Doktorunuzun güzel/yakışıklı olması tedavinizi etkiler mi? Çirkin birine estetik yaptırır mısınız?

Evet etkiler
Hayır etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doktorunuzun güzel/yakışıklı olması tedavinizi etkiler mi? Çirkin birine estetik yaptırır mısınız?

Hayır benim kararımı etkilemez yani bir doktora çok güzel olabilir ama bu benim düşüncemi değiştirmez çünkü doktora belki de yakışıklı ya da güzel olmak gibi düşüncesi yoktur. ya da belki de işlerinde çok iyidir ama kendini öyle seviyordur. bu yüzde de doktorun ben sadece işine bakardım. yorumları okurdum. eğer geri dönüşler iyiyse benim için yeterli olurdu.
tabii ki etkiliyor, ancak yüz hatlarından çok cilt güzelliğine bakıyorum, bilgili olsa önce kendi cildi güzel olurdu diyorum botoks için mesela, fakat burun estetiğiyse önem vermeden bakarım kişisel tercih çünkü, bilgisi olsa da burnunu karakteristik seviyor olabilir.
Estetik de etkilemez ama bir diş doktorunun dişlerine bakarım ya da cilt bakımı yapan kişilerin cildine dikkat ederim. Estetik ihtiyaç değildir bunlar gibi ✨
Cevap
11Cevap
Güzel yakışıklı değilde bakımlı olmasına dikkat ederim tabiki.
Rica etsem sende bu sorumda yanıtını paylaşır mısın canım? gün içinde EiG leri seçeceğim
Doktorun tipi değil yaptığı işlemler kararımı etkiler
Neyin kafası bu ne kullanıyorsunuz siz bizede verin
İcraatı önemli her estetikçi güzel yakısıkli olacak diye bir kaide yok.
Söyle düşünürüm o daha kendisini düzeltememiş bana mı hayrı olucak
Kendisi yaptırmamayı tercih etmiştir beni ilgilendirmez işleme bakarım
Estetik yaptıracak kadar tipime taktıysam doktorunkine de takarım herhalde
Yok artık iyice kafayı yediniz siz yakışıklı diye diye
Onemli degildir cunki nede olsa kendini estetik yapabilcegini dusunmuyorum , ama bazi arkadaslar dusunuyor sanirsam:)
Çok saçma 😂bi cerrah kendini ameliyat edemiceğine göre çok saçma bi kriter. Geçmiş hastalarına bakıp karar veririm tabii ki.
Yalana gerek yok etkiler. Ama nasil etkiler o tartisilir.
Hayır ne alaka ben kendi derdimdeyim.
Çok canım olurdu etkilemesi zaten
İlginç bir soru rez. aldık bekliyoruz :D
Estetik yaptırmama gerek yok
Etkilemez canım
Etkiler
Etkiler
Gorunus elbetteki etkiler.
Hayirr
cay698 geldi aklıma
Niye etkilesin ki
Ne saçma bi düşünce