Bir erkeği çekici gösteren en iyi detay sence nedir?
#mutlugünler
Bir erkeği çekici gösteren en iyi detay sence nedir?
#mutlugünler
Bir erkeği çekici gösteren en iyi detay, kendine güveni ve kararlılığıdır. Kendine güvenen bir erkek, kendisiyle barışık ve rahat bir kişilik sergiler. Kendisine güveni olan bir erkek, çevresindekilerle iletişim kurmakta ve ilişkiler kurmakta daha rahat olur. Kararlılık da bir erkeğin çekiciliğini arttırır çünkü kararlı olan bir erkek, hedeflerine ulaşmak için disiplinli bir şekilde çalışır ve bu da onu güçlü, kararlı ve başarılı biri olarak gösterir. Bunun yanı sıra, kişisel bakımına özen gösteren, iyi giyinen ve kendini ifade edebilen bir erkek de çekici bir imaj sergileyebilir. Ancak en önemli detay kendine güven ve kararlılık gibi içsel özelliklerdir.
Zeki, merhametli ve saygılı bir erkek günümüzde çok zor bulunuyor. Yüzde doksan dokuz nokta dokuzu s@lak, saygı fakiri ve cinsellikten başka konu gündemlerinde olmuyor maalesef. Bu da konuyu gayet net açıklıyor.
Çocuksuluğu olabilir. Birinde ne kadar masumiyet, empati ve çocukluk görürsem o kadar samimi gelir bana. Yani bir tık çekilebilirim ona ‽
Cevap
21Cevap
Merhaba. Benim için görüntü olarak kesinlikle uzun boy ve ellerine dikkat ederim. Bakımlı olması güzel kokması da çok önemli bir erkeğin.
Görseldeki gibi değil kesinlikle , her şeyin fazlası zarar yavrum
Görsel öylesineydi yani sevenlerine gelsin diye 😃
Sen böyle şeylere bakarmıydın 🙄
Erkeği boy, pos, kas, geniş omuzlar, çekici gösterir
Hesabım hacklenmiş olmalı yoksa ben bakmam böyle şeylere😃😃
Sorusunu da sorduğuna göre pek ala bakıyorsun.
Sende mi biskolata erkeği diyenlerdensib
Karşıma çıktı bi anda bakmış bulundum napim gözümü mü kapatayım 😃
Ben no erkek diyenlerdenim 😃
Oruç gitti oruç 🤣 Gerekiyorsa kapatacaktın. O değil benim bakmamada sebep oldun. Al sana bir kaç günah daha 😀
Yoo benim orucum duruyo 😃😃😃 bakmasaydın zorla mı baktırdım 😃
Kaçmıştır o biryerlere 🤣 Ben cıbıldak kadın resmi görmemek için instagrama girmeye çekiniyim. Sen oğlan gibi tüyü alınmış nonoşların cıbıldak dansını gözümüze sok.
Bu arada hiç erkeksi değiller kıskanmadım 😒
Belli oluyor hiç kıskanmadın😃😃😃
Yooo ben yumuşakları kıskanmam 😒
Adam taş gibi görünüyor bence 😜
Bence yumuşak gözüküyor 😒
Ben bir kere döverim onu. 😒
Anaaaam ne kıskandın be 😃
Yoook be neyini kıskanıyım. Bilâkis bir iğrenme duygusu geldi
Sana gelebilir tabi bana gelmedi 😃
Hani bakmadıydın. Hani oruç duruyordu 🙄
Baktıkta yemedik herhalde adam çalışmış yapmış 😃
Üstüme gelme istersen 🙄 Kaç saattir sigara içmiyorum. 😀
Lan kolaysa gelsin bizim ülke şartlarında yapabiliyorsa yapsın. Hem ne olacak Allah bu dünyada onlara vermişki öteki alemde bir şey talep edemesin diye. Banada tam tersi olmuş 😜
Yarın onlar cehennemde yanarken kafalarına cennetteyken üzüm atacağım
Şşş sakin ol iftara az kaldı 😃😃 ramazan bitiyo yaparsın sen de boş ver hem bunlar hep hormonlu 😃
Hah şöyle yola gel 🤣
😃😃😃
Bence komik değil 😒😒😒
Ben çok güldüm 😃
Ben gülmedim 😒
bence elınde posetler evine gelıyo kapı acılınca sana bi kac alısveris yapmıs almıskende bi demet maydonozu elıne vermis hadi bunla salata yapta yiyek diyen erkek karizması olması lazım
Bu devirde kadınlar cesur olani çekici buluyor maalesef bu şekilde, en bakımsız adam olsun cesursa kazanıyor
Duruşundan ödün vermeyişi. Hemcinslerimi gördüğünü bir taraflarının sabit kalması.
Haya ve zeka 🌸 Hele espri yeteneği olan bir erkek benim için bir tık öndedir 🙈
Yazık halimize hickimse insanı çekici yapan zekasidir merhametidir cesaretidir dememiş.
Hayvansever bir erkek daima kadınlara çekici gelir.
Böyle kovboy boylar her türlü çekici gösteriyor:) kasları dışında bakışları bence
Bunun olmadığı kesin...🙄
Bence bakışlar...
Saygılı olması, kadın erkek farketmeksizin kibar olması, küfür etmemesi ve olgun davranması
Sirasiyla yaziyorum
1-Arabası
2-işi
3-kiyafeti ve ayakkabisi
4-fit olmasi
5- bakimli olmasi
6-zekasi
Kadınlarda ince bel. Erkeklerde muhtemelen kastır.
Gözleri @lockerow35
Bence ahlakı. Tipin bile önüne geçiyor zira.
Fizik
Para
Ve giyim tarzı :)
Karakteri tabi onun için önce tanımak lazim
Gorunuş olarak tipi ve tazri
Bebeği gibi sevmesi
zeka ve para..
Omuzları, kasları 💅
Toto 🙄
Parası olması
Duruşu
Duruşu