Güzellik & Bakım Makyaj yaptıktan sonda sulanan gözlerim? Mervebileyen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar son zamanlarda makyaj yaptıktan sonra gözlerim sulanıyor bunu nasıl engellerim artık can sıkmaya başladı Güncellemeler+1 yıl Sus Makyaj yaptıktan sonda sulanan gözlerim? Cevapla Makyaj Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Hassas gözlere sahip olabilirsin. Çözüm olarak hassas gözler için dermokozmetik ve waterproof ürünler kullanabilirsin. 0 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Kullandığınız ürünlerde sorun olabilir veya alerji. 0 2 Yorumla Mervebileyen +1 yıl Sürekli kullandığım ürünler aslında Yorumla sadistÜye +1 yıl İnsan vücudu farklı zamanlarda tepkimeye girebilir. Yorumla
ela83838 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ya bana biraz makyaj önerisi yapar misin mükemmeli yapmissin 0 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Makyaj yapmayarak engellersin. 0 9 Yorumla Mervebileyen +1 yıl İlk espirin mi knk Yorumla bisuspls +1 yıl esprik yapmadım knk Yorumla Mervebileyen +1 yıl Sus sana yazacağıma soruyu güncellendim Yorumla Mervebileyen +1 yıl Güncelledim** Yorumla bisuspls +1 yıl sdlkfdsşfkslşfsdş Yorumla bisuspls +1 yıl ben puşt değilim Yorumla Mervebileyen +1 yıl Susssss Yorumla bisuspls +1 yıl Konuşmuyom, yazıyom. Neyse tamam gidim ben bb Yorumla Mervebileyen +1 yıl Elhamdulillah çk şkr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hassas gözlere sahip olabilirsin. Çözüm olarak hassas gözler için dermokozmetik ve waterproof ürünler kullanabilirsin.
Kullandığınız ürünlerde sorun olabilir veya alerji.
Sürekli kullandığım ürünler aslında
İnsan vücudu farklı zamanlarda tepkimeye girebilir.
Ya bana biraz makyaj önerisi yapar misin mükemmeli yapmissin
Makyaj yapmayarak engellersin.
İlk espirin mi knk
esprik yapmadım knk
Sus sana yazacağıma soruyu güncellendim
Güncelledim**
sdlkfdsşfkslşfsdş
ben puşt değilim
Susssss
Konuşmuyom, yazıyom. Neyse tamam gidim ben bb
Elhamdulillah çk şkr