Güzellik & Bakım ASKERLİK YAPANLAR BURAYA BAKABİLİR Mİ ACABA? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkke arkadaşım askere gidecek ama okbsi var orada kişisel hijyen çok mu Kötüdür? Bakımlı biri orada bakım yapsa abes karşılanır mi? Güncellemeler+1 yıl 6 aylık askerlik yapacak ASKERLİK YAPANLAR BURAYA BAKABİLİR Mİ ACABA? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Bakım için çok zaman bulamayacaktır. Kişisel hijyenin dışında kalan ekstra bakımlar abes karşılanır elbette. 0 0 Yorumla
NasyonalistTürk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba ben askerlik yaptım erkek arkadaşın 6 aylık mı yapacak yoksa bedelli mi yapacak önce bunu söylemelisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 6 aylık yapacak Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Ciddi bir sıkıntı yaşayabilir Yorumla NasyonalistTürk +1 yıl Acemilikte çok büyük sıkıntı Yaşar sonrasında azalır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bakım için çok zaman bulamayacaktır. Kişisel hijyenin dışında kalan ekstra bakımlar abes karşılanır elbette.
Merhaba ben askerlik yaptım erkek arkadaşın 6 aylık mı yapacak yoksa bedelli mi yapacak önce bunu söylemelisin
6 aylık yapacak
Ciddi bir sıkıntı yaşayabilir
Acemilikte çok büyük sıkıntı Yaşar sonrasında azalır