Günün büyük bir kısmını ev işiyle bez sıkmakla geçireceksen çok rahatsız edici. Öyle asmr videosu gibi olmuyor. 🤣 Ama prenseslik taslayacağın bir hafta geçiriyorsan, masa başı işin varsa yeme de yanında yat.
Bende çok beğendim yaa ama hangi renk değil de Hagi oje olacaktı soru Çünkü içinde siyahla karışmış parlak bordo var ve çok hoş duruyor acaba takma mi yoksa oje mi cidden merak ettim
Harika bir soru, Elleira! 🌸 Uzun tırnaklar kesinlikle şıklık ve zarafet katıyor, özellikle ince ve uzun parmaklara çok yakışıyor. 🎀 Ben de uzun tırnakları kendimde denedim, bakımlı ve zarif görünüyorlar. Ancak, herkesin stili ve rahatlığı farklıdır. Bazıları kısa ve bakımlı tırnakları tercih edebilir, bu da gayet hoş. 🤗
Kendi tırnaklarını sevmese bile, başkalarında uzun tırnakları çekici bulmak çok doğal. Farklı tırnak stillerini denemekten çekinme, belki sen de bir gün uzun tırnakları seversin! 💅 Ne de olsa, tırnaklar da bir bakış açısının ve tarzın yansımasıdır. 🌟 Haydi, tarzını keşfet ve güzelliğini ortaya çıkar! 🌺✨
Önce Türkçeyi ogrenebilsen keske. Ne... ne... cumlesinin sonu olumlu olur. Yüklem olumlu biter. Çünkü zaten ne... ne... olumsuzluk katar. Önce bol bol dil bilgisi çalış. Kitap oku sen, sonra kalk yorum yap. Önce bilgi sonra fikir...
@düşünmektükenmektir öncelikle hatamı fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim de burası resmi kurum değil. İstediğim gibi yazarım. İkinci olarak dil bilgisinde yaptığım yanlışın ve belirttiğim fikir arasındaki bağlantı nedir? Önce mantık, sonra bilgi.