni elektrik çarpmış.. Avuç içinde "Y" harfi şeklinde duruyor..
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Karnımda ve bacağımda ve sağ işaret parmağımda var karnımda kaynar su döküldüğü için devasa bir yanık izi vardı ancak Zaman geçtikçe küçüldü fakat bozuk para kadar hala var bize bacağımdaki çocukken bisikletten düştüğümde bacağımı demir kesmişti ve trafik kazası geçirdikten sonra bir küçük ameliyat izi var sağ işaret parmağımı cam kesmişti küçük bir izi var.
00 Yorumla
- 1 yıl
sağ el üstümde bir iz var kiremitleri bağladıkları plastikleri yakarken elime damlamıştı oradan kaldı 5 yaşımdan.
sol el serçe parmağın kemiği geriye kayık biraz
sol üst kolumda biraz eziklik var pek dikkat çekmiyor bisikletten yokuş aşağı salınırken düşüp demire girmişti kolum
başka varsa da hatırlamıyorum şu an :D
00 Yorumla
- 1 yıl
Dizimde küçük bir yara izi var. Küçükken evimizin bahçesinde bisiklet sürerken taşa takılıp düşmüştüm, üstümde de Fenerbahçe formam ve altında da şortum vardı. Öyle olunca ellerim, dirseklerim ve sol dizim kan içinde kalmıştı. Sonrasında diğer tüm yaralarım iyileşti, tamamen geçti; ama dizimde hâlâ yara izi var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bedenimde yok. Tüm yaraların izi ruhumda. Dram Queen..
21 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun
- 1 yıl
Bacağımda çizik var biraz büyük. Geçen yaz kampa gittiğimde bisikletten düşmüştüm ondan oldu.
10 Yorumla - 1 yıl
Arada oluyor kediler tırmıklıyor geçiyor ama sonra 😄
00 Yorumla - 1 yıl
Var bi tane. Memlekette pikniğe gittiğimizde yalaktan su taşırken kopum tel örgülere denk gelmişti. Bayağı derin bir yara izi kaldı. Şu dövme ile kapatma işini düşünmüştüm ama bana göre değil. İllegal olduğumuz belli olsun😎 Yalaktan su taşımakla nasıl illegâl olunuyorsa artık😂
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Motorsiklet kazası ile ilgili bacağımda yara izleri var. Birde sol kaşımın üstünde 3 tane diş izi var küçükken köpek ısırdı onun izi
114 Yorumla- 1 yıl
Motor kazaların hala devam ediyormu 🙄
- 1 yıl
Hay ekşınına ibo 😂
- 1 yıl
Gerçekten yaşadığına şükrediyorum şu an 😂😂
- 1 yıl
Okuyup üflesem ölecen gibi geldi şu an neyse bişey yapmayayım sen ekşınlarla yaşamaya devam 😂😂
- 1 yıl
Bizim önce seni sanayiye sokmamız lazım bence 😂😂
- 1 yıl
Nedense hayır 😂
- 1 yıl
Ay senin enerjine hızına ben yetişemem sen arabaları motorları oyana buyana vurmaya devam et 😂😂
Küçükken kaşımı koltuğun tahta ve sivri kısmına vurdum. Kaşımda ufak bi iz var
12 Yorumla- 1 yıl
Ay benim kaşım acıdı resmen
- 1 yıl
Sinema salonunda da düşmüştüm hani sinema salonları duvarları ve yerleri kadifemsi bir şey olur ya ben de merdivenlerden inerken ayağım takıldı ve bacağım o yere surtundu derim yırtıldı o sırada hem ağlıyorum hem de gülüyorum tuhaf ama güzel bur gündü sjdjje
00 Yorumla - 1 yıl
sol diz kapağımda var
küçükken yakalanbaç oynarken bi çocuğu ebelemiştim sonra beni ebelemedin falan dedi bende karadenizliyim inat var bidahaki sefer yapıştım arkadan tişörtüne bu durmadı ayağım takıldı yere düştüm ama inat ettim ya bırakmıyorum yerde baya sürünmüştüm
ya bu zamandan kalma ya da
daha küçükken köyümüzün yeri biraz taşlıydı bende düz yolda giderken yüz üstü düşüp yuvarlandım aynı dizimden yara almıştım00 Yorumla Var bir kere oksijen hortumu keserken elime bistüri kaçırdım sol elimde baş parmağımın boşluğunda dikiş izi var bir de bu kış olduğum ameliyatın yara izleri duruyor 5 tane kafamda 3 tane delik yeri var traşla gizliyorum 3 numaraya vur tüm çocukluk meydana çıkıyor kolayına 33.5 olmadık
00 Yorumla- 1 yıl
var sağ kolumda var çocukken ablamla kavga ettiğimiz sırada o dengesini kaybetti odadaki akvaryuma doğru sendeledi bende panikle allahın hikmeti ya o an onu yakalayıp kolumun altına aldım ama akvaryumun camı kırılıp koluma saplandı ve bu yaranın izi 12 yaşımdan 18 yaşıma kadar durdu şimdi ise silinik
00 Yorumla - 1 yıl
Dikiş izim var bileğimde, küçükken arkadaşımla oynayacak başka bir şey yokmuş gibi bıçakla oynarken yanlışlıkla arkadaşım bileğime sapladı ve annemler kızar diye biz bunu sakladık, havlu falan bastık ama havlu da sırılsıklam kan falan olunca kan kaybından öleceğim diye korkup sürünerek söylemiştik djfj
00 Yorumla - 1 yıl
İlkokulda sevdiğim çocuk başkandı bende bilerek yaramazlık yapardım benimle ilgilensin diye sonra sıraya oturttu üstüme çekti sırayı hızlıca bacağımın hafif bir kısmıda arada kaldı hâlâ onun izi var birde anasınıfında hoca dur derken benim durmayıp hâlâ koşup düşme yaram var. Yaramaz bı çocuk değildim sadece bunlar yaramazlığımdı zaten onları yaşadıktan sonra bir daha yaramazlık yapmicam diyodum.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gözümle kaşımın arasında hemen yan tarafında ufak bi iz var salıncaktan düşmüştüm kalkarken hızla gelen salıncak yüzüne çarpmıştı yarılmıştı orası biraz
31 Yorumla- 1 yıl
Ay okurken canım acıdı
- 1 yıl
şah damarının üstünde 5cm
Sol bilek altı 3cm sağ dirsek yanma sonucu deri toplanmasi sağ kol yağ yanığı izleri
Bir kaç yerde daha var
10 Yorumla - u1 yıl
Evet sahip olduğum yara izleri var ama fiziksel değil daha çok ruhsal ve zihinsel olarak yani kalp olarak izlere sahibim bir süre sonra alışıyor insan ama üzülmeyi bırakıyor yani.
10 Yorumla Ameliyat izim ve çenemde dikiş izi var
32 Yorumla- 1 yıl
Sakaldan görünmüyordur zaten 🙄
- 1 yıl
Soyle ufak bi iz var. Kucukken dustum tas kesti
10 Yorumla Yanık izleri var sürekli bi yerlerimi yakarım. Bide kafamda kocaman yarık izi var. Çocukken akşam saklambaç oynarken düşüp kafayı yarmıştım🤦♀️
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Parmak eklemlerimde iz var önceden yara olmuştu aldatilinca boks yapmıştım fotoğraf ile o yüzden oldu, bir de 3 yaşındayken nazar değmişti topuklu ile dolaşırken ayağım kaymışti buzdolabının altına elim girmişti buzdolabı demiri kesmişti bileğimin ilerisinde hilal şeklinde bir yara izi kalmıştı dikişten sonra, o anları görsel olarak hatırlarım ama acısını ve ağlamamı hatırlamıyorum bebeklerin acısı alınır derler böyle durumlarda garip gelirdi işte
00 Yorumla - 1 yıl
13 cm ameliyat dikişim var. 12 tane jilet izim var.
10 Yorumla - 1 yıl
Küçükken camurdan köfte yaparken elimi cam kesmişti harbi köfte oluyordu
10 Yorumla - 1 yıl
yara izim yok ama vücudumda bir iz var sırtımda kahverengi doğum lekesi
10 Yorumla - 1 yıl
Sağ ayağımda 3-4 cm dikiş izi var, 4 yaşımdayken olmuştu.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı. Sağ omuzumun üzerine ayna düşmüştü onun kesik izi var
10 Yorumla- 1 yıl
Yüzümün sağ alt kenarında var diş iltihabı kastan deriye geçti dışarıdan boşalttılar dikiş atıldı kasığımda da var ameliyat oldum çocukken dikiş izin var sol bilegimde var bantin kesici yeri kesti deri kalkıp tekrar kapandığı için iz oldu
05 Yorumla- 1 yıl
Güzel birimisin
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Yani güzelligine mani oluyormu bu durum
- 1 yıl
Yoo ayniyim
- 1 yıl
Gorunmuyorda sorun opmaz i halde
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kolumda küçükken yaralardım kendimi 😒
17 Yorumla- 1 yıl
Geçmiş olsun bebis
- Cevap sahibi1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Nişan kalmis
- Cevap sahibi1 yıl
Evet geçmedi
- 1 yıl
Umarım bir daha böyle şeyler olamz
- Cevap sahibi1 yıl
Olmaz daha çoçuktum yaptığım zamanlar
- 1 yıl
İnşallah
Alnımda neden bilmem bir tane var kolumda sinirden cizdigim için kalan bir iz var ayrıca cam kesmisti o var, bir kere de ağaca tirmaninca bacağımda olusmustu güneşte belli oluyor silindi sandım ama sonra avcumda elimi verince iç kısımda gözüken iz var bir de buruşuk gibi olan merdaneli makineye elimi sokmamla oluşan iz var aklıma gelen bunlar😂😂
00 Yorumla- 1 yıl
Evet, ufak bir tane var kolumda. Bir koşturmacanın ortasında kolumu çiviye takmışım, kanadığını görünce anlamıştım. İzi artık çok silik olsa da hala durur.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,6b cevap paylaştı. 5 tane yara izim var. 😃
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Bacağımda birkaç iz var düşmekten, dizimde de var. Çocukken oldu, dizim bisikletten düşmekten olmuştu. Ama öyle büyük değil şükür.
00 Yorumla- 1 yıl
Sağ bacağımda 3 sol diz üstü 1
Sırtım da iki adet sağ el bileğim ve sağ dizim olmak üzere bir kaç yaraya sahibim.00 Yorumla Küçükken çok yaramazlık yapan ve sürekli başını belaya sokan bir çocuktum bu yüzden belirli yara izlerim var.
00 Yorumla- 1 yıl
Gösterebileceğim sadece bu
00 Yorumla - 1 yıl
Kasimda dikis var kucukken merdivenden dustum. Dudagimda dikis var lisede mermere vurdum. isaret parmagimda var. Onuda falcatayla kesmistim yanlislik
00 Yorumla - 1 yıl
Sol kasımda 5 cm lik yarık izi var. Trafik kazasında oldu ve resim çekerken falan hep görünüyor. O yüzden genelde resim çekmekten kaçarım
00 Yorumla - 1 yıl
Sol kolumda dirseğimde küçücük bir doğum lekesi. Broz olunca çikolata gibi ten alınca hiç belli bile olmuyor.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 612 cevap paylaştı. Kaşımda var bir tane. Küçükken bana bir şeyler içirmeye çalışırlarken bardak kaşıma çarpıp yarılmasına sebep olmuş.
00 Yorumla- 1 yıl
Diz kapağımin aşağısında ustra izi var babam tıraş olurken gidip üzerine oturunca küçükken tâbi yedi dikişli
07 Yorumla- 1 yıl
Hm evlsmn
- 1 yıl
Anlamadım
- 1 yıl
Evlimisin
- 1 yıl
Bundan sana ne
- 1 yıl
Cevap bumu olmaliydi yani tm
- 1 yıl
Buradaki mesele benim özel hayatim ya da Medeni durumum mu
- 1 yıl
Peki iyi günler
- 1 yıl
Çocukken bisikletimden düştüm dizimde yara izi olmuştu tam bi şeref madalyası gibi taşımışımdır yıllarca, sonra silindi gitti kerata 😎
00 Yorumla Kalıcı yara izim hayır yok ama şu an parmağımda ufak yara izii var. Az önce yanlışlıkla parmağımı kesmiştim.
00 YorumlaAlnımda dikiş izi var zaten belli oluyodur profilde, nasıl oldu bana kalsın ama xd
04 Yorumla- 1 yıl
Evet bakınca farkettim ama merakta ettim şimdi niye gizem koydun işin içine jahdjs
- 1 yıl
Kız suratını mi ısırdı naptı bu nasıl yaramazlık 😂
Sağ kolumda cam kesiği izi var
Sinir harbiyle kapının camlı bölgesine vurunca cam kırılıp kolumu kesmişti. en büyük kesiğin izi var 3-4 cm kadar00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Çizikler mi var şeytan çizmiştir yırnak izleri gibiyse bende vardı uzun uzun çizilmiş gibi
Annem derdi okulda dövüyorlar mı bu ne
Neyse okuldan biri hördü şeytan çizmiş senin sırtına tırnaklamış dediydi00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. kollarımda kesik izleri var ve geçmiyor. ben yapmıştım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 534 cevap paylaştı. Sırtımızdaki bıçak izleri geçerliyse, evet var.
11 Yorumla- 1 yıl
Buna yakılır..
- 1 yıl
Var bir kaç tane. Araba kazası, bisiklet kazası ve cam kesiği sonucu oluşan yara izleri.
00 Yorumla - 1 yıl
Benim yara izim kalbimde. Hem de en sevdiklerim tarafından.
00 Yorumla - m1 yıl
Evet büyük bir yara var.. Sağlığım için olması gerekiyordu.. Operasyon geçirdim..
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır hiç yara izim yok, kırığım çıkığım bile olmadı hiç 😊🧿
00 Yorumla- 1 yıl
Kaşımın altında tırnak izi var kuzenim küçükken oyun sırasında yapmış 🤷♀️
00 Yorumla - 1 yıl
Bileğimde var çocukken parkta düşmüştüm taş girmişti bileğime izi duruyor.
00 Yorumla - 1 yıl
Var , fizikselmi ruhsal mi , fizikselse düştüm kalktım oldu , ruhsalsa Desti Desti kanattilar 😉😅
00 Yorumla - 1 yıl
Gönül yarası var geçen sene bir çift göz yaptı geçmiyor bir türlü kabuk tuttukca kasıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
İki dizimde motordan düştüğüm için 2 iz var. Bacağım yanmıştı barbaris içerek onu geçirdim.
00 Yorumla - 1 yıl
Bacağımda çocukluktan kalan 3 kesik ve göbüşümde ameliyat izleri var
00 Yorumla bacağımda çizgi şeklinde var, ufak bi kesik olmustu
00 Yorumla- 1 yıl
Çok var ameliyat izlerim hepsi. Biri laf etse yerin dibine sokarım 😂
00 Yorumla - u1 yıl
Var, sıcak tepsi çarpmıştı izi kaldı
20 Yorumla Sirtimda sarapnel izi var askerde catismada el bombasindan cikanlar sirtima saplandi o zamanlar
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kolumda faca izi var ela gözlü birinden hediye
12 Yorumla- 1 yıl
Hoş bir hediye olmamış
- Cevap sahibi1 yıl
Görünmeyen kısımda bıraktığı izler daha kötü
- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi