Baby face erkeklerin albenisi daha mı fazla?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Baby face erkeklerin albenisi daha mı fazla?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃

Sakallı erkekle sakalsız erkeğin örneği kızlar bir daha düşünün derim
Tercih meselesi kişiye göre değişir ama sokağın nabzına göre kirli sakatlıklar kadar albenisi yok gördüğüm her güzel kızın yanında kıllı kıllı adamlar var bu tip erkeklerin babyface erkeklerin yanında üç kız mutlaka oluyor ama enelde sosyal takılıyor. Kızların bakış açısı bu tip erkeklerden zarar gelmez iyi dost arkadaş olurlar sokağın nabzı böyle
Evet ben de bebek yüzlüyüm genelde kızlar maço tipli severler. ama türkiye için geçerli değil bu türk kızları genelde kıllı keko tarzı kişileri severler. ama mesela avrupada ya da yabancı ülkelerde babyface çok severler
genetikten ötürü pek sakallarım çıkmıyor ama gür sakallı olsaydım kendimi daha çekici hissederdim diye düşünüyorum. 27 yaşında hala 17 gibi görünmekten, millete kendi yaşımı inandırmaya çalışmaktan yoruldum.
Cevap
55Cevap
Öncelikle Merhabalar;
Bu konuda tamamen fotoğrafa hangi açıdan baktığınız önemli yanı suliyeyet mi , yoksa renkler mi?
Insan ruhunu yansıtan bir yüz yapısı önemli olan vede bunu taşıyabilmek.
Siz evrenden ne bekliyorsunuz evren size ne sunuyor bu karanlıkta sese yönelmek gibi bir duygu..
Bazen katillere bebek yüzlü olabiliyor 🌞🧸
Dünyanın yindede ama en masum canlısı bebekler 🧸🐛🦋
Bence daha kadınsı duran kadınlar minnak erkek sevmez :D O daha çok 18 19 yaşındaki kızların tercihi olabilir. Keyifli günler..
Belki, ama ben biraz daha olgun yuzlu erkekleri seviyorum sahsen
Sert ve erkeksi yüzlü erkekler daha çekici geliyor bana.
Bana göre öyle evet 👍
Ama sakal yakışan bazı erkeklerde var
Çoğunluğu at hırsızı tipi olan erkeklerin olduğu coğrafyalarda, evet.
Babyfacelerin çoğunluğu oluşturduğu coğrafyalarda da at hırsızı tipler...
Yüzeysel olarak durum bu.
Bana hitap etmiyorlar.. son derece itici bulurum.. çocuk ruhlu gelirler bana ve fazlaca kadınsı
Bence hayır sakallı erkek daha çok ilgi çekici ama her. Şeyin başında karakter beni en çok çeker
Galiba öyle ama çoğu kadın sert erkeksi yüzü sever.
Böyle bi bebek beni buldu da ben mi "sorry dear i don't like guys with baby faces" dedim djdjjdjdjd
Yok ben sevmiyorum bana sanayiden çıkma leş gibi ter kokan elleri yağ dan siyahlaşmış kirli sakallı erkek lazım
Hayır iğrenç. Erkek sakallı ve kıllı olmalı. Aynı mağara dönemlerindeki gibi. Aksini iddia eden betadır.
Walla ister sevsinler ister sevmesinler. Ben 40 yaşıma geldiğimde de genç görüneceğim, hayat bana güzel, #babyface adlkojhghsdfglakfsdg
Bence yarı yarıya. Ben şahsen sevmiyorum. Daha olgun gözüken sakallı yüzü oturmuş kişiler daha çekici.
Ben de babyface severim ama genelde kendilerini bir b*ok sandiklari için kimse pek yüz vermez bunlara 😄
afedersiniz ama bebek gtü gibi suratı olan erkekler bana tırsak geliyor ve zerre çekici bulmuyorum erkek dediğin kaslı ve sakallı olmalı 😕😂
Ne desem bilemedim ama Avrupa da veya Ülkemizde esmer yanık tenli kara kaş kara göz amiyane kıllı erkek daha makbul sanırım
Beybi feys insanların huyu da daha iyi oluyor. Tercihimdir kendileri... Şu anda sevdiğim kişi de beybi feys.
Türkiye için geçerli değil bu baybface erkekler avrupa da popüler.. türk kadınları biraz daha erkeksi kıllı sakallı keko tarzı adamlardan hoşlanıyor
Ben henüz bu tarz kişilerin erkeksi tarafını görmedim
Hayır bana cazip gelmiyor
Erkek dediğin erkeksi sakalli adam gibi adam olmali
Benim için kesinlikle öyle. Sakal veya bıyıktan hoşlanmıyorum.
Bilemem ama ben daha cok sakal seviyorım erkekte Sakallı olmalı ahah
Kişi tercihine bağlı ama ben sakal sevmeyen biri olduğum için daha çekici geliyor
Kesinlikle evet. Ben şahsen beyaz tenli, uzun boylu, yapılı ve bebek suratlı erkekleri daha seksi buluyorum. Kuzey Avrupalı erkekler favorim. Özellikle Norveç. Vikingleri de severim örneğin kdkdkd
Küçükken hoşlanırdım şu an sakal ve erkeksilik seviyorum
Hayır çekici bulmuyorum ben.
böyle yakışıklıysa evt ama sakalsız küçük duruyosa hayır
Hocam bunlar neee sen toplu link at lütfennn
Bunu kombinle tamamlayan erkeklerin albenisi daha fazla.
Albenisi daha fazla diyemeyiz ama albenileri kesinlikle var 🎈
hiç sevmem lan beybi feys erkeğin güzelliği sakalındadır
Baby face kadınlarda daha hos duruyo bence erkeklerde keskin yüz hatları daha çekici..
Hayır, belirgin hatlı erkekler daha albenili oluyor.
Hayır hiç çekici değiller ayrıca çok havalılar burunları havada hiç çekilecek gibi degiller
Kadınlar erkek gibi erkek sever sakallı, cüsseli, uzun boylu falan.
Bu cocuk bizim semte gelse 10 dakıkada harcarlar , yalan ederler bunu 😂
Babyface değilim albenim yok diye düşünüyorum ama onların daha fazla mı bilmiyorum
Bence evet çok tatlı oluyorlar sakal vs sevmem zaten
sanmıyorum kadınlar daha erkeksi yüz severiz diyorlar
Baby face erkekler 27 28 yaşından sonra kıymete biniyor
Genel olarak düşünürsek sanmıyorum ama bana göre evet
Bir erkek olarak söyleyebilirim Bence kesinlikle değil
zevke göre değişiyor genelde baby face sevmezler
Evet ama sakallı erkeklerde göze güzel geliyor tabi yakışana.
Biraz öyle ama Türk kızları genelde kıllı erkek sevdikleri için bizde pek bir özelliği yok.
Kızlara sormak lazım tabi de ben hangi gruba giriyorum
Evet öyle çoğu escinsel böyle erkeklere kadınlık yapıyor
Bence 20'li yaşlardaki kızlar baby face erkek beğeniyor
Yani güzel olan herşeyin albenisi daha fazladır mesela Kıvanç Tatlıtuğ bence baby face
Bazı erkeklerde onlardan hoşlanıyor nede olsa kız gibiler
Yaşı max 18 olanlar için öyle ama karakteri oturmuş kadınlar için öyle olduğunu düşünmüyorum
Bence hayır. Ben hoşlanmam. Sakal lazım vücut lazım. Çocuk gibi duruyorlar
Hayır, bizim kızlar genel olarak sert, olgun yüzlü erkeklerden hoşlanıyor
Baby faceler daha yakışıklı geliyor bana ama sakallı erkekler çok sempatik ve tatlı geliyor seçemiyorumm
erkeksi durmuyor çok yakışıklıda olsa çekici gelmiyor
Erkek yakışıklıysa fark etmiyor baby face olup olmaması
baby face + kaslı vücut
sakallı fanı değilim çok
Bence çok kadınsılar hiç albenili değiller
Evet, baby face erkek tercihim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?