Uzun tırnaklar kişiye çekicilik katabilir mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Uzun tırnaklar kişiye çekicilik katabilir mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bence çekicilik katıyor ama çok uzun olmamalı sadece normalin üstü olmalı biraz yoksa diğer türlü de kötü olabiliyor. bu yüzden de kadınlarda ben uzun tırnakları daha çok seviyorum. ama bakımlı ve temiz olmalıdır
Uzun tırnak ya da ölçülü tırnak farketmez her zaman seksi ve çekicidir. Bakim güzeldir kötü diyen bütün kızlar da ya yaptıramadıları için özenti ya da yaptırmadıkları için kendini bi b*k sanan yelloz sürüsü. Genelde bu tip Kızlar ıyyyk onla yemek mi yapılır, mikrop yuvası, cadı vb. Gibi tabirleri ile kendilerini olmayan akılları ile üstün kılmaya çalışırlar.
Kararında güzel duruyor evet, eskiden ne çok kullanırdım ya sonra demodeleşti. Şimdi bunalıyorum orta ölçüde iyi artık

Bir kız kadar uzun tırnaklarım var 😏
Cevap
47Cevap
Çekici değil, cadı gibi geziyorlar. Bir ölçüsü var her şeyin.
İğrenc bence yemek ev işi yapmıyor snrm smdikıler gezmektn baska bısı yapmıyolar yaa neyse üşenmişte kesmemiş gibi bi imaj yaaa cidden anormal bişi X-men gibi komik düzgn hanım hanımcık olmak varken neden bole seyler var ki tırnak estetik falan
Dozunda bir uzunlukta ve bakımı iyi yapılıyorsa bence çekicilik katıyor ki ben uzun tırnağın parmakları daha ince ve uzun gösterdiği teorisindeyim. d
Tabii dozunu kaçırınca kötü oluyor, her şey dozunda iyidir.
Başka bir şeylik katar... Tırnak pisliktir, kesmek şart! Tırnak uzatan hiç kimsenin elinden yemek yemem... Tırnağını güzelce kesersin, güzel parlak bir oje sürersin 10 numara çekici olursun... Temiz olalım, temizlik imandan gelir😉
Bakımlı güzel el her zaman iyidir. Çekicilik de katabilir pekala. Çünkü çekicilik genelde ufak tefek şeylerle kazanılır, güzel el, güzel koku, güzel gülüş...
Tam tersi iticilik kattığını düşünüyorum. Bakımlı olmak başka cadı gibi yarım metre tırnakla gezmek başka 😆
Evet çekici yapıyor. Ben seviyorum uzun tırnak kullanmayı. Cadı kadar uzun olanları değil ama
Çok uzun tırnak çekicilik değil iticilik katar ki o tırnak sağlıklı değildir içine pislikler girer çünkü
aşırı uzun komik oluyor. uzumluk ölçüsü atmden kendi kartını kendin alamıyorsan fazla uzundur. yoksa tırnak her zaman çekicilik k
Kişiyi çekici kılan sadece kıl tüy ya da tırnak olamaz fakat bakımlı durabilir. Keyifli geceler..
Bakımlı eller tırnaklar güzeldir ama çok uzun tırnak aşırı itici geliyor bana. Çekicilik kattığını da düşünmüyorum.
uzun tırnak dişiliği simgeliyor olabilir ama fazlası özellikle çok sivri tırnaklar itici geliyor
Bence katıyor. Uzun ve bakımlı tırnakları hoş buluyorum.
kadın eli, bakımli, seviyesinde uzunluk ve kirmizi oje 🤗🫠🫠
Katıyor. insanın bir şeyi bile tutuş şekli bile değişiyor. Daha da kibar tutuyosun
Evet parmakları olduğundan daha uzun ve zarif gösterir 😀
Bence uzun tırnak her ele yakışmıyor eller güzelse çekici olur...
Kişilikten kişiliğe değişir bence uzunluk ölçüsüne ve rengine dikkat ederse katar bence
Bnce olması gereken Orta uzunlukta bana itici geliyor
Bakımlı olması yeterli kimisi de pençe gibi anlamsız uzatıyor iğrenç 😄
Uzun tırnak her kadına yakışmaz alıntılık halleri var
ben kısa protez tırnak kullandım ama namaz kıldığım için cikrattim yani çok çekici değil ya
Uzun olsun fazla olmasın. Öyle daha ideal diye düşünüyorum
Ben sevmiyorum ya hiç uzatmam azıcık uzasa keserim çekici değil mide bulandırıcı
Tırnaktan ziyade başka görüntü verilmek istenmiş sanki
Hiç sevmem aksine çok itici gelir mesleğimde dolayida asla uzatmam hep kısa tutarım
Ben yakıştıramıyorum yahu. İğrençlik kattığı doğrudur.
Açıkçası uzun tırnak bana çok kirli geliyor en güzeli hafif kısa ve ojeli tırnaklar 💅
Tırnağın kısası da uzunu da çekici değil. Tırnak çekicilik katan bir şey değil
Bence
Katmıyor çok kötü duruyor hatta çok az uzunluk olabilir ama
evet ozellikle sirtta iz birakan uzun tirnakli insan candir 😅
İtici ya, bu arada fotoda tırnaktan çok başka şey dikkatimi çekti ama neyse 😅
Hayır beğenmiyorum pek.
Bir kız ne kadar çirkin olursa olsun bakımlı eller ve uzun tırnaklar daima dikkatimi çeker ve sırf bunun için onunla vakit geçirebilirim bu benim zaafım gibi bir şey
Katabilir tabii ama uzatmamak daha iyi tırnak yatağından ayrılabilir 🥲
Hiç sevmiyorum hijyenik değil tırnak altında mikrop dolu. istedigi kadar güzel dursun o ellerden yapılan şeyi asla yemem.
Kadınlarda bakımlı olması biraz da olsa al beni sağlıyor ama erkeklerin tırnak uzatmalarıni hâlâ anlamıyorum
Ben bazen yapıyorum 😍
Sevgilim olsun yine yapacağım (;
Uzun tırnak iğrenç ya mide bulandırıcı geliyor hatta o ne öyle cadı eli gibi pislik gibi duruyor
Belli ölçülerde belki
cok uzun olmadıgı surece cok hos bence
Bana göre çekici değildir
Hayır bence çok itici duruyor :/
Orta uzunlukta ise çekicilik katar evet.
bana çok kötü geliyor..
sevmiyorum kadında..
Küt tırnaklar daha güzel
Çok uzun olmadığın sürece evet
Ben sevmiyorum kısa ve temiz olması önemli.
Bence katıyor aşırı uzun olmamalı sadece
hosuma gidiyor uzun tırnaklı kadınlar 🍓
Ne çekiciliği mide bulandırıcı itici
Katabilir, cadı gibi uzun olmadığı sürece tabii 😄
Biraz itici ya bence bana öyle gelir
Protez tırnak en nefret ettiğim
Ney çekici ya çok güzel duruyor
bakımlı el iyidir bence.
Bence katmaz aksine çok itici duruyor
Çok uzun olmadığı sürece iyi
İgrenccccc bence
Aşırı katıyor bu bi gerçek