Güncellemeler
+1 yıl
Dizideki kadın başrol oyuncular hep kahve saçlı renkli gözlü seçiliyor ama. Hiç sarışın kahve gözlü seçilmiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Aman bi tane iyi bi çocuk bulamadık ki
Benim gözler mavi olduğu için bana en çok kahve yakışıyor da korkuyorum ya sarışın kahve gözlü kıza bakarlarsa diye hani hayatımda olacak kişi. Ya eşim beni sarışın kahve gözlü biriyle aldatırsa diye Allah muhafaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Guzel gelecek olan sacsiz da gelir
Evet
Ten rengi önemli.
Tenime hepsi oluyor beyaz
Sarı da hoş fakat hafif kıvırcık bir saça açık kahverengi daha çok uyuyor ve göze hitap ediyor. Zevk algısı subjektiftir.
Önemli olan senin kendini nasıl beğendiğin. Buna odaklan. Hangi renk sana hitap ediyorsa onda karar kıl. Subjektif konularda özellikle zevkler ve renklerde insanların sözlerine hayatında pek yer vermemeni öneririm. Onun için benim fotoğrafa bakıp yorum yapmam da bana göre etik değil.
Kanka korkuyorum ya evlendiğim kişi sarışın kahve gözlü beğenirse diye
Ilişkiler güven üzerine kuruludur ve dış görünüş bence ikincil beklenti olmalı optimum bir ilişkide. Güvensizlik olması üzücü. Evlenmek sonuçta iki kişinin hayatlarını, hayallerini, hedeflerini paylaşması ve birbirine adanmışlıktır.
Kanka benim daha sevgilim kocam yok ki
Evlendiğim dediğin için öyle anladım.
İşte evleneceğim tanımadığım kişi. Sarışınlık renkli göze yakıştırmıyorum ben ve sarışınlar havalı bulunuyor. Ya ilerdeki eşim sarışın kahve gözlü birini beğenirse Allah korusun
İleride evleneceğin insanı , ilk kriterleri karakter uyumu, zevkler, empati kabiliyeti gibi daha akılcı beklentiler olan bir kişi olarak belirle. Senin bekletin bu vb. olsun. Dış görünüş ikincil beklentidir. Eğer ruh eşini böyle seçersen "Oşöyle birini mi beğenir? Beni bırakır mı?" gibi kaygıların olmaz ve hem kendi zevklerine göre bir hayat geçirirsin hem de mutsuz , güvensiz olmazsın.
İyi de kötü saçlı mavi gözlüler sarı saçlı kahve gözlülerden daha güzel değil mi zaten
Bir örnek. Yeşil ya da açık kahverengi gözlü ve açık kahverengi saçlı bir kızı mavi gözlü, kahverengi saçlı bir başka kıza göre daha hoş buluyorum diyelim. Bir başka erkek de mavi gözlü kızı benim hoşlandığım kızdan daha hoş buluyor. Yani toplumda genel bir güzellik algısı yok. Kişiden kişiye değişen bir algı var. İlk başta dediğim gibi kendine hangi rengi daha çok yakıştırıyor ve begeniyorssn onu seç. Dış görünüşte her erkek/kızın tek beklentisi değil. Yanı için rahat olsun.
Fark etmez adam gibi sevsin yeter
Sarı saçlı olan direk göze hitap eder
Kahve daha iyi
Görmek isterdim seni eğer uygunsa
#Hükümdar
Sarı daha hoş
Sen saçını sarıya boyattın tabi
Kahve.
Çikolata
Sarı pek tutku vermiyor demi
Beyaz ten siyah koyu düz saçlar ❤️
Sarı tutku vermiyor mu