Kilo alıp verme etkili ama bu tek sebebi değil. 2 sebebi daha olur genelde 1. si genetik eğer ailende de varsa sende de olabiliyor çünkü cilt yapisi en ufak bir kurulukta catlamaya başlıyor. 2. side yine aynı şekilde nemsiz kalmasi.. spor falan ugrastiysan cildini gerdiysen falan nemlenme de olmayınca catlayabiliyo.
Bu arada catlaklarin kirmizi hala kurtarabilirsin Sadece beyaz çatlaklara krem tedavisi falan filan fayda etmiyor. Çatlak yağı kremi veya badem yağı / hindistan cevizi yağı kremi falan ile sürekli nemlendirerek görünümü azaltır hatta tamamen yok edebilirsin.
İç çamaşırımı kazara çekmedim çatlağımı göstermek için çektim konuyu farklı yerlere çekmeyin teşhir etmek isteseydim gayet güzel bir poz çekip kendimi puanlatırdım bir siz zekisiniz
Ben kullandim duzelme falan olmadi baya da yogum benimkiler ya gercekten saglam paralar falan verip lazer olucaz ya da o o bolgelere dovme bide bu çatlaklar asiri derecede yayiliyo benim arka bacagimdan butun vucuduma yayildi
@Eskilerden1uye ya 50 den 63 e ciktim ama yavas yavas ciktim bazilari 100 kilodur 1 tane catlagi olmaz vucudun yapisi etkili benimkisi sarkmalara falan cok musait