Güzellik & Bakım Saçım çok kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor rengi çok kötü mü aralarda turuncular var ya çok beğeniyolar ya hiç beğenmiyolar kararsız kaldım Saçım çok kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sedalı008 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Emekli saçı gibi saçın yaşı en az 50 şakasız, doğru düzgün bi kuaföre git ya da al koyu kumral otur boya mis gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaa düşünücem teşekkür ederim Yorumla
bedevibedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mor şampuan kullan, turunculukları giderir. Genel olarak ise rengi muthiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederiimm Yorumla
Ebediyyecey Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Benim gibi mor şampuanla yıka cook güzel oluyor bütün turunculuklarda gidiyor sen beni dinle aşkom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederim yıkıyorum ama çok gitmedi markası ne Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Turunculuklardan kurtulursan çok güzel olur. 💁🏼♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Biraz var evet mor şampuan kullanabilirsin o turuncular içinde 1 6 Yorumla Soran +1 yıl kullanıyorum da geçmiyo teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi markayı kullaniyosun belki markadan markaya degisiyodur etkisi Yorumla Soran +1 yıl loreal kullanıyorum şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım canım bende kullanmıştım az biraz faydası oluyorda bilemedim şimdi eğer çok fazla göze batmiyosa sende sıkıntı yapmiyosan bence çok takma derim Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
asellperii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Canım aynısını ben de yaşıyorum. Mor şampuanla filan nötrlemeye çalış derim 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 969 cevap paylaştı. Beyaz tenli isen çok yakışmış. Güzel renk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl beyaz tenliyim çok teşekkür ederimm Yorumla charmsture +1 yıl Rica ederim canım Yorumla
marya_aa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Çok güzelmiş. Sarı sevmediğim halde beğendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederiimm Yorumla marya_aa +1 yıl Rica sis💅🌺 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. bence doğal durmuş :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzünü görseydik ona göre bir şey derdik 0 0 Yorumla
_beyza_nur Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yok güzel. Mor şampuan kullan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
killertraydıran Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Bence güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
papatyacicekkk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl ayyy gayet guzel olmus bence yakismis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tesekkür ederiimm Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçın güzel olmuş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Bence kestir 0 4 Yorumla İblisPerisi +1 yıl Boyatmak varken kısa olan saçı niye kestirsin? Yorumla safak005 +1 yıl Iyi degil jötü bence Yorumla İblisPerisi +1 yıl Kötü olabilir ama saçının kesimi güzel boyatarak renk sorununu çözer Yorumla safak005 +1 yıl Olabilir Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Kötü değil iyi 0 0 Yorumla
TerapiDogru Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Neden boyadın tuba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaptık bi hata Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Emekli saçı gibi saçın yaşı en az 50 şakasız, doğru düzgün bi kuaföre git ya da al koyu kumral otur boya mis gibi
yaa düşünücem teşekkür ederim
Mor şampuan kullan, turunculukları giderir. Genel olarak ise rengi muthiş
teşekkür ederiimm
Benim gibi mor şampuanla yıka cook güzel oluyor bütün turunculuklarda gidiyor sen beni dinle aşkom
çok teşekkür ederim yıkıyorum ama çok gitmedi markası ne
Turunculuklardan kurtulursan çok güzel olur. 💁🏼♀️
Biraz var evet mor şampuan kullanabilirsin o turuncular içinde
kullanıyorum da geçmiyo teşekkür ederim
Hangi markayı kullaniyosun belki markadan markaya degisiyodur etkisi
loreal kullanıyorum şu an
Anladım canım bende kullanmıştım az biraz faydası oluyorda bilemedim şimdi eğer çok fazla göze batmiyosa sende sıkıntı yapmiyosan bence çok takma derim
teşekkür ederimm
Rica ederim ✨
Canım aynısını ben de yaşıyorum. Mor şampuanla filan nötrlemeye çalış derim
Beyaz tenli isen çok yakışmış. Güzel renk
beyaz tenliyim çok teşekkür ederimm
Rica ederim canım
Çok güzelmiş.
Sarı sevmediğim halde beğendim
teşekkür ederiimm
Rica sis💅🌺
Turuncular biraz sırtımış
İçine sinmiyor ise boyat bence
Saç işte ya iyisi ne kötüsü ne
bence doğal durmuş :)
teşekkürler
Yüzünü görseydik ona göre bir şey derdik
Yok güzel. Mor şampuan kullan
teşekkürler
Bence güzel
teşekkürler
ayyy gayet guzel olmus bence yakismis
tesekkür ederiimm
Saçın güzel olmuş
teşekkürler
Bence güzel
teşekkürler
Kötü değil
Biraz kumral yapsan daha iyi olur
Kötü diyen bk yesin
Bence kestir
Boyatmak varken kısa olan saçı niye kestirsin?
Iyi degil jötü bence
Kötü olabilir ama saçının kesimi güzel boyatarak renk sorununu çözer
Olabilir
güzel
gayet şık bence.
Kötü değil iyi
yoo normal
iyi.
Neden boyadın tuba
yaptık bi hata
Çok değil
teşekkürler