Büyük abdest sonrasında ne kadar temizlesekte, kötü koku olabiliyor, kılları temizlesekte, popo arasındaki kötü kokunun giderilmesinde ya da azalmasında etkili olur mu sizce lavman kullanımı, sadece iç temizlik için mi etkisi vardır tek başına lavman kullanımı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Poponu temizlemene ragmen kokuyorsa vi problem var bence
Kişisel bakım ürünü önerebilirmisin bu durum için.
Doktora git bence kıl yok yıkanıyosun ama yinede kokuyor garip. Biraz temiz beslen yağsız ve baharatsız
Doğru dedin, olabilir yani, sağlıkla beslenmeye çalışıyorum zaten ama dışarı çıkınca bir süre sonra acıkıyorum, fastfood ürünleri istiyor canım dışardayken engel olucam artık, teşekkürler önerin için.
Rica ederim
Son bir sorum daha olucak, bu lavman bağırsak temizliği ve sağlığı amacıyla yapılan bir uygulama değilmidir?
kılları temizleme daha kötü kokuyor bir ara ishal oldum diye kılları kestim kokuyu o zamana kadar hiç hissetmemiştim kesince kokunun dibini hissettim
Kılları şu yüzden temizlemek zorunda kalıyorum, tahret aldıktan sonra temizlerken tam temizlenmiyormuş hissini veriyor, mantıklı düşününce popo arasındaki kıllarda dışkı kalıntıları kalabilir bence, tam temizlenmesine engel olabilir bence bu yüzden.
bende onun için kılları temizlwmiştim ama kokmaya başladı
Anladım ama şimdi temizlemeyi bırakınca sencede daha kötü olmadı verdiği his ve kıllı oluncada bence koku yapması gerekmiyor mu arada kalmış kıl ormanı :/ bence kokar yine, sana tavsiyem şu ki; kılları temizledikten sonra duşta dove markasının beyaz sabunuyla, ovalayarak, masaj yaparak temizle hem o bölgenin kas katı olmasını engellemiş olursun, hemde temiz kokmasını sağlamış olursun diye düşünüyorum.
*daha kötü olmadı mı?
tamam
Lavman bir temizlik ürünü değil ki!
İç temizlik yani bağırsakların temizlenmesi ve sağlığı için değilmidir yani, böyle anlatıyordu sanki youtubedaki anlatan kişi.
İki türlü lavman vardır birincisi tedavi edici lavman diğeri ise boşaltıcı enema dediğimiz lavman işlemi bir nevi bağırsakların boşaltılması demektir. Yapılan işlemler ile bağırsak içinde yer alan tüm dışkıdan tamamen temizlenir ve daha sonra yapılacak işlemler için hazır bir duruma gelinebilir. Bu işlemler de makat bölgesinden püskürtülen sıvı yardımı ile temizliği yapılır. Genellikle dışkılama sorunu çeken kişilerin rahatlamaları veya kolonoskopi, sigmoidoskopi ve buna benzer diğer cerrahi operasyonlara hazırlık amacı ile kullanılır. Ki lavman kullanımı sonrası kötü kokuların oluşumu normal bir durum ayrıca lavman kullanımı sonrası bir miktar karın ağrısı gibi olumsuz yan etkilerde gözlenebilir
Anladım, teşekkürler, çok güzel açıklamışsın ama popo arası kokuyor diye yapabileceğin bir uygulama olur mu olmaz mı ben şimdi burayı anlayamadım, yukarıdaki hanfendide yediklerin içtiklerinden kaynaklı olabilir diye güzel bir açıklama yapmış ama bu uygulamayı bu anlamda yapsam bana bu konuda yararı olabilir mi çünkü şu sebepten ötürü sorguluyorum bende kalça bölgemin arasındaki kılları düzeniyle temizlerim ve büyük abdest sonradı tamamen temizlenene kadar tahret alırım, duştaykende temizliyorum ama çok uzun süre duş yapamayınca ya da yoğun yorucu bir günün ardına kötü koku olabiliyor, benimde bu lavman işlemi aklıma takıldı yapsam belirli bir zaman aralığında bir çözümü olabilir mi diye?
*yapabileceğim bir uygulama olur mu…?
Sen lavmanı sadece kötü kokuları gidermek maksadıyla mı kullanmak istiyorsun? burada bir anlaşalım
Evet ve biraz dar değil, gaz sorunum var bazen kaçırdığım bile oluyor gazımı bu iki konuyada çözüm olabilir mi?
Hayır hiçbirine çözüm değil.! Ya sen lavmanı çok yanlış algılamışsın ya da trol sorudur
Birde seni profilimdeki son soruma davet ediyorum bu konuyla bağlantılı, biraz burada detayda veremiyorum. Üstü kapalı konuşmak zorunda kalıyorum. Hem herkes görmesin diye hemde xper seviyem yetersiz bazı kelimeleri açıkça söyleyebilmek için.
Güncel soruma yani son soruma derken.
Trol değil tabi ki benim algıladığım şöyle ki; bağırsak temizlenirse bu sıkıntılarım bir süreliğinede olsa sona erebilir ya da azalabilir gibi algıladım, doğru değil mi?