Birde kahve bakıra boyamak istiyorum saçlarımı ama saçımda siyah boya var ben taşınacağım şehirden yanımda boyamı kendim götürsem onlar saddce açsa boyasa ne kadara mal olur sizce MAHALLE kuaföru
yani kaş açma boyama tam olarak ne olur bilmiyorum hiç yaptırmadım ve kaşlarım kalındı benim de aldıkça inceldi biraz ince olsun diye söylüyorum ona göre şekil veriyorum sonra kendim de
Arkadaşıma böyle yaparsam kaşlar boyalı sonuçta çıkanlar siyah çıkacak evde alırım kasımın şekli de bozulmaz hiç dedim saçmalama kaş boyu kisaltilmadan iğrenç durur dedi ama incelteceğim dedim yok yapma dedi moralim bozuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet biraz toplattıktan sonra evde alabilirsin ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor.
Yani boyunu kısaltmadan alsam olur mu
Aldırsam
Evet olur
Siz hep kendiniz mi alıyorsunuz peki
yılda 1 2 kez gidiyorum kuaföre düzelsin biraz kaşlarım diye onun dışında ben alıyorum çıktıkça
Ama benim kaşlarım hafif kalın gibi yani sizinkinden biraz daha kalın ben sizinki gibi olsun istiyorum incelteceğim ama boyu kisaltmayalim diyeceğim
Birde kahve bakıra boyamak istiyorum saçlarımı ama saçımda siyah boya var ben taşınacağım şehirden yanımda boyamı kendim götürsem onlar saddce açsa boyasa ne kadara mal olur sizce MAHALLE kuaföru
yani kaş açma boyama tam olarak ne olur bilmiyorum hiç yaptırmadım ve kaşlarım kalındı benim de aldıkça inceldi biraz ince olsun diye söylüyorum ona göre şekil veriyorum sonra kendim de
Bence açmaz direk boyalar
E siz kaslarınızı boyamadan alıyorsunuz evde o zaman
Biraz açıp sonra boyamak istiyorsanız yapar kuaför de bence. Evet boyamıyorum hiç çok kahve zaten kaşlarım gerek duymuyorum
Kusura bakmayın bilen birinden duymaya ihtiyacım vardı
Arkadaşıma böyle yaparsam kaşlar boyalı sonuçta çıkanlar siyah çıkacak evde alırım kasımın şekli de bozulmaz hiç dedim saçmalama kaş boyu kisaltilmadan iğrenç durur dedi ama incelteceğim dedim yok yapma dedi moralim bozuldu
Kuaföre git bence
Kuaförde yaptıracağım zaten
Olur olur
😅😅😂😂 öyle soruya böyle cevap
@onlyteenage demiii
😂😊
bilmem olur mu
Kaşların nasıl ki?
Olur olur
Olur