Kızların çoğusu “benim için kişilik karakter önemli” diyor. Gerçekten öyle mi?

#büyükyorumcu
Kızların çoğusu “benim için kişilik karakter önemli” diyor. Gerçekten öyle mi?

#büyükyorumcu
Belli bir çıtam var elbette ki. Sadece kişiliğe tutuluyor olsam bizim komşu dedeninin peşinde telef olurudum. Kişil önemli diyen herkes hoşlanmadığı birini görünce "o kadar da değil ama" dediği için bu tarz muhabbetlerde hesaba katmıyor, onların kafasındaki kişiliği güzel adam yine taş gibi.
Bence dış görünüş gayette önemli.. Ha model görünüşünde bile olsa, enerjimin tutmadığı ve karakterini beğenmediğim biri ile olmam. Ama benden minyon bir erkeklede olmam, harika bir karakteri ve süper enerjimiz olsa bile. Çünkü benden minyon ya da benle aynı boyda kiloda, omuzsuz, boyunsuz erkekler bana maskülen enerji vermiyor ve hiçbir şey hissedemiyorum.
O yüzden erkekler lütfen eğer yapınız minyon yapı ise biraz spor ile en azından üst tarafı büyütün 😅
Bende kişilik karakter önemli diyenlerdenim. Ama bu "sadece" karaktere baktığımızı göstermez. Sadece önceliklerimiz farklı. Bir insanda önce ruha, kalbe, zekaya, ahlaka bakarım. Sonra da hepsi tamamsa yüzüne, fiziğine, dışına bakarım ‽
Ben kızların dış görünüşüne çok önem vermem ama ben de insanım bazı görüntüler beni de kötü etkileyebilir. Benim güzellik anlayışım yoktur. Kimin karakterini seversem o kişi gözümde gittikçe güzelleşir.
Cevap
8Cevap
90 60 90 açık seçik güzel seksi birini görünce öküz gibi bakıyosunuz ya sizin için önemli büyük memeler koca popo göbeksiz hatunlar. İş size gelince niye önemli olmuycak? Hıyar gibi surstta olsa gesin kadın öyle bi dünya yok. Dış görünüş önemli olmasaydı hamamböceğini severdik
Ne adamlar var adam sandiklarımız birde takım elbise giyen ya da okumuş tahsilli olanı mı? Onların altında ya uyuşturucu kullanan çıkıyor ya da katil zanlısı
Önemli olmaz olur mu ya Ha şöyle olur Parası olan erkek için olmayabilir Yani paradır kesinlikle önemli değil yani yalan söyler yani onu söyleyeyim
Yo önemli, erkekler için de önemli boş duyar kasmasınlar
Karakter önemli dememiz tipi hiç önemli değil demek değil. Tipde önemli ama karakteri bir adım daha önde
Tipi değil de vücudu önemli. Tipine belki müdahale edemez ama vücudunu şekle sokup güzel giyinebilir bu onun elinde. Yapmıyorsa da kendi bilir 🤷🏻♀️
Ben pek tipi olmayan sosyal medyadaki bir insana sırf mimikleri yüzünden hayran kalmıştım.
Önemli tabi. Dışını beğenmediğin birinin içini de merak etmezsin.
Benim için önemli. Bana denk olsun ben ona o bana yakışsın yeter.
benim için değil ama isteyen paraya isteyen tipe isteyen istediğine bakar.
Benim için önemli ve dış görünüşe önem vermiyorum diyenler bana hiç samimi gelmiyor.
Hepsi için önemli, önem vermiyorum diyen de yalan söylüyor.
Kişilik karakter+ giyim
Not: fizik hic olmasina gerek yok ama paspal giyinmiycek giydikleri yakisicak
Dış görünüş benim için "bakım" demek. Yani yakışıklı olsun modaya uygun olsun falan değil. Temiz olsun
Siz sacimizdan tirnagimiza kadar karisirken derken iyi, biz bir sey deyince oooo
Paranız var ise dış görünüşün ne önemi var ki?
Onemli ama adam gibi adam hepsini sollar gecer benim icin
Önemli ama karakter daha önemli
Kesinlikle önemli
Bence erkekler için ne ise kadınlar için de aynı.
Gayet önemli.
Karakter önemli dış görünüş te önemli
Albenisi olan iyi biri.
Erkeklere kiyasla evet oyledir
Maalesef öyke kizlar cok secisi
Önemli. Ama kişilikden sonra 2. planda.
Önemli
Erkeksi duruyorlar etkiler elbette
Önemli
benim için önemli
Önemli
O kadar değil