Ergen genç bir kız olarak o bölgeyi hiç almadım ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum. Kuaföre gidilir mi bunun için alırlar mı neyle alırlar ben çok korkuyorum ve utanıyorum. Genital bölge temizliği için ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz? Bu arada çok büyüdüler...
Cevabın nedir?
+1 yılYani aynı dert bendede var ya genital bolyegj bir kez annem aldı ondan sonra da kuafore gitmeyi dusunuyorrum ama cok utaniyorum bjde ilk kez gidecegim kuafore gidenler ne olur Ibittigini anlatsalar bide o bolgeyi agdayla almalısın bende annem aldiggimda acimisti birwz qma dayanirsin ya sık disini biraz ama annem aldigindw tam alamamisti hani aldi ama tek tuk kaldi kuafore gitmeyi dusunuyorum bu ay ama bende coook utaniyorum bide nasil olacak ya? Kız olmak zor is valla
23 Yorumla- +1 yıl
@Şehir34 evet gittim yarın tekrar gideceğim hatta bakın şöyle anlatayim
Yani ben ilk o zaman gitmiştim detaylı detaylı anlatayim hadi
Simdi gittik bu arada genital bölgeye paket diyorlar
Iste girdik kadın iste arkasını döndü adayla oynuyor mesaj veriyor soyun diye neyse yattım sedyeye işte konuşacak biseyler bulmaya çalışıyor jilet mi kullandın felan sorular soruyor rahatlatmak icin icin neyse ilk orta kısımdan başladı fazla acımadı tabi o kısım ama sonra popo arasını aldı oooo canımdan can gitti diyebilirim ama gözün korkmasın kötü degil en son üst kısmı aldı ve bir yağ döküyor odadan çıkıyor sen yağı sürüp çıkıyorsun o kadar ama ben mesela başka bir kuafore gittim orda hem bacak hem paket aldırdım daha yeni biraz oldu gerçi neyse orda kadının yanında çalışan kisi oluyorya çırak misali o almıştı o canımı yaktı yani o acıttı gözümden yas geldi yani ama ağlamadım tabiki yani birde ilk gittigim yer farklı farklı ağdalar kullanıldı ama bu tek bir agdayla hepsini aldı tavsiyem şey bir kaç kuaföre git sonra birinden devam et bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ben çam sakızı kullanmaya basladım. çok rahatlıyorum ama kullanımı zor. ben alıştım tabi o başka. hem ölü deriyi temizliyor. Benim arkadaslarım kuaföre gidiyor. ama kuaförün temiz olup olmadıgından emin ol. buna cok dikkat et tatlım. kuaförde sir ağdayı kullanıyorlar ama sen bi gider konusursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın jilet, tüy dökücü kremler kullanma. kuaförde sir ağda yaparlar. ilk acıtır ama sonra alışırsın zaten çooook ama çoook acıtmaz. bütçen varsa lazer epilasyon yaptır ama kullandıkları makine iyi olsun araştır öyle karar ver. en sağlıklısı ve bütçelisi sir ağda yaptırmak.
30 Yorumla
+1 yılKuaför en iyisi bence. En acılısı ama azalmada olur. Zaten 2-3 defadan sonra alışırsın. Sakın diyeyim jilet kullanma daha çok acır. Hatta sen kuaföre ''Paket olsun','' de o anlar. Bakım için özel sabunum, medillerim var benim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıraş edebilirsin, eger jiletten korkuyorsan makasla başlayabilirsin. Tüy dökücü krem kullanacaksan da dikkatli olmalısın çünkü o bölgede tahrişe sebebiyet verebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların genital bölgeleri aşırı hassastır bildiğimiz banyo sabunları ve deterjanlar vajina derisinin ph seviyesini bozabilir tahriş olma kuruluk çeşitli enfeksiyonel durumlar görülebilir bunun için kaliteli jel temizleyiciler yada sadece su kullanmalısın kıllı bölgeyi ağda ile traş edersen kızarıklıklar ve sivilcelenmeler oluşur bayanlar için banyo jiletleri satılıyor ama en iyisi lazer epilasyondur..
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli kuafördür . Ama güvenilir bir kuaför seçmeye dikkat et .
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
29
+1 yılAgdayicay durumunu anlatirsan canini acitmamaya ozen gosterir. Bence gitmelisin. Ya da evde kendin dene sir agdayla. Cunku jiletledikce killar sertlesir ve cogalir bas edemezsin bir sure sonra. Git ve dene. Bi seferden sonra alisicaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli olarak ağdaya gidebilirsin güvendiğin temiz bir yere,epilasyon aleti alabilirsin,benim gibi az tüylüysen jilet bile arttırmaz ama riske girme yada veet falan tüy dökücüler var.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldeli misin sen ? ciddi ciddi bukadar insan da cevap verdik hee !
Cevap sahibi+1 yıleksilemişsin bide :D fotograf diyosun farkında mısın ?
Yok kız bişey vur agdaya gitsin valla bak. Eğer korkuyorsan kremler var uyusturuyor kuaforlere sor o sekilde aldır. En iyisi agda veya maddiyen iyi ise epilasyon olabilir.. Korkma ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk defa aldırcaksan ağdayı tavsiye ederim hem zaten azdır şuanda ağdayla aldırırsan zamanla azalır sakınha jilete tüy dökücüyle alma coğalır ve kalınlaşır en iyisi ağda biraz canın acır ama canının acıdığına değer
00 Yorumla
+1 yılÖnce annenden yardım iste. O sana yol gösterecektir. Elveda çocukluk. Hoşgeldin gençlik. :-)
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılne ayıplaması ya. o kadar saçma sapan sorunun içinde en adam akıllısı bu. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar kuaförde nasıl aldıryosunuz cidden merak ediyorum. Mesela ben gidip kesinlikle aldıramam, utanırım.
Kukunuzu 2ye yarıp al temizle bunumu diyosunuz? :D20 Yorumla
+1 yılsakın tüy dökücü ya da jilet yapma. sakın. bak tecrübe konusuyo :D hiç utanma temiz bi yer bul bunu yapan kuaförler var git yaptır her ay :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha hiç jilet sürmemişken kuaföre koş hemen sir ağda yaptır hiç utanma 5 yıl sonra tüyün bile kalmayacak dua edeceksin o kuaföre:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuaföre değilde , doktorların bu işi yaptığı kliniklere gidersen daha sağlıklı ve güvenli olur.
Jilet veya tüy dökücü kullanma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic almadiysan sakin sakin sakin jilet kullanma! SAKIN! Git agda ile al. Ilk seferde acir ama sonra alisirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuy dokucu degilde bant bxnxndjjdhdnd koli bandi xhdhxjjdm bir dene
14 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçmeye mi geldin :D koli bandıyla alınacak kadar anca senin gibi insanlar uzatır :D
Cevap sahibi+1 yılYa yok ben oyle yapanlari duymustum diyim dedim ben lazer epilasyona gidiyorum xhdndjjdk
- +1 yıl
Lazeri görsen kedilere tutarsın ışık diye bırak bu işleri :D bomba sanar karakola haber verirsin koli bantcı
Cevap sahibi+1 yılAy inanmazsan inanma bxbxnx
Gizli Üye(30-35)+1 yılagda yapan yerler var. duzenli olarak biyer ayarla kendine oraya git.
00 Yorumla
+1 yılEldiven en iyisi hem agda kararmasini da olmuyor
03 Yorumla
Gizli SoranTek tek 😳 zor olmuyor mu ya birde jiletten sinra artiypor malesef
Zor agri kesici ic de yap ama azalıyor ve acisiz
Gizli SoranAzalmasi iyiysmis ama agri kesici icmekte iyi degil ya vucutsonra direnc kazaniyor agri kesicinin dozunu arttirmak gerekir ben surkeli bas agrisiyla ugrasan bir insan olduum icin ilactan uzak duruyorum tesekkurler onerin icin
+1 yılYok baska yöntem bildiğim.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kuaföre git 15 dakikada hallet işini.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğırdigi için zor oluyor temizleme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKillari al dusta yika tamam iste
14 Yorumla
Gizli Soranneyle alayım agda epilasyon cok zahmetli
Cevap sahibiO bolge cok aciyo ben jiletle aliorum valla 1kez agda denedim dislerim kiriliyodu. Tuy dokucude kullanablrsin
Cevap sahibiDert etme erkeklerde agda yapmio zaten onlarinda diken diken cikiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bir yöntem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Veetin tüy dökücü kremi var
01 Yorumla
Gizli Soranonu kullanıyorum ama tamamen almıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ev arkadaşım yapıyor
30 Yorumlasem koş temiz bi kuaförde ağda yaptır
00 YorumlaEldivenle al?😕
15 YorumlaEldivenle mi ahah spatulası var onla rahat oluyo ama düzgün çıkmadı 11 tl ye almıştım hoşuma gitmedi daha önce aldığım güzeldi fakat oda kaşıntı yapıyodu
Ağdayla almayı düşünüyorum artık biraz dayanırım ama sonra yaşlanınca uğraştırmaz aşırı çoğalıp teşekkür ederim en kıymetli yorumu sen yaptın saygılar
- Güzellik & Bakım konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılJilet :D
04 Yorumla
Gizli Soran2 güne de çıkmasın be 😄
O zaman alıştıracaksın kendini ağda ya da eldivenle alcaksın
Gizli SoranUzun sürüyor o da bel fıtığı olucam
Ypcak bişey yok o zaman paran varsa git epilasyona
Gizli Üye(36-45)+1 yıllazer sabun su
12 Yorumla- +1 yıl
Lazer düşünmüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKremler
00 Yorumla
+1 yılağda en iyi çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJilet
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAlirken ve aldiktan sonra ilk anlarda iyide sonrasinda cok sert oluyor rahatsizlik verici lazere kadar agdaya baslamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEldivenler nasıl ki
+1 yılayda bi kuaföre git.
00 Yorumla
Daha fazla(14)
Erkekler Ne Diyor
70
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bence'mi incelersen öğrenirsin.
www.kizlarsoruyor.com/.../a45035-vajinal-temizlik-yapilan-yanlisliklar13 YorumlaTeşşekkürler
Size göre ilginç olabilir... Emin olun bayanların bir çoğundan bu konuda daha bilgiliyim. :)
günlük boxer değiştirme 2 günde bir özel temizleme losyonu haftada bir traş her tıraştan sonra nemlendirici
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılben daha geçen okudum jiletle traş olmak kıl köklerini falan kalınlaştırmıyomuş sadece kıl köklerinin ucu düz değil de yamuk kesildiği için bize daha sivri gelip kalınlaştığını düşünmemizi sağlıyomuş, al jiletle gitsin bacı gardaş
00 Yorumla
+1 yılbu işi yapan yerler var.
zaten işleri bu bölgeleri almak olduğu için de gayet rahat olabilirsin. onlardan iyi yapacak yoktur zaten.00 Yorumla
+1 yılişim + okula gittigim halde temizliğimi yapıyorum
bir zahmet yapın genjler.
:(21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya bende yapıyorum da vajna hassas bolge acıtıyor epilasyon agda falan
- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılYok malesef, jilet ve tüğ dökücü kullanmayın zaten. Lazer en temizi ve kalıcısı. Hele hiç jilet vurmadan yani 16-18 yaş arası aldırınca hem kararma olmuyor hemde en etkili sonuç oluyor ;)
00 Yorumla midemizi bulandırdın ya şu bel altı soruları olmaz ise svinin
00 Yorumla
+1 yıl3 güne bir traș ederim her daim pürüzsüz hergün dove sabunla yıkarım ve sabahları mutlaka Nivea soft kremle kremlerim
10 Yorumlajilet ile alma ile ağda veya epilatör ile alma arasındaki fark? :S
00 Yorumla
+1 yılBazılarının değilde.
Sevdiğinin veya eşinin nasıl beğendiğine kulak ver.13 Yorumla
Gizli SoranSevdiğim veya eşim yok. merak ettiğim icin soruyorum burada
O halde örgü yap :)
Olduğunda ona göre davranırsın :)
Gizli SoranOgggg daha neler 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yaptığın çok önemli değil. Önemli olan ne kadar güzel ve temiz olması önemli.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkökten alan dümdüz yapan jiletler var mı
Cevap sahibi+1 yıl5 Bıçaklı makinalar var onlardan alın
Vajina kokusu gitsin özellikle midem kalkıyor resmen.
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkimisi seviyor?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olsun yeter jilet vurdukca cogaliyor o yuzden demislerdir
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYoo aynı agdayida denedim hic bir fark yok agda eziyet
- +1 yıl
oyle diyosan oyledir vajinam olmadigi icin bilemem :D
Gizli Soran+1 yılHahahha tamam 😂
kuafore gitme bence tuy dokucu kremi heryerden alabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazer yaptırma imkanın varsa sana birşey tavsiye edicem.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılwww.hizliresim.com sitesine fotoğraf yükleyebilrisin ama soruma cevap verirsen önce.
Cevap sahibi+1 yılağdayla alman daha kötü ondan söyledim.Lazer fiyatları çok yüksek değil.
Cevap sahibi+1 yılTamam ağda ya da jilet kullanma o zaman.Hoşçakal.
- +1 yıl
Genital bölge temizliğini 2-3 haftada bir yaparim ve jilet kullanırım en iyisi jilet
Temiz olman kafi senin icin rahat ediyosa temiz oldugun taktirde kime neki?
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet ama karşı tarafında düşüncesi önemli
Gizli Üye(30-35)+1 yıltüy dökücü krem kullan. ne acı ne bir şey çok rahat.
00 Yorumla
+1 yıljelller var onunla yıkayın güzelce.
tüyleride uzatın zamanınız alıyorsa00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yıltertemiz pırıl pırılsa sorun yok tadına doyulmaz :)
00 Yorumla
+1 yıllazer 0 tüy demek ağdada en uzun süreli temizlik demek
06 Yorumla
Gizli Soranlazer yaptırmak için para yok. ağdayıda acıdan dolayı yapmak istemiyorum uyuşturucu kremler varmış ama onlarda pahalı..
kadında bölge temizliği önemli miss gibi olsun istiyorsunuz ama ozaman ağdaya alısman lazım tatlım yok mu arkadasın falan sana ağda yapacak
Gizli Soranhaklısın. ablam yapabilir belki
yani kız kıza yaparsınzı bence mantıklı
Gizli Soranpeki teşekkür ederim.
asıl sen sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılagdayla yap.. daha temiz olur.. en azından dile gelmez :))
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu şekilde dile gelmez zaten dumduz nasıl gelsinki
Cevap sahibi+1 yıltersten dile gelir.. kesinlikle..
Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı. vur jileti usta bu gecede kaşınacağız :)
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben jilet kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşın kaç bilmiyorum ama kuföre git sir agda yaptır derim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. agda veya tuy dokuculer. jilet kullanma bence
10 YorumlaJilet kullanma sakın.
Olan bize oluyor sonra.14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılneden ki
Gizli Soran+1 yılerkek fark eder mi ki ya
öncelıkle permatik gerekır..
00 YorumlaTemiz olsun da istersen tinerle temizle
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHahahhaha ok
Birde kremlE cillop gibi:)
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhangisinden :)
Gizli Soran+1 yılBende temizligi severim ;)
+1 yılAy Git Banyoya Permatikle Daldır
10 Yorumla- Daha fazla (40)
Daha fazla(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları