+1 yılBir kişi ne kadar bakımlı olacağına kendisi karar vermelidir. Eşinizin size çok paspal olduğunuzu söylemesi oldukça incitici olabilir ve bu durum size kendinizi kötü hissettirebilir. Ancak, kendinize iyi bakmak sadece diğer insanlar için değil, kendiniz için de önemlidir.
"Evlilikte güzel olan noktalardan biri, partnerinize günlük rutinlerde bakım yapmak ve kendinize iyi bakmak olabilir. Bu hem partnerinizin size olan ilgisini artırır hem de kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar."
Eşinizin bu konuda size yargılayıcı bir şekilde konuşması kabul edilemez ve sizi incitebilir. Ancak, kendinize iyi bakmanın ve kendinizi iyi hissetmenin yanı sıra, eşinizin sizinle paylaştığı düşünceleri dinlemek ve konuşmak da önemlidir. Belki de eşiniz neye ihtiyaç duyduğunu size ifade edemiyor ve sizin ona desteğinizi hissetmesi için böyle bir yolu seçti.
Bu noktada yapılacak en iyi şey, kendinize iyi bakmanın yanı sıra, eşinizle açık ve sağlıklı bir şekilde konuşmaktır. Kendinizi kötü hissetmezsiniz ya da kendinize zarar vermezsiniz, ancak yine de eşinizin kaygılarını dinlemiş ve duygusal ihtiyaçlarını anlamış olmanın faydasını görebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin size "paspal" olduğunuzu söylemesi, size yönelik olumsuz bir ifadedir. Nasıl hissettiğinizi ve kendinize güveninizi etkileyebilir. Ancak, bakımlı olmak, sadece başkalarının size daha iyi görünmesi için değil, kendinizi iyi hissetmek için de önemlidir. Kendinizi iyi hissetmek, özgüveninizin artmasına ve hayatınızın diğer alanlarında daha mutlu olmanıza yardımcı olabilir. Kendinize özen göstermek, sadece fiziksel görünümünüzü değil, aynı zamanda sağlığınızı da iyileştirebilir. Eşinizin size yönelik eleştirisi, belki de sizinle ilgili bir beklentisini ifade ediyor olabilir. Bununla birlikte, eşinizin size yardımcı olması ve yapıcı geribildirimlerde bulunması daha olumlu bir yaklaşım olabilir. Siz de eşinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşarak, beklentilerini ve ihtiyaçlarınızı paylaşabilirsiniz. Sonuç olarak, kendinize özen göstermek sadece fiziksel görünümünüzü değil, aynı zamanda kendinizi iyi hissetmeniz için de önemlidir. Kendinize yönelik eleştiriler olumsuz hissettirebilir, ancak eşinizle açık ve yapıcı bir şekilde konuşarak, beklentilerini ve ihtiyaçlarınızı paylaşabilirsiniz.
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tam istediğim kadınsın. Özellikle makyaja karşıyım ama kadın giyimi milyon çeşit ve hepsi birbirinden güzel. Şöyle etrafına ve mağazalara bak güzel ve yadırmamayacağın ve sana uyan kıyafet giy. Her kafın için diyorum giyiminiz güzel ama hep daha güzeli var. Erkek giyim hep aynı şeyler.
01 Yorumla- +1 yıl
Kocan sana bunları yaptırmak için masus dedi bence.
+1 yılBakımlı olmak bence makyaj yapmak değil, makyaj kadınları daha göze gözükür ve çekici gösteriyor olabilir, makyaj yapmak yalancı olmak bence, çünkü bir süre sonra o makyajı yüzünden siliyorsun ve gerçek kendinle baş başa kalıyorsun ve makyaj yapmayı sevmeyenler var ya da bir lokmalık rimele 200 tl vermek istmeyenler var ve bence vermemekle haklılar çünkü para tuzağı. Bakımlı olmak istiyorsan dengeli beslenmek çok önemlidir, vücudun bakım merkezi midedir sağlık olunca cildin güzelleşir ve parlarsın. Bu işi dışarıdan yapmak hem para tuzağı hemde sağlık kaybıdır. Paspal diye giyimine söylemiş olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu hiç kimse için değil kendin için yapman lazım
60 Yorumla
+1 yılKocanız söyledi diye değil önce kendiniz için temiz düzenli ve bakımlı olmalısınız sonrada evli olduğunuzu ve eşinize karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamalısınız. Tabi ki hasta vs olduğunuzda bunları bi nebze gözardı edebilirsiniz eşinizde öyle durumlarda görmezden gelebilir ama normal zamanlarda bu şekilde olunmalı diye düşünüyorum. Her zaman diz altı hırka nereye kadar böyle devam edeceksiniz? Birazda göze hitap edecek şeylerde giyinmelisiniz. Dışarıya çıkarken gösterdiğiniz özeni ev içindeyken göstermeye de dikkat ederseniz durum düzelir diye umuyorum..
33 Yorumla
Soran+1 yılAma yani ben rahat ediyordum. boyle
- +1 yıl
Söylediklerimden sadece bunu anladıysanız boşverin olmaz sizden zaten..
Soran+1 yılYok anladim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kadinlarda evde bakimli erkek gormek istiyoruz. Soyle guzel bir vucudu olsun, kasli. Gomleksiz, pijamasiz o vucuduyla cıbıl cıbıl gezsin evin icinde. Gerekirse dogalgaz faturasini ustlenirim, oyle guzel fizik goreyimde evde cayır cayır yakarim dogalgazi. Şöyle kılları alınmıs olsun o guzel kaslı vucudun. Koltuk alti falan tertemiz olsun. Yanimda guzel koksun. Guzel pijamalar giyinsin falan. Bunlari biz kadinlarda istiyoruz ama pek lafını yapmiyoruz erkekler gibi. Erkeklerin istekleri bitmiyor gercekten. Kendileri killi vucudu ve gobegiyle oturacak, ustunde beyaz atlet ya da sekilsiz bir tisort/pijama olacak. Kosede karisina biraz bakimli ol yhaa diyecek. Hayat muşterekse göz zevki de musterek o zaman. Onlarin goz zevki varda bizim yok mu? Bizde killi, gobekli ya da zargana erkekler gormek istemiyoruz evde.
70 Yorumla
+1 yılYa kocadan kocaya farklılık var desem inanır mısın bana geçen gün ben bir eve gittim oğum günü partisi şeklinde evli İki çocuk annesi beni davet etti gittim hani hoş güzel pastayı yedik kek yedik böreğimizi ayrı hazırlamış hoş güzel kadın bir karşımıza bir Raks etmeye yani 10 tane kadın Ben hala kendime gelemedim ya Yani ben bilmiyorum eşim olsa yaptırmam onu ya yap izin vermem yani Ya bilmiyorum bu benim düşüncem ama şimdi senin her tarafını açık bırakmanı istiyor demek söyleyeyim mi Ne yapayım diyeceksin Soyut mu gezeyim diyeceksin mesela
04 Yorumla- +1 yıl
Kendine niye gelemedin
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu Hım adam p******* mi ya soru işareti ya Düşünebiliyor musun Nasıl bir duygu ya? Adamı yani karşında Raks ederek sadece bedeni sevgiyi Bana bedenini sergilemesine gerek yok ki hani beni geçtik ama ben abisiyim onun ve başka birisi karşısında o bedeni sergileyemez abi ya gerçekten sergileyemez yani yani Kocasına ait bir kadın onu yapmaması lazım ama hani kadın da kadınlık yok diye düşünüyorum Hayır kötü bir tarafı da yok ama yani Ben kesinlikle öyle bir eşim olsun istemem
Soran+1 yılYarin alisverise gidecegim konu kapandi iste
- +1 yıl
Vallahi bilemiyorum Hani alışverişe giden gitsen de olacak ki? Yani konu kapanıp kapanması Tabii ki senin takdirindir ha Hayat senin bir şey diyemem de ya Benim tavsiyem birazcık şey oluyor böyle yani paspal diye diyorsun Senin ona bir şeyler diye bilmen lazım ve ona karşılık verebilecek bir gücün olması lazım Hani kadın olarak bunu yapman lazım git paspal keyifli bir şey de olabilir ama dediğim gibi hani onun da birazcık Kendine çeki düzenlemesi lazım
+1 yılBir ilişki se bakım onarım ister. Karşımda ki yıllardır tanıdığın eşin de olsa özenmelisin, onun hoşuna gidecek şekilde giyinmelisin. Aksi takdirde sadece sıkıcı birer ev arkadaşı veya ebeveyn olursunuz. Sonra “Aşkımız bitti, heyecanımız bitti, evliliğimiz monotonlaştı birbirimizi sevmiyoruz” gibi şeylere gidebilir bu.
12 Yorumla- +1 yıl
aferin seni tebrik ediyorum ilişkini riske atmaya değmez
Soran+1 yılDimi
Eşin de varya paspal ne ya çaktırmadan söylesin, bakımlı ol bence hem kendin hem de onun için. Karşılıklı tabi ki ama şöyle mesela evde böyle dışarda çok bakımlıysan ben hoş karşılamam bunu asıl olan bence evdeki duruşun ama biz tam tersi davranıyoruz.
10 YorumlaKocan snei uyarmış kötü bişey yok hakaret yok bişey yok sen nsıl istediğini söylüyosan oda söylemiş git kocanın istediği gibi şeyler al kendine miniyse mini şıkır şıkır istiyorsa öyle nasıl istiyorsa öyle giyin ama onun göreceği yerde sonra çıkart gönlü olsun o an tamm sonra zaten kendi istemez azcık huyuna suyuna git feminist linçciler gleir şimdi niye kocasının istediği gibi giyiniyorcular başlar halbuki eşin snei güzel görmek istiyor basit yani
10 Yorumla┐-└ Sen bu soruyu Psikolojik yönlendirme için yazmışsın ,
düzgün hiçbir erkek bu söylediğin gibi karısına o şeklide kelimeler kullanmaz.
TERS PSİKOLOJİYLE insanlar söylediklerinin tersini yapsınlar gibisinden yönlendirme yapmışsın. Buarada koaför ve giyim markası ismide yazıp reklam yapsaydın tamamdı. ┐-└00 Yorumla
+1 yılKocan boyalı hatun istiyorsa mona lisayı alsın karşısına doya doya baksın ablacım doğal kadından güzeli varmıdır geç yaşlanırlar hep enerjiktirler vs. Vs. Ben kadını doğal severim mesela boya kutusunda yuvarlanıp gelen kadınlarla arama mesafe koyarım bence eşin çok yanlış konuşuyor
00 Yorumla
+1 yılvalla yanlış anlamada sadece senin için değil mümkünse kadın da erkekte kendine dikkat etmeli kadın özellikle o seksapaliteyi kaybedince tadı kaçıyor biraz dikkat etmekte fayda var yani önce kendin için yapmalısın diyen tipler var ama işte yapmamışsın en azından eşin için yapmalısın adamın da canına tak etmiş artık o hırkayı mı eşofmanı mı seni paspal gösteren şey neyse kurtul onlardan 😂
00 YorumlaYaa demekki rahatsız olmuş sende birazdaha özen goster dışarı çıkarken nasıl giyimine dikkat ediyorsan evde eşine iki kat daha çok süslen güzel giyin ki eşin başkasına gitmesin başkasına bakmasın buna dikkat et
22 Yorumla
Soran+1 yılEsim baskasina bakmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarıya çıkarken bu şekilde olmuyorsun sanırım. Dışarı çıkarken gösterdiğiniz özeni evde daha fazlasıyla eşinize göstermelisiniz. Aynı şekilde o da size. Dantelli kısa bordo geceliklerden alabilirsin. Saçına kuaförde bakım yaptır şekil vs ver. Ben evde daha süslüyüm sevgilim nasil ısıtıyorsa öyle giyiniyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılDisaridada ayniyim inan
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk var mı? Genelde çoluk çocuk derken kendimize ayıracak vaktimiz olmuyor. Biraz daha onun istediği tarzda giyinebilirsin. Üşüyor da olabilirsin benim gibi. Polar sevimli pijamalar ya da saten ürünler almayı dene. Bunu dediğine göre parası da vardır. Çık alışveriş yap ona ödet.
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok ama dediginiz gibi genelde usudugum icin yun hirka pamuklu pijama giymeyi tercih ediyorum ve esimin durumu iyi yani bunlari karsilayabilir
+1 yılPaspallıktan neyi kastediyormuş? Evde onu hazır ve nazır düğüne gidermiş gibi hazırlanmış beklemenizi mi bekliyor? Yoksa siz üstü başı pis, yırtık pırtık giyinen, saçı başı yağlı gezen biri misiniz? (böyle olmadığından eminim) umarım eşiniz bu lafı size kıllı göbeğini kaşırken söylememiştir. Şayet durum böyleyse sizin için üzülmeden edemem... Sevgiler..
00 Yorumla
+1 yılBen de çok süslüyüm çok bakımlıyım kendimle çooooook ilgiliyim çok uğraşıyorum diye eleştiriliyorum oysaki ben bunları kendi bedenimi; kendi elimi yüzümü saçımı sevdiğim için yapıyorum. Kendimi güzel görmek istyorum. Her yerimle ayrı uğraşıyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
canımsın bakımlı kadın severiz @Suuuuuuuuuuuuuu 😍
- +1 yıl
Sağol canımcım
+1 yılHerkes kendin için diyor ama koca için bakımlı olmak çok önemli ne yazık ki gözü dışarıya kaçabilir sonu aldatmaya kadar gidebilir ne yazık ki günümüzde bu sorunu yaşayan çok kadın var bu yüzden kendine bakmak onun dikkatini çekmek zorundasın
10 YorumlaKendine uygun makyaj bularak sevebilirsin bunu sadece eşine karşı yapsan da olur evet eşe karşı özen göstermeniz evliliğinizi heycanlandırır bir sürü güzel kadınlar için tatlı ev giyimleri var onları alın seveceğinizi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılKadın bakımlı olmalı neden? Çünkü dışarda bir sürü Seksi bakımlı alımlı güzel kız var kocamda seni güzel bakımlı Seksi giyinen bir kadın olarak görmek ister ve buna hakkı var gözü dışarda kalmamalı oaspal olma lütfen.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun ama göz bu görüyor illahi kim istemezki eşi bakımlı ve güzel olmasin
O zaman daha seksi giy baştan çıkar akhsksjsk bu arada eşinin öyle söylemesi hiç hoş değil bence gayet temiz doğal birisin sadece biraz kapalı gibisin ayrıca sende onun kusurlarını dile getir neden susuyonnn
00 Yorumla
+1 yılEşiniz bu cümleyi kurduğunda onun giyim tarzı nasıldı paylaşır mısınız ona göre yorum yapacağım yani siz onun elbiselerini útúlerken, hepsini ýikayip dolabına muntazam asarken , tüm hizmetini yaparken bu cümleyi size mi söylüyor kaç yıllık evlisiniz ve kocanız bu cümleyi daha önce kurdu mu?
05 Yorumla- +1 yıl
Işte krall bunu çözer
- +1 yıl
@zamankaybııııı Teşekkür ederim Kral🥊🧿
- +1 yıl
✨💛✨
Soran+1 yılYarin alisverise gidecegim dolabimi yenileyecegim
- +1 yıl
işte bu harikasın ona kim olduğunu göster
Zaten birisinin söylemesine izin bile vermemeniz gerekiyordu.
Hele ki eşiniz bile böyle düşünüyorsa evet tabii ki birşeyler yapmanız lazım başka ne desin adam yazık. Babaanne gibi gezme diyor işte.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan birşeyi yaparken kendisi için yapmalı gülüm aynaya baktim mı kendini daha mutlu hissedersin öz güvenin artar hayata bakışın değişir bunu eşin için değil kendin için yapmalısın
10 Yorumla Benimki de kuaföre gidip saçımı boyatayım desem kuduruyor makyaj yapsak düğün mü var oluyor değişik 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
Soran+1 yılHerkes farkli iste
Soran+1 yılBenimki tam tersi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bakım da yapmalısın süslü dekolteli kıyafetlerde giymelisin. Kocana yapmayacaksan kime yapacaksın? Seninle evlenmiş o kadar karısını kışkırtıcı tahrik edici seksi görmek istiyor. Daha normal ne olabilir?
110 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum ama
Cevap sahibi+1 yılNeyden utanıyorsun tam olarak?
Soran+1 yılYani cekiniyorum iste biraz
Cevap sahibi+1 yılAnladım da neyden işte?
Soran+1 yılYani beni o sekilde gormesi
Cevap sahibi+1 yılSiz cinsellik yaşamıyor musunuz?
Soran+1 yılYasiyoruz elbette ama yani bu ayri o ayri
Cevap sahibi+1 yılOnu nasıl yaşıyorsunuz? Çıplak olmuyor musun? Yorgan altında sadece vajinal ilişki mi yapıyorsunuz?
Soran+1 yılYorgan alti
Cevap sahibi+1 yılBunu yaparak nasıl zevk alıyorsunuz? Yorgan üstünde birbirinizi görüp oral yapıp sevişip vücutlarınızı öpüp bazı yerleri yalayarak tahrik etmelisiniz.
+1 yılBen severim doğal görüntüyü, hatta salaşlığı. Yapmacık bebeklerle olmaktansa olduğu gibi görünen kadınları tercih ederim... Ama tabii ki bu benim görüşüm.
116 Yorumla- +1 yıl
Ooo çok güzel anlatmışsın tebrik ederim😉😊 Var biraz bir romantiklik sanki😅😅😂😂
- +1 yıl
😁 eyvallah çekirge.. içimizden geldiği gibi, neyse o.. Love Nature, Love Romance 😂😂
- +1 yıl
Seni gidi seni az değilsin haa!😅😅😂 Nasıl kız düşüreceğini de bilir bizim ki😅😅😅😂 burada ki abazalara yardım etsen yarısından fazlası burdan evlenerek ayrılırdı😅😅😂
- +1 yıl
aa cidden mi? evlenmek isteyenleri mi var burada? 👀 bak şimdi aklıma yeni bir girişim fikri geldi.. "İlişki Danışmanı".. Netflix dizisi var, seks Education, duydun mu? Bak seninle ortak iş yaparsak zengin olabiliriz 😂😂
- +1 yıl
İlk kez burada ki biri bana ortaklık teklif etti. Genelde hep ben ediyordum. Olur ama ben asistan olmam! Sen benim asistanım ol😅😅😅😂😂😂Gözümüz yükseklerde kusura bakma kimseye acıyacak halde değilim😅😅😂😂😂
- +1 yıl
işin en önemli kısmı sende çekirge :) satış ve pazarlama.. ben sevmem zaten kendimi övmeyi, sen benim yerime beni översin 😂😂 sonra gelsin nakitler 😛😛 buradan kazandığın nakitle benim koçluk ücretimi ödersin... sonra da beraber ezeriz.. bak dikkat et bu işte en kazançlı çıkacak olan sensin... böyle bir iş teklifini kimseye yapmam, değerini bil 😁😁
- +1 yıl
Hem iş ortaklığı teklif ediyorsun hem de hala benden ücret mi talep ediyorsun? Çok ayıp hiç yakıştıramadım! Birde yarı yarıya ödediğin parayı senle mi çarçur edicem? Bak yaa gıcık😅😅😅😂
- +1 yıl
Bakıyorum iş hayatına çabucak uyum sağladın :) Entellektüel sermayen ile konuştuğunu hatırlatırım sana... bilgi bende, tecrübe bende.. ben olsam kendime iyi davranırdım 😂😂
- +1 yıl
Ben de o temellerden biriyim sen de bana iyi davranmak zorundasın😉😅😅😂😂😂 Çeker gidersem çok üzülürsün sonra eteklerime yapışıp ağlayarak özür dilemek zorunda kalma bak😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😆😆😆
- +1 yıl
peki küçük cadı :) sana iyi davranacağım, söz 🤙 metalci sözü 😁
- +1 yıl
diğer yazışmamızda mesaj limitimiz dolmuş 🙈 oradaki konuyu başka yere transfer etmek gerek :))
- +1 yıl
Hahhahhah alemsin😅😅😂 ayrıca geveze😅 iki geveze olduk seninle😅😂😂
- +1 yıl
kural iki, dünyanın, yani insanlığın sağladığı tüm olumlu gelişmeler ve elbette olumsuzlar da dedikodu ve gevezelik sayesinde yaşanmıştır.. Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi isim hiyerarşisinde neden önce Dil geliyor hiç düşündün mü? Bence bu konuyu bir araştır 😉
- +1 yıl
Konuşmadan iş mi yürür?😅😅😂 Dil anlama, anlatma ve anlaşma bu üçüsüne destek sağladığı için olabilir mi? Düşüncem bu yönde😕
- +1 yıl
Fena sayılmaz ama asıl gerekçe mekan ve zaman kavramlarından önce iletişim vardı.. yani ilahi ritüele göre... sonra zaman kavramı oluştu sonra da gezegenler aracılığıyla mekan.. yani Dünya.. Bilim felsefesi bu şekilde öncelik hiyerarşisi oluşturuyor...
- +1 yıl
Yani insan yaratılmadan önce varoluşa sahip olduğu için insana özgü bir şey olarak var olmadı demek mi bu? Anlamadım?😅
Makyaj bakım falan değilde kışkırtıcı birşeyler giymeni istiyor anladığım kadarıyla yoksa evde makyajla dolaşmanı bekleyecek kadar tuhaf olamaz
28 Yorumla
Soran+1 yılYarin alisverise gidip bastan asagi dolabimi yenikecegkm
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılBurdan yazin
- +1 yıl
Aynen katılıyorum evlilikte heyecan olmalı
sana yakın zamanda boşanma görünüyor :) benim bir arkadaşımında dediği gibi bencil bacım sözü vardır sen sakın yapma ''başkası için değil kendin için yap'' fasafisosuna inanma kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Oha reis naptın kuş yuvasımi bu öyle üfleyince yıkılsın
+1 yılO dedi diye değil kendin bakımlı olmalısın zaten beni seviyor diye kendine bakmayı bırakmak çok yanlış bir düşünce aksine kendine daha çok bakacaksın ki kaybetmekten korkacak her gün tekrardan aşık olacak dikkat etmediğin halde de başka birine giderler o yüzden onun için değil kendin için dikkat et :)
00 Yorumla
+1 yılKocanın seni paspal bulduğunu söylemesi çok üzücü. Kendini nasıl hissettiğin önemli. Bakımlı olmak istiyorsan bunu kendin için yapmalısın, başkasının dediği için değil. Kendine güven ve kendini sev.💕
00 Yorumla
+1 yılYani kişisel temizliğini yapıyorsan kokmuyorsan ağız sağlığına önem veriyorsan makyaj surmeni vb şeyleri yapmaya bilirsin kocanın ağzının payını vermen gerek zorunda değilsin makyaj yapmaya
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka canım makyaj kadının süsü evde yapmalı dışarda caiz değil zaten neden kocasına suslenmesin
+1 yılbence bunu oncelikle sen istiyor musun dusun ve esini de mutlu etmek istiyosan tabii kendin de mutlu olacaksan eğer yapılabilir cok zor bir sey degil bence <3
00 Yorumla
+1 yılMaddi olarak bakımın için bir kısıtlama söz konusu değilse yani istedigini yap istediğini al bakımlı ol diyen biriyse dediklerinde haklı. Fakat sana bu imkanı sunmuyorsa vur ağzının ortasına otursun
10 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmasan bile kıyafetine biraz daha dikkat edebilirsin
Makyaj yapmak bakımlı olduğunu da göstermez
Makyaj yapmasan bile kendine bakım yapabilirsin kendine00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine saygısı olan kadın, eşine bunu söylemeye fırsat vermez bile. Kimse asla bana böyle bişey söyleyemez mesela çünkü kendime bakarım. Herşeyden önce kendim için bakarım kendimi aynada iyi görmek beni mutlu eder enerji verir
02 Yorumla
Soran+1 yılYarin gidecegim zaten alisverise
- +1 yıl
Mötlö ödör önörjö vöröŕ
- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılBence bakimliysan bir daha öyle bir şey demesine izin verme. Diz altı etek ve düz saçta sıkıntı yok. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKocan sana sevgisini hissetirse senin zaten içinden bahar dalları gibi çiçek açmak gelir. Demek ki ilgisini sevgisini hissettirmiyor ve paspal bir kadına layık. Değişme devam
10 YorumlaTabii ki 7/24 bakımlı olmamız beklenemez ama kendini mutlu etmek istiyorsan bakımlı olmalısın. Ben kendime bakmadığım günler bir çöküntü hissediyorum üzerimde.
00 YorumlaEşin kendine dikkat ediyorsa ve sanada bakımlı olman gerektiğini söylüyor ise bakımlı olmalısın bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakimdan ziyade kiyafetlerimi elestriyor
Soran+1 yılArtik oyle yaparim
+1 yılAldırış etme Sen kendi tarzından verimliliğinden eminsen kendinde kusur bulmuyorsan o sana Mobbing uyguluyor demektir çünkü klasik erkek güzel kadını ezmek için böyle Çaresiz Yollar Arar
00 YorumlaEşinizin sizi aldatmasın istemiyorsanız onun. İstedigii gibi olun çünkü erkek nefsi sizde bulamadigi an dışarı kayıyor
10 Yorumla
+1 yılHep dümdüz isen ondan demiştir arada farklılıklar iyidir kendinle uğraş arada
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi oldugumu dusunuyordum ama
Daha farklılık istiyor seni farklı görmek istiyor demekki biraz daha kendinle ilgilen
11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda ilgilendigimi dusunuyordum ama
Kendine baktığın kadar insanlar sana saygı duyar ve değer verir.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen iyi giyindigimi dusunuyordum ama
+1 yılTarifin paspaldan ziyade sevimliye daha çok yakın. Paspalsan kendine bakmalısın ama bu birisi dedi diye değil kendine saygın için.
00 Yorumla
+1 yılPaspal bulması kötü bişey ama kadın kocasına suslenmeli güzel bakımlı olması gerekir sonra hovardalik yapmsn 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPaspal ne demek ya bu Türk erkekleri gerçekten odun yün hırka falan giydiğine göre üşüyorsun muhtemelen aç kombiyi sonuna kadar giy sortlari gez sonra demesin fatura niye yüksek diye al kendine mini etekler para esirgiyprsa eğer paspal gibi bir kelime kullanma hakkıda yok
06 Yorumla
Soran+1 yılPara esirgemez ama kombiyi o kadar acmak istemiyor zararli sonucta ve evet ususudugum icin
Cevap sahibi+1 yılCanim bak bende evliyim ve sürekli yanlış anlama sakın ama erkekler cinsellikle bağlanıyor kendine ben sürekli suslenip puslenirim Ha bu benim karakterim sanada böyle ol demiyorum ama yatakta aktif olursan normal zamanda nasol oldugunada pek takılmaz bu dediği onun yatağa itafen gibi geldi bana aklına takılan bir şeyler olursa yardımcı olurum🥰
Soran+1 yılEsim benim ruhuma bakar zannediyordum
Cevap sahibi+1 yılE bebde onu diyorum mutlu olursa cinsellil ve evde tabiki ruhuna bakar
Soran+1 yılYarin alisverise gidecegim ardindan cilt bakimi kuafor falan randevu yaptim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan sendeki cilve unutma istersen en sexsi kiyafetleri giyin istek yoksa yaramaz bi ise
Herkes bakımlı olmayabilir. Ben sadece dişlerimi fırçalıyorum ve iki günde bir duş alıyorum. Bir yere giderken ise saçlarımı tarıyorum.
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok sal gitsin, hatta bıyıklarını bile alma ayda bir birlikte tras olursunuz ayna karşısında
00 Yorumla Böyle bisi dile getirmesi çok kırıcı ve rencide edici bisi bunu başka yolada coze bildirildi kırıcı olmadan
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılDediğin şeyler benim gözümde de paspallık.. Ama bunu düzeltmek isteyip istememen bize bağlı olmammalı.. Kocanın seni beğenip arzulaması senin için ne kadar önemli. Önce buna karar ver.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBunu söyleyen birinden ne beklersin ki. Onun için değil kendin için bakımlı ol derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBakimli oldugumu dusunuyordum
- +1 yıl
Tamam işte. Ona aynısı soyle
Soran+1 yılBende dedim ama giyindviklerim cok paspalmis
+1 yılHer şey makyaj değil ki kendini sunmak mühim 😜erkekler buna önem verir
04 Yorumla
Soran+1 yılSunmak mi
- +1 yıl
Evet sunmak eşin değil mi ona hoş görünmek güzelliğinle cazibenle aklımı almak
Soran+1 yılYarin alisverise giderim artik ardindan kuafore
- +1 yıl
Güzel 🤞
+1 yılOlmalısın. Gencecik yaşında yaşlı teyze gibi niye takılıyorsun? Adama çok üzüldüm gerçekten.
01 Yorumla
Soran+1 yılYasli teyze mi
Bence açık olmuş ve bu yüzden ona tavır alma sakın. Çekici bulsun azıcık seni. Hem evdesin utanılacak bir şey yokki
00 Yorumla
+1 yılDemekki dışarı da daha çok bayanlar görüyor onlar gibi olmanı istiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
- +1 yıl
Bunu bir uyarı olarak gör eğer eşinin istediği konuma gelmezsen bir süre sonra gözü dışarı kayar
Soran+1 yılYapmaz ya
- +1 yıl
Dolabı da baştan aşağıya yenileme canım sende yazık adama 🤣
Soran+1 yılKendisi istedi ama
- +1 yıl
Kendi düşen ağlamaz diyorsun yani
Soran+1 yılHayir oyle degil yani oyle cok para harcamam bende
- +1 yıl
Yatak hayatınız nasıl peki
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
Oda önemli öyle deme
+1 yılBi kadina ole seyler denmemeli. Bence kocan çok hanzo ve haydut
06 Yorumla
Soran+1 yılDedi iste
- +1 yıl
Vahşi biriymiş. hiç hoşuma gitmedi
Soran+1 yılAslinda iyi biridir
- +1 yıl
Belli oluyor. Karisina iyi davranmayan iyi güzel konuşmayan bence hiç iyide biri değildir
Soran+1 yılBu aralar sadece boyle
- +1 yıl
Tamam öyleyse
Kocan demese medine dilencisi gibi gezecen yani djdjdjd
00 Yorumla
+1 yılSeni böyle kabul etmiş neyine değiştirmeye çalışıyo kesin aldatıyo
00 YorumlaYani bu halinle evlenip evlenince hayat kadını cilvesi beklememeli
00 Yorumla
+1 yılDirekt söylemesi sana olan saygısının azaldığını gösterir. İma edebilirdi
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!