Ben alıyorum her zaman. zaten kıl seven kadınların da mağara insanından farkı yok. bu yüzden de herkes bakımlı olmalıdır zaten bunu karşı cins için değil kendine saygısı olduğu için yapmalıdır her zaman. ben de elimden geldiğinde düzenli bakım yapıyorum
Almayın güzel kardeşim. Alsın diyen kadınlara da kulak asmasın kimse. Cinsel haz yükseldiğinde kılı severler. Kazak giyimli olanlar bir nebze kısaltabilir, bunun harici alınması doğru değil bana göre.
Mesele almalı veya almamalı değil, sen almak istersen alırsın, istemezsen uzatırsın kıllı olursun bu kadar basit yoksa herkes bir şeyler söyler durur. Başkaları için değil, kendin için yap.
erkekler hepten ölmeli. o zmn kıl tüy derdi kalmaz nihahaha... bacaklarını almasın ama döşünü ve varsa martı kaşlarını kesin alsın. bu onu feminen yapmaz bakımlı yapar. hanzo gibi gezmeye gerek yok. zaten çok
Kıl almak erkeği feminen yapmaz. Göğüs kılı vs normaldir de bazı insanların sırtında kolunda çok çıkıyor. En azından kısaltmak iyidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bel, boyun, kolaltı, göğüs alınmalı. Bir de kaşları bitişmişse alınsın lütfen. Ama bacak kol bence erkeği maskülenlik katıyor. O yüzden onlar olduğu gibi kalsa daha iyi olur