emla kremi için ne diyorsunuz? Kullanan var mı? Memnun musunuz?

kendin yapamazsın bence..
ya bir ağdacıya git yada arkadaşın veya annenle yap..
kendi kendinin bezini çekmek çok yorucu olur stresli..
emla kremıde duydum ben kulanmadım ama biraz işe yarıyormuş..
işlem yapmadan yarım saat yada 1 saat önce sür sonra uygulamaya geç
Annesi cinsel bölgesini görünce ne oluyor ki benim hep annem alıyor
Bikini bölgesinde, pürüzsüzlük çok önemli. Özellikle yaz aylarında ani gelişen tatil planları, bazen kabusa dönüşebiliyor. Tatil planları kabul olmasın diye özel bölge ağdası ve genital bölge temizliği nasıl yapılır seninle hemen paylaşayım. :)

'Genital bölgeye ağda nasıl yapılır?' sorusunun cevabını birçok kız merak eder. Bikini bölgesi tüyleri kabus olmaktan çıksın diye kolları sıvadım madem, yardımcı olmak adına özel bölge ağda yapımı konusunu, adım adım anlatıyorum. Kuaförlerin deyimiyle 'Paket ağda nasıl yapılır?' bir bakalım.
1. Öncelikle ağdanın sıcaklığını ayarla

Sir ağdanın ideal sıcaklıkta olmasına dikkat et, çok sıcak olursa canını yakar. Eğer yeterli sıcaklıkta olmazsa da yapışmaz. 'Bunları zaten biliyoruz, genital ağda nasıl yapılır?' diyerek sabırsızlanma lütfen her şeyi anlatacağım.
2. Çubuk yardımıyla ağdayı sür

İstenmeyen tüylerden arındırmak istediğin bölgeye ağdayı çubuk yardımıyla sürebilirsin. Ağda tabakasının çok kalın ya da ince olmamasına dikkat et. Eğer birisi sana 'Evde genital bölgeye ağda nasıl yapılır?' diye sorarsa bu ayrıntıyı söylemeyi unutma yoksa yanar kadın. :)
3. Ağda bantları yardımıyla, hızlı bir şekilde çek

Ağda bandını hızla çektin mi işlem tamam, tebrikler pürüzsüzlüğe kavuştun! Ayrıca vajina temizliği ağda ile en iyi şekilde sağlanır.
Sana bu konuda da birkaç tavsiye vereyim;
1. Pamuklu iç çamaşırları tercih etmeye özen göster.
2. Banyoda, özel bölgene sabun kullanma.
3. Vajinal duştan sakın. Ağda nasıl yapılır bikini bölgesine, video lazım diyorsan da görüşümü eksiksiz bitireyim. Aşağıya özel bölge ağda yapımı video anlatımı bırakıyorum. :)
Halen aklında soru işaretleri varsa diye de vajinaya ağda nasıl yapılır video / özel bölgeye ağda nasıl yapılır video burada. Özel bölgeye ağda nasıl yapılır izle;
Sağlıkla kal. :)
jileti bırakmalısın bence hemen.. bende önceden jilet kullanıyordum ama yaptığı batıklar yüzünden ağdaya geçtim utansam da sıkılsam da canım da acısa o yataga yatıyorum ne yazıkki 10 dakkada da bitiyor işim ve düzenli yaptıkça batıklarım da azalıyor ve hatta kılların çıkış süresi daha da uzuyor.. ama param olur olmaz hemen epilasyona gideceğim ve tamamen kurtulacağım inşallah bu meretten:)
Hastanelerde kullanılan pudralı Plastik eldiven en iyisi ve rahatıdır. O eldivenle yolduğunda kesinlikle daha az acı ile hissersin ve tüm kıl köklerini alırsın. Kendin kavradığın için daha az korkarsın ayrıca en az bir ay rahat olur.
:)))) evet geçmiş zamanlardaki kadınlar biliyormus işini. ne varsa geçmiste var :)
kendin yapmaya kalkarsan zor olur ağdacıya git 10 dakikada halleder çok rahat edersin
aslında kuaförüm gel ben yaparım diyor ama işyerimin karşısında ve tanıyorum ya utanc biraz :P
evet bende utanmıştım ama en iyi temizlik ve rahatlık o oluyor :)
Genital bölge ağdası için en iyisi hijyenik bir merkeze gitmen. emla bende zerre işe yaramadı. evde özel bölge ağdası ile uğraşılmaz rezillik resmen.
ağda acıtıyor ve deriyi bozabilir diye kullanmıyorum. jiletle alıncada çıkarken kötü oluyor. o yüzden makasla boylarını kısaltıyorum. en rahatı bu. kıl demek pislik demek değil bir de. her sabah duş alınca tertemiz oluyorsun.
veet soğuk ağda bantlarını baş parmagının büyüklüğünde kes ve çek yapıştır hiç acımıyo. ben de ilk başlarda jiletle alıyodum ve çok kalınlaşmıştı. ağda hepsini almayabilir kalanları da epilatörle al
Gerçekten aacitmiyomu cevap verirsen sevinirim lütfen
Benim de annem almisti acimadi hani dayandim ama kuaforde neler oluyor bilmiyorum bu ay gitmeyi dusunuyom
Aynen öyle
lazer epilasyon ile pamuk gibi oluyor. tavsiye ederim.
agda ile bir saat icinde pürüzsüz ve mükkemmel güzellik :)
Agdayı kendın zor yaparsın... Uzmana gıt... Hem orda daha az acı hıssedecegın krem de suryorlar...
tüy dökücü kremler genital bölge için iyimi ? nekadar sürede çıkarıyor
jiletten daha uzun sürede
Şu ana kadar hiç jilet kullanmadım, hep epilatörle almışımdır evet acıyor ama alışıyorsun. Tek acımız o olsun :)
Lazer öneriyorum.
Acısı fazla evet ama 8-9 hafta götürüyor
🤡
tüy dökücüler kısırlaştırıyomu? ben kuföre gidemem daha önce hiç almadım. ağda açıtıyo eldiven yöntemini denemek istiyorum eğer krem kısırlaştırmıyo ise krem kulancam.
Ağda bantı kullanmanızı oneririm
Sir ağda kullanıyorum daha kolay ve hızlı oluyor.Krem vb.kesinlikle kullanma.
Ağda zamanla sarkıtıyormuş. Haberin olsun. Makasla kısaltmayı öneriyorlar da kim dinler. Soluğu kuaförde o kabus yatakta buluyorum her seferinde. Kısaca sir ağda.
Makasla kısaltmak?
Soruyu okudun mu?
okudum da, bugüne kadar hiç yapmadığı için makas kıvamına gelmiştir mi demek istedin?
Ben bir şey demek istemedim. Tekrar okuyup, düşünüp yorulma sen emi?
eczanede krem var acı cekmemek icinn agdadan önce sürülüyor ondan alıp agda yap.
En iyisi ilk defa yapacağın için kuaföre git alıştır kendini sonra evde kendin yaparsin
ağdayı nasıl daha acısız hale getirebiliriz?bılenvar mı?o bolgede cok can yakıyor ve daha etkılı bı yontem varmıdır kalıcı yok etme ve puruzsuz olması için.ilgilenirsenız sevınırım.
Emla ise yariyor
Almadan 1 saat önce sür ve iice kapat azda olsa ise yarıyor! (:
En rahat temizlik en ii temizlik agda!
Sir ağda
epilasyon en iyisi
jilet
Ağda...
Emla krem sür ve ağda bandı kullan ben öyle yapıyorum
en güzeli laser yaptırmak ama...
Kararma yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?