Güncellemeler
+1 yıl
Vücut yapısından kastım biraz kassızım yani fazla düz bir vücudum var kas kütlesi azlığından dolayı sorunum.
Soruda da sorduğum gibi bu yaz 1,5 yıllık kız arkadaşım benle denize gitmek istiyor. Ama ben normalde tek başıma bile girmekten hazetmiyorum vücudumdan dolayı. Ama dayanamayıp kabul ettim. Ama şu an kara kara düşünüp duruyorum. Çünkü kürk kadar olmasa da azımsanmayacak kadar bir kıl söz konusu ve bu 2 yıldır da düzgün bi spor yapıyorum yani çok da iyi yapılı bi vücudum yok sizce 1 aya kadar ne kadar toparlayabilirim veya hangi ürünleri kullanabilirim bu kıl sorunu için?
Bunu istememin sebebi kız arkadaşım fizik olarak çok güzel ve onun yanında iyi durmak istiyorum görünüş olarak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kasıntı yapma niye açık açık söyle biraz kil ve yağ sorunum var diyeceksin çok normal eczanede erkekler için tüy dökücü al
Yok söyledim zaten kendi de diyor zaten bana sorun değil diye kasıntı yaptığımdan da değil hatta en son kasıntı yapacağım kişi kendisi ama bunu daha çok bi incelik gibi düşünüyorum. Kim istemez ki sonuçta yanında iyi yapılı biri görmeyi? Hem benim içinde iyi olur bu da bahanesi oldu gibi. Ayrıca krem olarak bi bilgin var mı şu etkili vs. gibi.
Benim yanımdaki erkek bu düşüncede olsa hemen anlarım rahatsız eder herkes dış görünüşte mükemmel birini isterim bilemem mühim olan rahat hissettirmesi krem önerisi veremem ama eczanede erkekler için tüy dökücü alabilirsin jel olanı değil kremini al
Bu dusunce çok üzücü ya... kız güzel olabilir manken olabilir ama seni sevmiş herseyinle sevmesi gerek illa sorun yaşıyorsan lazer e başla vucud olarak iyisen digeri halledilir ağda lazer traş
Hayatımdaki tek derdin kıl olmasını isterdim
Eğer maddi durumun iyiyse epilasyona gidebilirsin
Maddi olarak sıkıntı yok ama uzun sürüyor diye biliyorum o süreç konu hakkında bilgi verebilir misin veya alternatif olarak daha acısız yöntemler önerebilirmisin? (Krem vs.)
eğer bacak bölgesi içinse epilatör alabilirsin uzaması uzun sürüyor belki annenin ya da ablan varsa onda olabilir epilatör
Üst vücutta işe yarar mı?
koltuk altı, kol, bikini bölgesi ve bacaklar gibi vücut bölgelerinde kullanılıyor
Teşekkürler😊