Sahip olduğunuz bir yara izi var mı, varsa nasıl oldu?

Sırtımda anlam veremediğim ve nasıl olduğunu bilmediğim bir iz ile beraberim..
#MrsCansell ❣
Sağ elimin üzerinde de 5. sınıfa giderken mukavvadan ev yaparken maket bıçağı kesti, 3 dikiş atıldı.. Kesildikten sonra hiç kanamadı, çok tuhaftı..
Meslek itibariyle elimin her yeri kesik olmasına rağmen kız eli gibi tertemiz.. Hiç sanayide çalışmış gibi değil 😄😄
İlk fotoğrafın yorumu çıkmamış..
4-5 yaşlarında evde babam ütü tamir ederken kablosunu alıp prizi sokmuşum.. Beni elektrik çarpmış.. Avuç içinde "Y" harfi şeklinde duruyor..
Karnımda ve bacağımda ve sağ işaret parmağımda var karnımda kaynar su döküldüğü için devasa bir yanık izi vardı ancak Zaman geçtikçe küçüldü fakat bozuk para kadar hala var bize bacağımdaki çocukken bisikletten düştüğümde bacağımı demir kesmişti ve trafik kazası geçirdikten sonra bir küçük ameliyat izi var sağ işaret parmağımı cam kesmişti küçük bir izi var.
sağ el üstümde bir iz var kiremitleri bağladıkları plastikleri yakarken elime damlamıştı oradan kaldı 5 yaşımdan.
sol el serçe parmağın kemiği geriye kayık biraz
sol üst kolumda biraz eziklik var pek dikkat çekmiyor bisikletten yokuş aşağı salınırken düşüp demire girmişti kolum
başka varsa da hatırlamıyorum şu an :D
Dizimde küçük bir yara izi var. Küçükken evimizin bahçesinde bisiklet sürerken taşa takılıp düşmüştüm, üstümde de Fenerbahçe formam ve altında da şortum vardı. Öyle olunca ellerim, dirseklerim ve sol dizim kan içinde kalmıştı. Sonrasında diğer tüm yaralarım iyileşti, tamamen geçti; ama dizimde hâlâ yara izi var.
Cevap
59Cevap
Bedenimde yok. Tüm yaraların izi ruhumda. Dram Queen..
Geçmiş olsun
Bacağımda çizik var biraz büyük. Geçen yaz kampa gittiğimde bisikletten düşmüştüm ondan oldu.
Arada oluyor kediler tırmıklıyor geçiyor ama sonra 😄
Motorsiklet kazası ile ilgili bacağımda yara izleri var. Birde sol kaşımın üstünde 3 tane diş izi var küçükken köpek ısırdı onun izi
Motor kazaların hala devam ediyormu 🙄
Hay ekşınına ibo 😂
Gerçekten yaşadığına şükrediyorum şu an 😂😂
Okuyup üflesem ölecen gibi geldi şu an neyse bişey yapmayayım sen ekşınlarla yaşamaya devam 😂😂
Bizim önce seni sanayiye sokmamız lazım bence 😂😂
Nedense hayır 😂
Ay senin enerjine hızına ben yetişemem sen arabaları motorları oyana buyana vurmaya devam et 😂😂
Küçükken kaşımı koltuğun tahta ve sivri kısmına vurdum. Kaşımda ufak bi iz var
Ay benim kaşım acıdı resmen
Var bi tane. Memlekette pikniğe gittiğimizde yalaktan su taşırken kopum tel örgülere denk gelmişti. Bayağı derin bir yara izi kaldı. Şu dövme ile kapatma işini düşünmüştüm ama bana göre değil. İllegal olduğumuz belli olsun😎 Yalaktan su taşımakla nasıl illegâl olunuyorsa artık😂
Gözümle kaşımın arasında hemen yan tarafında ufak bi iz var salıncaktan düşmüştüm kalkarken hızla gelen salıncak yüzüne çarpmıştı yarılmıştı orası biraz
Ay okurken canım acıdı
şah damarının üstünde 5cm
Sol bilek altı 3cm sağ dirsek yanma sonucu deri toplanmasi sağ kol yağ yanığı izleri
Bir kaç yerde daha var
Evet sahip olduğum yara izleri var ama fiziksel değil daha çok ruhsal ve zihinsel olarak yani kalp olarak izlere sahibim bir süre sonra alışıyor insan ama üzülmeyi bırakıyor yani.
Sinema salonunda da düşmüştüm hani sinema salonları duvarları ve yerleri kadifemsi bir şey olur ya ben de merdivenlerden inerken ayağım takıldı ve bacağım o yere surtundu derim yırtıldı o sırada hem ağlıyorum hem de gülüyorum tuhaf ama güzel bur gündü sjdjje
sol diz kapağımda var
küçükken yakalanbaç oynarken bi çocuğu ebelemiştim sonra beni ebelemedin falan dedi bende karadenizliyim inat var bidahaki sefer yapıştım arkadan tişörtüne bu durmadı ayağım takıldı yere düştüm ama inat ettim ya bırakmıyorum yerde baya sürünmüştüm
ya bu zamandan kalma ya da
daha küçükken köyümüzün yeri biraz taşlıydı bende düz yolda giderken yüz üstü düşüp yuvarlandım aynı dizimden yara almıştım
Var bir kere oksijen hortumu keserken elime bistüri kaçırdım sol elimde baş parmağımın boşluğunda dikiş izi var bir de bu kış olduğum ameliyatın yara izleri duruyor 5 tane kafamda 3 tane delik yeri var traşla gizliyorum 3 numaraya vur tüm çocukluk meydana çıkıyor kolayına 33.5 olmadık
var sağ kolumda var çocukken ablamla kavga ettiğimiz sırada o dengesini kaybetti odadaki akvaryuma doğru sendeledi bende panikle allahın hikmeti ya o an onu yakalayıp kolumun altına aldım ama akvaryumun camı kırılıp koluma saplandı ve bu yaranın izi 12 yaşımdan 18 yaşıma kadar durdu şimdi ise silinik
Dikiş izim var bileğimde, küçükken arkadaşımla oynayacak başka bir şey yokmuş gibi bıçakla oynarken yanlışlıkla arkadaşım bileğime sapladı ve annemler kızar diye biz bunu sakladık, havlu falan bastık ama havlu da sırılsıklam kan falan olunca kan kaybından öleceğim diye korkup sürünerek söylemiştik djfj
İlkokulda sevdiğim çocuk başkandı bende bilerek yaramazlık yapardım benimle ilgilensin diye sonra sıraya oturttu üstüme çekti sırayı hızlıca bacağımın hafif bir kısmıda arada kaldı hâlâ onun izi var birde anasınıfında hoca dur derken benim durmayıp hâlâ koşup düşme yaram var. Yaramaz bı çocuk değildim sadece bunlar yaramazlığımdı zaten onları yaşadıktan sonra bir daha yaramazlık yapmicam diyodum.
Soyle ufak bi iz var. Kucukken dustum tas kesti
Yanık izleri var sürekli bi yerlerimi yakarım. Bide kafamda kocaman yarık izi var. Çocukken akşam saklambaç oynarken düşüp kafayı yarmıştım🤦♀️
Ameliyat izim ve çenemde dikiş izi var
Sakaldan görünmüyordur zaten 🙄
13 cm ameliyat dikişim var. 12 tane jilet izim var.
Küçükken camurdan köfte yaparken elimi cam kesmişti harbi köfte oluyordu
En İyi Cevap