Güneş gözlüğü takarken biri vurdu. Gözlüğüm kırlıdı ve yüzüm bu hale geldi. Eve gelince fark ettim. Bu izler kalıcı olur mu? Görüntüme aşırı derecede önem veren biriyim de. Lütfen samimi bir şekilde cevaplayın... (Bandayı ve sansürü tanınmamak için kullandım, malum dünya küçük)
Hacı bu ne ki benim arkadaş kaza geçirdi yüzü çok aşırı kötüydü dikiş atıldı hatta ama şu an çok küçük iz var o kadar da olsun yani vucut böyle şeyleri bayağı bi iyileştirme özelliği var merak etme
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm anladım, arkadaşınıza büyük geçmiş olsun. Benim bunu bu kadar sorgulamamın sebebi dediğim gibi, görüntüme aşırı derecede takıntılıyım. Ondan ötürü... Çok teşekkür ederim 🖖
Ya aynen, baya hatta 😅 tam yüzümün ortasında olunca sormak istedim. Vücudun diğer yerlerine göre nispeten daha ince malum... Teşekkür ederim tekrardan. İçimi rahatlattınız
O bende de oluyor. Malum, fotoğrafın nacizane sebeplerdir kendileri 😅 Ama bu konu hakkında kesin bir yorumum yok. Herkesi mutlu etmeye çalışıyordum bir ara, en güvendiğim insanlar yüzünden yere düştüm ve kimse yardım etmedi. Ondan sonra kendimi daha çok sevmeye başladım. Hem yere kolay kolay düşmez oldum, hem de çevrem insan dolu oldu. Bilmiyorum ya, çok değişik ve ters bu mevzular. En azından bizim psikoloji sağlam kalıyor.
Ahahah bak benim sağlamdır. Depresyondaki zamanlarımda full kişisel gelişim, ilişki koçluğu, insan psikolojisi falan videoları izledim hep. Şu an psikoloji okumaya niyetliyim hatta bundan ötürü 😂 baya seviyorum bu konuları. Hatta eğer istersen yardımcı da olabilirim gücüm yettiğince bazı mevzulara
La bişey olmaz abartma hiç yumruk yememiş adam sorusu😂😂
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Taekwondo da kırmızı siyahım dostum. Biz haftada 3 kere dayak yiyorduk düzenli olarak. Hergün yüzümüz çizilmiyordu ama. Boş yapmadan önce 15 kere düşünün lütfen